Любители на кучета - 103

• 24 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Христос Воскресе!

Може ли още едно парче козунак, а? Само още едно. Пак ще ми махнеш локума, става ли?

# 541
Как да не дадеш още едно парче на тази сладка муцуна..Smiley

Един много изморен Арчи:

Дори не усети розичката. Или му беше все тая.

# 542
Христос Воскресе!Бъдете здрави!
   Хахаха,големи сладурковци-и всички кучета имат едни говорещи очи..Как е възможно да казва толкова много с очите си?!

Поздрав от Айра!
   Ни имаме някакъв малък напредък-овчарката минава покрай бебето ,държайки я на повод,без да я ръмжи,лае,даже май спря да я забелязва много.
   Мечтая си да можем да ги оставим двете свободни на полянката да си общуват.
   Айра вече започна да си върши повечето неща навън,ако дъщеря ми все пак успее да се събуди преди нея,иначе в банята.

# 543
  • Пловдив

Ние продължаваме да борим чишкането вкъщи. Как разбират, че не трябва да го правят? След разходка се прибира и след малко чишка на пелената. Какво да му казвам - нали не следва да се карам и да съм ядосана? За сега пренебрегвам и не реагирам.

Напредък отбелязвам с котката. Снощи спаха в една стая - на сандвич легла един над друг. Котката слиза по смело на първия и втория етаж /земята и столовете/. Обаче ако кучето си позволи да мине в близост - до стола и получава един тупаник.
Най е напечено, когато Саске е превъзбуден иска да играе, тръгва и да го гони. Тогава използвам командата остави, която действа основно при упражнения с храна. Задържам го с кашката, опитвам са де отклоня вниманието към мен, но не съм толкова интересна, колкото котката. Явно ще е доста дълъг период.

# 544
  • тук-там
Христос Воскресе, мили дами! Бъдете здрави и обичани!
Мокка не може да се събуди след играта вчера (по цял ден вършае двора и гони топки, пръчки и всякакви летящи и нелетящи предмети):

# 545
  • тук-там
По отношение на чишкането, те са животни на навика. Щом е свикнал на пелената, той си чака да се прибере при нея. С предишното си куче, лека полека местех пелената към вратата и накрая я сложих навън, след което я махнах. Става бавно, но в един момент загряват, че очакваш да го правят навън.

# 546
След 4 дена на село:

# 547
  • под тепетата
И сигурно издава онзи  грухтящ звук на задоволство Simple Smile

# 548
И сигурно издава онзи  грухтящ звук на задоволство Simple Smile
Не, той мрънка докато спи. 😀

# 549
  • sofia

Леон акробата Simple Smile

# 550
Ще пиша тук.Искам да осиновя куче,от известно време се е загнездило това желание у мен.Едно конкретно изстрадало и простреляно животно ми е легнало на сърце.Денонощно го мисля.Ние имаме наше йорки.Едва се удържам,защото кучето е доста едро и аз не съм сигурна че ще се спогодят с малкото.Как се процедира при такива обстоятелства? Няма как да го взема, да видя че има проблем(дали с малкото куче или с децата ми,които също са малки) и просто да го върна, защото това не е някакъв пакет.Ако го бях отгледала вероятно щях да имам поглед върху нрава му,но ми е непознато.Разбирате ми разсъжденията,нали?

# 551
  • Пловдив
Колко е голямо кученцето, което искате да осиновите? Ако е малко по-лесно е да се възпита и обучи. Не знам как би се справило възрастно куче с обучение. Не е невъзможно, но вероятно се иска повече търение, умение и опит.
Успех!
Моето е осиновено, учи се да живее с възрастен котарак, който до преди месец беше цар.

# 552
Обикновено споменават възрастта на кучето,но в случая няма коментар.Пристреляно с ловна пушка,предполагам борбата за живота му е надделяла над биографичните подробности.Не е малко със сигурност според мен,може би е на две.Мъжко е,моето женско.След тежката операция през която е минало,едва ли кастрация сега ще е най—уместна.Толкова много изоставени има, това точно гледам.Всеки ден десетки пъти,а всичко звучи много сложно.

# 553
Обикновено споменават възрастта на кучето,но в случая няма коментар.Пристреляно с ловна пушка,предполагам борбата за живота му е надделяла над биографичните подробности.Не е малко със сигурност според мен,може би е на две.Мъжко е,моето женско.След тежката операция през която е минало,едва ли кастрация сега ще е най—уместна.Толкова много изоставени има, това точно гледам.Всеки ден десетки пъти,а всичко звучи много сложно.

Това да не е кучето от Българе, което простреляха насред Великден?

# 554
Друго е, пак от същия район.

Общи условия

Активация на акаунт