Любители на кучета - 103

• 24 660
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • о`майна лунна нощ е
🐾🐾 Повелителят на копривата, майсторът хлебар, властелинът на Лакомдол - той. Швепс. ЧРД, ушато приятелче 🍰

# 181
Жив и здрав да е прекрасния Швепс! Да е все така любопитен, енергичен и забавен! Kissing

# 182
двааайсе минутии и стана на парченца колкото бобово зърно. Не тропка както конг- кокала обаче Wink
мтз, Мока е много красива, от любопитство, от развъдник в България ли е? И е схванала най-важния урок, слушаш докато те гледат, защото те награждават, когато слушаш, но си сама- няма награди..следователноо

редактирам се- честит празник на Негово Сериозно Величество. Да му изям ушите..

# 183
  • тук-там
ЧРД на Швепс! Страхотна торта, да му е сладко!
Взех Мокка от ветеринар. Майката е нейна. С родословие са и двамата. Сега са си оставили женско кученце като майката, защото тя е на 7 години и няма да ражда повече.

# 184
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден, прекрасен газиран Швепс! Heart Много здраве, весели игри и лакомства. Много си фотогеничен. Kissing Heart

# 185
  • Варна
Честит ден, Швепсчо сладък. 🥂😘

# 186
Честит рожден ден на Швепса!

# 187
  • sf
Ооооо, Швепси, да си жив и здрав! 🤗😘

# 188
Здравейте днес приютих едно малко кученце бих искала да знам дали е някаква порода или е просто "улична превъзходна" незнам въпросът ми дали е за тук.

# 189
  • о`майна лунна нощ е
Рони, поздравления за постъпката и дано това е твоето късметче.
Не ми прилича на порода, но имай предвид, че дизайнерските кучета са здрави /там природата си е казала думата/, умни, обичливи и много приспособими.
Заведи го на ветеринар. Изглежда малко и със сигурност няма никакви ваксини и не е обезпаразитявано,  а това е важно не само за него, но и за вас.

# 190
Рони, поздравления за постъпката и дано това е твоето късметче.
Не ми прилича на порода, но имай предвид, че дизайнерските кучета са здрави /там природата си е казала думата/, умни, обичливи и много приспособими.
Заведи го на ветеринар. Изглежда малко и със сигурност няма никакви ваксини и не е обезпаразитявано,  а това е важно не само за него, но и за вас.

Благодаря!Няма значение дали е някаква порода ще си го гледам още утре ще посетим ветеринар.

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Швепс, здрав, щастлив и игрив да е все така.
"Гранули ли, що е тва? Чорапи, дрехи, чехли, а от  стаята на  дяда квото докопам все е супер! Пък и кафе не отказвам, само да не ме хванат " - Ари

# 192
Леле то нова тема!
Швепса да иляди! Връщам се да чета. Не мога да я прикача, че е по голяма
https://photos.app.goo.gl/tZNzZqjTd9JRmsLY7

# 193
  • Варна
Рони, добре дошли. 😘
Породата е любов, най-хубавата. Как ще се казва това сладко келешче?😁

# 194
Рони, добре дошли. 😘
Породата е любов, най-хубавата. Как ще се казва това сладко келешче?😁

Ами казва се Рони нищо че е момче и е доста тежък цели 4 кила.Grinning