Любители на кучета - 103

• 24 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • под тепетата
Цвети, мноооого е беличък, като сняг е твоят глезльо!

# 166
  • Перник
Играта снощи:

И сутринта с малчо:

# 167
Последната снимка ме уцели право в сърцето! Малкият опашатко е като порцеланова фигурка, а "баткото" е голям сладур.

# 168
Цвети, мноооого е беличък, като сняг е твоят глезльо!

Да, много ни допада, че е такъв бял. Макар, че като е мокро и кално навън става черен.Smiley После има баня, а не обича много.

Ох, Ара е невероятен бонбон! Как ще я намачкам ако ми падне...Kiss

# 169
  • тук-там
Усмихват ме вички снимки, които качвате.
Ама много е плюшена тази Мокка.

Моята драма е следната. Сескету изпълнява почти безупречно следните команди: ела, седни, легни, далй лапа, другата, остави, погледни ме, стой, не, лай. Това ни е целият репертоар за сега. Но само когато имам манджа в ръката или играчка. Като войник е. Без допълнителен стимул ме гледа тъпичко и не изпълнява нищо.
Бих имала търпение, но котката е фактор, заради когото следва да имам контрол над Саске. А нямам. В повечето случаи тръгва да гони Томас, явно иска да си играе, но трудно го спирам и понякога го изпускам.
Къде бъркам?

Аз подхождам по следния начин - ако искам да научи още една команда, не давам награда при усвоените вече, а след като изпълни новата команда. Така навързахме цял репертоар: седни, дай лапа, легни, стани. Прави го едно след друго и чака награда. Тогава включвам следващата - слагам например наградата на лапичката и и казвам НЕ. Ако не посегне, награждавам. Не знам дали обясних добре, но се старая да включа нова команда преди наградата. Не винаги се получава, но напоследък се усеща, че ще има още нещо и се опитва да разбере и да ми угоди. За вече усвоени команди, не давам награда.

# 170
  • Варна
Да напомня, слагайте по някоя и друга гранулка в джоба като излизате на разходка. При мен са доста уличните кучета, котките и те се удвоиха. Става ми мъчно много. Не мога да повярвам все още, колко тъпанари има на тоя свят.

# 171
Изнасям им и им оставям на едно място, около което знам, че минават няколко бездомничета.

Денис е счупен. Беше ресан, което е адово мъчение, дори рязането на нокти е по-приятно. И на всичкото отгоре, изкъпан!
DMS SPASI DENIS

Да, ама не мога да ви кача снимка, защото мобилната версия що ли веднъж, за разнообразие, да вземе да работи като хората?

# 172
  • Варна
Знам, знам, Сий. 😘
Просто ти го имаш като "добър ден ", а аз тепърва срещам това, а и сега няма от къде да се хранят. Само с добри чувства. 😉

# 173
  • Бургас
Вижте, попаднах на интересна класация за храните, тези, дето са най-продавани у нас, са в дъното по рейтинг...
https://www.allaboutdogfood.co.uk/the-dog-food-directory

# 174
  • Варна
От всички само Аплауз ми е позната, но моите си врътват гъзетата като им взема от нея.

# 175
  • Бургас
С много висок рейтинг са Farmina и Lukullus. Има ги в Зооплюс. От последните взех пробни пакети, доста ми допадна, а и на кучето също. Тя не че е от претенциозните, както знаете, яде и чорапи, пък тях ги няма в рейтинговата система...

# 176
  • Варна
А моите най-обичат чехли, маратонки, дивани,столове и маси, кви гранули 😁😁

# 177
Лукулус съм купувала, но ми прилича на фураж, нещо не ми хареса. И в състава не ме спечели особено, но това беше в зората на създаването им като марка в зооплюс.
Не купувайте миризливите играчки от лидъл, снощи за 20минути успя да и разкаже играта на кълката, чупи парчета, а понеже мирише(на бульон маги) успя и да глътне няколко парчета докато я видя. Е, върна поръчката, няма драма, но да си знаете,че уж са "играчки за дъвчене", реално не са.
Сий, за довечера съм планувала същите спа процедури. При нас къпането е голямата драма, в частност главата, но и ресането си е гадно!

# 178
  • тук-там
Мокка обича и чехли, и дивани, и гранули. Ама успяхме да я научим да не пипа, когато казваме НЕ (има гранула на лапичката). Когато е сама обаче, забравя правилата.

# 179
Хибискус, Денис ги има кълката и пържолата, това чудо, като падне на паркета, тропа все едно си изпуснал не знам какво...
Обаче на пържолата почти не обръща внимание, кълката беше най-експлоатирана, съответно - бързо съсипана.

Общи условия

Активация на акаунт