Любители на кучета - 103

• 24 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Рони, добре дошли! Адмирации за постъпката ти! Много е сладък Рони, ще стане голямо момче. Ще чакаме снимчици.Simple Smile

# 196
  • София
Да е здрав и все така щастлив Швепс Великолепни Birthday
Добре дошъл на малък Рони, душичка сладка Sparkling Heart

# 197
  • Бургас
Боскод да го поживи Швепса! Големи да му пораснат ушите!
Рони, има нещо от каракачанка в него, голямо куче ще стане! Да ти е жив и здрав!

# 198
  • тук-там
Рони, страхотно е сладурчето! Адмирации, че си го приютила. Моята душичка е на 9 седмици 5 кг и ще стане около 20. Предполагам твоето също ще стане там-накъде.

# 199
Швепса да е жив и здрав, както и неговата двукрака глутница и многооо да го глези. 😘
Добре дошъл на Рони! Поздравления за голямото сърце, че сте приютили този пухкаф бонбон.

Днес слънце и зеленина и една спокийна разходка с двете магарета:

Вървят ли двама на дълъг път...

# 200
  • Bарна, морето, сините вълни
И път да няма, не ще се спрат... Heart
Сладки дупета.

Добре дошъл на Рони, красив пуФчо. Да сте живи и здрави, поздравления за благородната постъпка, той ще ви се от благодари с много любов.

# 201
Благодаря на всички.Рони бързо се адаптира към новия си дом и изглежда много щастлив.Ще пращам снимки.

# 202
Рони, страхотно е сладурчето! Адмирации, че си го приютила. Моята душичка е на 9 седмици 5 кг и ще стане около 20. Предполагам твоето също ще стане там-накъде.
Хич не вярвай, че ще стане към 20кг.. 🤣
Ари като го взехме на 4 месеца (юли 2018)  беше 4кг и 900гр. И от приюта и ветеринарният лекар казаха - ще  стане около  около 15.  След около месец рекоха - около 20 кг.  Септември вече се предадоха и отсякоха - "ми колкото стане". Сега е 33, 34 кг.

# 203

Вървят ли двама на дълъг път...

Видят ли наградки и саламче, дупе и опашки ще се завъртят.

Рони, поздравления за постъпката. Като го гледам, ще стане къмто 40-50 кила материал за гушкане. Душичка, от бебе знае да си осинови човек и той.

# 204
Ч.Р.Д.на швепса.Да е жив и здрав , и да ви радва мнооого дълги години,защото нашите четирикраки приятели са незаменими.

# 205
  • Варна
Благодаря на всички.Рони бързо се адаптира към новия си дом и изглежда много щастлив.Ще пращам снимки.

МноУ ясно, на кой не му е хубаво да го глезурчат. 😂

# 206
  • тук-там
Хич не вярвай, че ще стане към 20кг.. 🤣
Ари като го взехме на 4 месеца (юли 2018)  беше 4кг и 900гр. И от приюта и ветеринарният лекар казаха - ще  стане около  около 15.  След около месец рекоха - около 20 кг.  Септември вече се предадоха и отсякоха - "ми колкото стане". Сега е 33, 34 кг.
Аз нямам против да стане и по-голяма. Прогнозата се базира на породата, майката и таткото. В крайна сметка в израстването винаги има елемент на изненада и това му е хубавото.

# 207
  • Варна

Аз съм вече в магазина, а МП  излиза от банята и се приготвя и той за работа. Влизайки в спалнята заварва тази картинка. 😂😂

# 208
Естела, у вас със сигурност не е скучно.Smiley

# 209
  • sf
Хахахах, Естелааа, и у нас тъй. Само да стана и Нейо ми ляга на възглавницата, че и гледа нагло.

Общи условия

Активация на акаунт