Любители на кучета - 103

• 24 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Според мен, не претендирам да съм разбирач, ама малкото за голямото в момента е нахален натрапник, който скача, дивее, играе и хапе, а пък голямото иска да си дримуца на спокойствие без досадници, направете така, че да свикнат заедно.

# 391
Моята пинчерка (14 годишна) не приема домашни кучета в никакъв вариянт, порода, възраст. Бездомните им позволява да я приближат, подушат, тя също проявява интерес кратък към тях, но никога не се заигравя и т.н. Не прие бебето американски булдог (6 месеца). То живя 1 месеца у дома и след това вече го преместихме на двора. Изобщо не ги събираме. Тя го напада, иска да го хапе, лае го, а той иска да играе с нея, но ме е страх да не я нападне и то, когато тя агресивно постъпва към него.

# 392
Да ,Esstela,така мисля и аз.Днес ще купя здрав повод за голямата,че нейният е някакъв проформа и ще  опитваме да ги учим под строг контрол да са заедно.
   Другите варианти са или голямата в изолация в другия край на двора,вързана,което на мен хич не ми се иска да стане,или децата да се преместят в неремонтиран апартамент ,заради кучето.И двете не са ми окей.

# 393
 Лори -предпразнична дрямка!🌸  С противопаразитна каишка е на Bayer Seresto.Вижда се на снимката.Взех по-голям размер ,че тук кърлежи много.Доволна съм.Водоустойчива е,но въпреки това ми се иска да и я махам преди къпане,силен дъжд навън и т.н.,но се притеснявам да не ,,падне,,защитният слой ,като я пипам.С първата беше от август,до края на март.Без махане.Сега е с нова.Няма кожни алергии ,от нея.Предпочитам пред всички др.варианти.

# 394
  • о`майна лунна нощ е
Да му имам проблемите на Швепса

Тежка кокерска сутрин ... Да хапнеш, да поиграеш с мама да гонене на гранула тук, гранула там, въртене в две посоки, боц, да оперираш един заек, да джвакаш топка и накрая да се е обградиш с възглавници и да си легнеш. За вас имам задача - колко възглавници са необходими за добрата почивка на домашния любимец?

За протокола да отбележа, че негово височество беше обграден от шест, да - шест броя възглавници.

# 395
  • София
Аз съм ужасена, снощи тъкмо си легнах с Лили и започнаха да извират кърлежи от нея направо. Един на муцуната, до носа почти, един над окото, под лапките... Все дребни, тъкмо забити, едвам ги видях. Да идва каишката и да се свършва тая мъка, че е ужас. Приета ми е поръчката, 5 работни дни, дано по-рано успеят, че 5 работни дни отиват на сряда другата седмица...

# 396
Тара започна да повръща всяка сутрин стомашен сок, вет-а каза, че били животни, нормално да има неразположения, с две думи ме отсвири. Не знам какво да правя, иначе си е същата, но поне  веднъж в деня (рано сутрин, преди закуска или вечер преди вечерята) връща стомашен сок, все на гладно. Не мога да я дебна да яде преди да и се сгади, защото сме на фаза"фасон на таз гранула, докато не стане на мръвка" и храната и седи по час в купата, барабар с лекарството, преди да се предума да ги яде. Да дам ли пробиотик, ще помогне ли?

ред. Коте, от къде поръча? Стефанов писаха 5 работни, но в петък поръчах и понеделник бяха при мен нещата.
Скалибур и аз бях купувала, но не останах доволна, но нея я водим на язовири, влиза във водата, може и ние да сме я окепазили

# 397
  • Перник
"данък" :
Любима поза за спане :

И игра на двора:

# 398
 Лори -предпразнична дрямка!🌸  С противопаразитна каишка е на Bayer Seresto.Вижда се на снимката.Взех по-голям размер ,че тук кърлежи много.Доволна съм.Водоустойчива е,но въпреки това ми се иска да и я махам преди къпане,силен дъжд навън и т.н.,но се притеснявам да не ,,падне,,защитният слой ,като я пипам.С първата беше от август,до края на март.Без махане.Сега е с нова.Няма кожни алергии ,от нея.Предпочитам пред всички др.варианти.

Ние затова предпочитаме капките,защото с каишката и е неудобно и не се чувства конфортно,когато е вътре.А и на нас не ние комфортно като я гледаме с нея.Може би така я свикнахме,като се приберем отвън сваляме всякакви каишки.А гледам,че и други така правят.

# 399
  • Варна
Хибискус, понеже и моите двете говеда са капризи се изхитрих. Омацвам гранулите с квото съм готвила и стой та гледай кво мляскане настава. Днес са на гранули с гювеч. 😁

# 400
Колкото и да не ми се иска и аз май ще мина към този вариант, но бяхме на пица снощи, освен да и сипя гранулите в кутията Simple Smile
И аз махам каишкате, докато е вътре. На двора/ разходка само слагам, защото и се протрива вратлето и стават зачервени места.

# 401
  • Варна
В такъв случай ползвам пауч. 😁

# 402
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Тео миналата година в тия месеци повръщаше на гладно стомашен сок. От самосебе си се оправи. И мен Вета ми каза временно неразположение било, получавало се при доста кучета . Той и апетит почва да губи като се постопли времето.
Аз съм казвала и преди за каишките, ползвам Килтикс, и съм страшно доволна.
При нас бяха рояците с бълхи миналата година и като сложих каишката всичко приключи. Само че аз повече от 4 месеца не му я държа, взимам нова и цяла година си ходи с каишка. Зимата повече я оставям понеже няма толкова голяма опасност от бълхи. Като вали я свалям, защото не е от тия дето могат да се мокрят .

# 403
  • Бургас
Да поиграеш с мама да гонене на гранула тук, гранула там, въртене в две посоки, боц,

Аз искам онлайн обучение как се играе на гранула тук, гранула там, въртене в две посоки и боц.
Плащам във възглавници.

# 404
  • под тепетата
Колко възглавници ли ? Ами всичките! Съдя по внука, който вчера си прави къща и обра всичките Open Mouth
 Ние сме с каишка на Байер за поредна година. Но съм намислила чат-пат да го пръскам и с лавандулово разредено масло. Дават, че отблъсква гадове.

Общи условия

Активация на акаунт