Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с черния красавец на Недялка?
Какво е мнението на общността за ваксината срещу кучешка кашлица?
Какво е мнението на общността за даването на калций на кучета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с черния красавец на Недялка?
Черният красавец на Недялка преодоля проблема със задните си лапи след няколко дни. Въпреки че имаше повръщане и възбуда, в крайна сметка се възстанови. Ветеринарят препоръча даването на калций по схема - 10 дни прием, 10 дни почивка, до около 7-8-месечна възраст. Това е препоръчително за подрастващи кучета, особено от едри породи, за да подпомогне здравословното им развитие.
-
Какво е мнението на общността за ваксината срещу кучешка кашлица?
Мненията в общността относно ваксината срещу кучешка кашлица са разнообразни. Някои собственици на кучета я смятат за превантивна мярка, докато други не я считат за задължителна. Въпреки това, много хора са избрали да я поставят на своите кучета, за да ги предпазят от заболяването, особено ако са изложени на множество срещи с други кучета, като например в паркове или по време на разходки.
-
Какво е мнението на общността за даването на калций на кучета?
Мненията в общността относно даването на калций на кучета са разнообразни. Някои собственици го дават по схема, особено за подрастващи кучета, като препоръчват консултация с ветеринарен лекар. Други собственици споделят, че не са го давали и предпочитат да се консултират с ветеринарен специалист за персонализирани насоки относно храненето и грижите за тяхното куче.
-
Какви са препоръчителните опции за обезпаразитяване на кучета?
-
Как да накарам кучето си да свикне с хамут?
)
Поне бързо схвана за какво е пелената. От тази нощ пишка в нея. Само за акането още не я уцелва. Два пъти изкара глисти. Не знам от породата ли е, или просто съм забравила какво е, но много мирише. Самата тя, въпреки къпането. Четох че има специални шампоани за това, но ако някой знае за нещо, ще съм благодарна да сподели. Искам да питам и собствениците на ловни породи - ветеринарите ми казват да купя една храна и да не я сменям. Да не давам никаква човешка храна... Защо не се сменя? Не трябва ли да има разнообразие, за да получава различни вещества? Тя има зверски апетит. 120 гр на ден и облизва купичката за секунди. И защо не трябва човешка храна? Та ловните кучета, които се използват за лов едва ли ядат гранули... Отново ви благодаря за топлия прием! Ще следя да се образовам. Качвам и снимки на поспаланката, която между другото се казва Хари