Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 133
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 105
Бърди, не съм ги правила, но знам, че не задържат мазнина, ако това те притеснява. Но както и да ги направиш, в това ИП (извънредно положение) ще се хапнат и оценят.

# 106
Бърди, аз ги навивам на пурички и ги пека в тава покрита с хартия за печене като ги намазвам щедро с масло. Добре се опичат без да са мазни.

# 107
Ох, Бърди, аз не мога да помогна, но се сетих лак Лиляна обясняваше как се правят триъгълни банички и пак ме досмеша, нищо,  че си беше много хубаво обяснение.

Това беше велико!!! По катет и по хипотенуза 😂😂😂

# 108
  • на Мелмак
Лято, честит да е баща ти!

Тиквички ще изпържа, така са ми се прияли, ммм. Крем карамел не обичам и се радвам. Иначе днес сигурно щях да направя!

# 109
  • София
Дааа, величествени бяха обясненията на Лили! Heart
Аз по-скоро за печенето питах и Ем, благодаря, ще направя в тава!

# 110
Ох, колко е хубаво, че някои неща са устойчиви на времето и обстоятелствата...като обяснението на Лиляна за баничките Heart ами, как да ви кажа, кой разбрал - разбрал, уви, не съм стигнала до практическо доказателство, че съм от групата на усвоили знанията Joy
Наминавам с Джони под ръка/в ръка/из краката ми нейде, да ви нагледам, поздравя и споделя, че не е много страшно да си затворен вкъщи, а аз би трябвало да знам, все пак ви водя с месец и половина Hug

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 14:56 от sugarfree

# 111
Шугър,много е пораснал малкия герой Heart Радвам се,че се отби Hug

# 112
Шугърчеееее ❤

# 113
  • Canada
Страхотен рус перчем и Джони само за мачкане Heart Eyes

# 114
  • Germany
Лято, да е жив и здрав баща ти!
Шугър, целуни и от мен пораснали бонбон!
И аз правя тиквички. Една приятелка ми даде рецепта за тиквички на фурна с пармезан, да видим как ще се получат.

# 115
Джониии 🥰🥰🥰🥰

Шугъре, нали пиеш,  да не те мисля?

Аз си признавам без бой, че триъгълни банички не бих могла да направя... След обяснението на Лилс ептен, ще се вържа на възел. И не е проблемът в обяснението 😂😂😂

Ммм, тиквички... не сте ми преателки...

Аз, понеже имаме пълна тенджера с бобец правя пица 😂😂😂 За какво я наготвих, като се знам,  че не мога да ям два пъти по ред едно и също ... Магарица. А пицата я точих с бутилка, поради липса на точилка. Ми става 😂

# 116
  • София
Шугърееее, всичките банички ще ти пратя с тоя бонбон на снимката Heart

# 117
Шугъре, точно днес децата у дома ме питаха за Джони. Много се зарадваха, когато им казах, че освен всичко друго се справя и без шънт! Здрави да сте!
Фонсе, знаеш ли, че може да оцветиш цветовете на орхидеята с боя за яйца? Аз скоро разбрах и нямам търпение да видя моята с какъв  натурален цвят е, защото подареният може също да е бил оцветен.
Баничките с обяснението на Лиляна ще ми заседнат в гърлото, ако въобще стигнат до там.

# 118
Пици вечеряхме и ние;)
Днес имах ужасно смотан ден, по едно време се усетих, че треперя от нерви чак.
Прибрах се, хапнах и светът е друг.
И Джони😘 видях, вечерта се очертава да е добра.
Баничките и обяснението за тях аз ги помня;)
Лято, честит да е баща ти!
Много хаотично пиша, обаче едва ми идват думите. Случвало ли ви се е, или само аз съм такава, да бъркате думи или да не можете да се сетите за името на нещо елементарно от преумора?

# 119
О, Тути, на мен ми се случва но обвинявам критиката...
Днес пожелах на приятелка по телефона "Много поздрави на всички около теб и на МЕН"! Dizzy Face Аз не се усетих, а ММ не спря да се хили.

Общи условия

Активация на акаунт