Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 130
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.София
Още ли говорите за крем карамел 😂
Аз преди малко се прибрах от пазар 3ч. Това не е нормално! 1 час и малко на плод и зеленчука и още толкова във Фантастико, кошмар, ей сега спретнах гиросите, натъпкахме се дружно, затегнах и с халва от нерви и те така 😁
Лято, да е жив и здрав баща ти 🌺
Надявам се продуктите да стигнат за седмица, ама.. ней сигурно по Али 😂
Ето ви едно клипче с интензивна и кратка тренировка, синът ми ми я изпрати 🤸🧘
https://www.youtube.com/watch?v=UoC_O3HzsH0&feature=share&am … D1Jlk9kRYNFtsyvRA

# 91
Лято, да е здрав татко ти! Весело изкарване. Вие живеете заедно, нали? Така че ще има празнуване.
Аз вместо да избутам спорта си направих една купичка със заквасена сметана и замразени берита.

# 92
Лято, да ти жив и здрав таткото!

Аз днес се отчитам с малко пилешка супа и пиле с картофи и сметана на фурна.
И съм обещала на децата от Обикновения кекс на Янчето (необикновено вкусен е 😊) и пак ще му сложа орехчета.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 16:44 от rummi_pl

# 93
  • Бургас
Аз вместо да избутам спорта си направих една купичка със заквасена сметана и замразени берита.
А така, а юрка мене. Аз от срам си взех постелката, пуснах на Деси клипчето и на 5 мин щях да умра. То е за някакви профита това.

# 94
  • София
Ние с щерката правим от клипчета за начинаещи във fitness blender, много приятно са направени.

# 95
  • Canada
Още един глас от мен за фитнес блендер, можеш да избираш ниво на трудност, тип тренировка, със/без екипировка. След период на обездвижване супер интензивна тренировка, пък било то и кратка, не е оптимален избор.

Днес ще заложа на швейцарската топка, но първо кафето.

Руми, от твоя крем карамел бих опитала Joy

Мостри на два околоочни поръчах от корейците, едните ме отсвириха, не доставяли в момента до нас.

И да ви покажа мис Прекрасна от вчера, още 9 пъпки трябва да се отворят Heart

# 96
Благодаря ви, дами. Мари, днес е на работа, но не пречи утре да го направим.
Днес по ФВС имаха игри на открито и се възползвах да я щракна.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 17:45 от Лятo

# 97
  • Canada
Лято, мн е хубава каката Heart Eyes

Честит да е тате!

# 98
Тъкмо се засилих да препоръчвам фитнес блендер и гледам Бърди и Фонс са ме изпреварили. Мога да добавя, че освен големия избор от тренировки, видеата им са много добре заснети, а самите инструктори не са дразнещи.
Моят кантар сдаде Богу дух преди около месец и оттогава живея в блажено неведение относно килограмите ми. Grinning Но щом дънките все още ми седят добре, значи не е толкова зле положението. Швейцарската топка, за която от Фонс разбрах, че така се нарича, аз я знам само като гимнастическа топка, ми е любима за тренировки. Ама май повече я ползвам за седене докато работя на компа.
И крем карамел не ям. Grin Ей, бетон съм напоследък, с нищо не можете да ме изкушите!

Лято, честит да е татко ти!

# 99
Момичета, имам тъп въпрос. Какво е това цвете?

Скрит текст:

Понеже съм пишман цветарка, дори не ги разпознавам...нищо, че нося името на всички цветя.Smiley
Та, ММ ми го подари за 8-ми март, и още не съм разбрала какво е. Но е живо. За момента...

# 100
  • Euskal Herria
Циклама.

# 101
Мерси, Яна.Flowers Hibiscus

# 102
  • На брега на реката
Лято, жив и здрав да е татко ти!

Всичко обичам аз и крем карамел, но не съм правила от доста време,
 защото ММ не обича и ще трябва сама да си го ям.

# 103
  • София
Момичета, взела съм триъгълни турски кори за баница и не знам как да ги направя. Мисля, че от тях се правят тези пури банички, но аз не искам да пържа. Нещо с печене?

# 104
Ох, Бърди, аз не мога да помогна, но се сетих лак Лиляна обясняваше как се правят триъгълни банички и пак ме досмеша, нищо,  че си беше много хубаво обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт