Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 125
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 75
Привет!

Чистих до преди малко. Сега седнах с кафето. Днес няма да готвя, ще дояждаме каквото има от вчера - кюфтета със сос и кекс. Крем карамелчето свърши. Обожаваме го вкъщи.Yum

# 76
  • Бургас
Ох, и моите ме врънкат😂 от доста време за крем карамел, ама не съм правила никога😜 ☺️ и не знам дали ще ми се получи.

П. П тоя хаштаг ме дразни! Излиза където си иска! 😠

# 77
Лежанката я гледам по цял ден и я подминавам без окото ми да мигне.
Тая лежанка не събира ли прах? Събира. Наведи се 5-6 пъти, клекни още толкова и я почисти. И хоп, ето ти упражнения и чиста сивест!

# 78
Здравейте!
При нас вали сняг! Сняг през април! Няма как да се радвам. Скапано ми е още от сутринта.
Днес татко има рожден ден, бях решила да му подарим маратонки, но не можем да се доберем до Пловдив, а и той трябва да мери. Нищо де, казах му, какво ще му подарим и ще почака малко, докато си получи подаръка.
Котката има нужда от преглед при ветеринар, но селският не става, много е добър, всички селскостопански животни ги лекува той, но проблемът е по-специфичен и самият лекар казва, че не е в неговата компетенция. Четох в една група за котки, че на КПП пускат да си заведеш животното на лекар. В събота ще я караме. Ще се възползваме и да напълним хладилника със специфични вкусотии, които не се предлагат в наше село.
Говорите си за тренировки в домашни условия. Преди 2 години много се бях мотивирала и тренирах вкъщи. Много добре ми се отразяваше и на настроение, и на самочувствие. В неделя тренирах вкъщи, един познат ми прати клипчета за бегинъри. 11 минути интензивни тренировки. Не супях да изпълня всички упражнения, но бях с мускулна треска. От тогава все се надъхвам, но си оставам с надъхването. Това скапано време ми убива всякакъв ентусиазъм. Роня горки сълзи и по колоезденето. Не мога да кажа, че ям повече, дори напротив, но и движение ми липсва.
ММ ме врънка за крем карамел. Карз, виж моя, има го в готварската книга. ВИНАГИ ми е ставал перфектен и без шупли.

# 79
Ляро, да е жив и здрав татко ти!

Аз крем карамела го правя в тава. Имам формички, но в тавата ми е по-лесно. Понякога става на шупли, но важното е, че става за ядене.Smiley

# 80
Цвети, аз също го правя в един съд. В йенско.

# 81
Значи, крем карамелът е десерта, който съм го бъркала по хиляди начини 😂
Последният път стана, но си оставам на най-сигурния вариант. Пращам децата с бутилка мляко при свеки, а се връщат с готовия крем. Идеален ми се получава всеки път Mr. Green

# 82
Лято, честит празник на баща ти!
Може би линк към тези 11мин тренировки.

# 83
  • Бургас
Лято, честит и здрав да е баща ти!

Трябва да отида до магазина, а не ми се излиза. Навън е смръчкано и духа! Добре си ми е завита в леглото.

# 84
  • Бургас
Крем карамел правя по рецептата на Лаленцето Hug грешка няма.
Лежанката я гледам по цял ден и я подминавам без окото ми да мигне.
Тая лежанка не събира ли прах? Събира. Наведи се 5-6 пъти, клекни още толкова и я почисти. И хоп, ето ти упражнения и чиста сивест!
Ко?Не! То реално е една пейка, не е съвсем като във фитнесите с един куп лостове по нея. А и аз не я ползвам Wink да си я бърше собственикът ѝ.

Лято, честит да е татко ти! Здрав да е!

# 85
Ех, селесте, пак се скатаваш....
Крем карамел в последно време правя само в тавичка или стъклен съд. У дома се хапва само от ММ и щерката. Според момчето бил много гнусен, ама той на сила яде сладки неща и парченце шоколад, (а съм 100% сигурна, че ми е дете).
Руми, рецептата ти за крем карамел ме впечатли!

# 86
Уж нямаше да готвя, но сварих една леща. И аз трябва да ходя до магазина за някои продукти, но изобщо не ми се излиза. Студено е, мокро е...егати пролетта.

# 87
  • Euskal Herria
И при нас е мрачно. Отлагат ми се плановете за сериозното чистене. Тая нощ месих козуначени кифли с локум Wink
Скрит текст:

# 88
Добре, че не обичам крем карамел;)
Ети, от моята партия си, ама аз напоследък само греди уцелвам с пазаруването ми, не ме усмихват покупките ми хич;)
Очилата дойдоха, с огледални стъкла, не ги искам, ше ги върна, как пък никой не праща това дето е на картинката;)
Ново ли е това с хаштага, че и на мен ми излиза?
И никакви такива приказки, тук няма стари, всички сме момичета;)
Сняг имаше и при нас, ама вече се разтопи. Никаква пролет не усещам, то и къде да я усетя, като в душата ми е друго:(
И не спортувам, откакто се схванах, обаче така хубаво ям;)

# 89
  • Ямбол
Крем карамела го отметнах още преди няколко дни. Сега май ми се прави сладък салам. Ама първо имам други поръчки и може би ще остане за утре или вдругиден.

Общи условия

Активация на акаунт