Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 120
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 60
Една доза крем карамел мога и сама да си го изям 😂
Обаче всички го обичат вкъщи.

Другият ни любим е крем с карамелизирани орехи. Мммм.

Абе, още не съм станала и надебелях от вас 😁
Добро утро 😁

# 61
О, Руми, не хвърляй бомбата само със заглавие! Дай рецепта за тоя крем!
Добро утро!
Присъедиянвам се към всички, които не тренират у дома. Що така, и аз не знам. Все си намирам оправдания и извинения. А не трябва.
Вчера ви се похвалих, че при нас вали дъжд, а днес ще ви се оплача, че и ние си имаме сняг. Почна да вали още снощи. Малко е, но си е истински априлски сняг.
Лиле, дано по- бързо оправят компютъра, но повече се притесних за топлото без пелети.

# 62
  • Ямбол
О, Маре, пак е топло, даже по-топло, но дървата не се подават автоматично като пелетите, а ръчно на час, час и нещо. Мъжът ми го поддържа, докато е в магазина.

# 63
  • при моите деца .....
Да кажа, че не спах добре.... Будих се през час....
Не мога да се мотивирам и аз за домашни упражнения.
Днес ще правя със сина ми на 4.5 год някаква гимнастика....
Трябва и тийнейджърката да включим....
И аз съм социално / стадно животно- затова не обичам фитнеса, а групови занимания....

# 64
Пролет е, а сняг се сипе на парцали. За нула време всичко побеля.

За мой късмет крем карамел не ям, но тесто и шоколад - ухааа. Не си падам по домашните упражнения, но сигурно ще прибегна към тях в даден момент, че като свърши изолацията да мога да мина през външната врата Flushed

Днешното меню - пилешки пържоли за обяд и пица за вечеря.

Спокоен ден!

# 65
  • на Мелмак
Добро утро!

Наспах се /успах се, че съм и на работа и сутринта и следобеда. Но докато пия кафе, поръчах едни обувки. Дано са ми ок. ИмАх нужда, от обувки, разбира се. Ще закъснея за работа, но имам връзки с шефа и може да мина метър Joy
Едно ми нервно ли, лигаво ли? Добре, че ме избива на пазар Grinning Също и маса харесах за Банско. Възглавнички за столовете поръчах. А бе, много съм продуктивна, пиейки кафе сутрин, имам едни пориви Sunglasses
Чао, момичета! Хубав ден!

# 66
  • Бургас
Добро утро!

Надявах се да напазуравам до 8:30, но въобще не ми се ставаше рано днес. ММ тръгва на работа след малко и чак довечера ще мога да изляза.

Ни у дома, ни навън тренирам, още разчитам на ген. Добре, че госпожата започна да пуска клипчета зумба, та покрай децата да скокна 5 мин /после 10 мин сърцето ми препуска/ Wink Лежанката я гледам по цял ден и я подминавам без окото ми да мигне.

Днес никакви тестени, от вчера имам запеканка с картофи, свинско и сметана и супа, та никакво готвене.
Моите не са по крем карамела, но са си поръчали мляко с ориз.

Ети, по-къси ги пускай тези кафета Simple Smile по-малко време за разцъкване.

# 67
  • Germany
Добро утро!
И аз не спах добре тази нощ. Наболяваше ме корема и се будих няколко пъти... При нас пролетта дойде с пълна сила. От вчера пече страхотно слънце и вятъра намаля, а уикенда го дават 21 градуса. Вчера срещнахме доста хора на разходката ни, ще трябва да мислим друг маршрут, че не всички спазваха адекватно дистанция.
И у нас се яде доста тесто тези дни. Ще се тръкаляме на финала..
Хубав ден и бъдете здрави!

# 68
  • дядовата ръкавичка
Поне 20 см има сняг на двора. Четири пъти ринах пътеки от вчера. Та това ми е фитнеса.
И аз искам пролет! Още не съм си свалила мартениците, нямаме цъфнало дръвче дома.

С тия козунаци дето ги показвате, днес за втори път ще правя. Замесих сутринта преди работа и в обедната почивка ще го мятам Simple Smile И италианското нещо на Руми харесах, ще го пробвам тия дни.

# 69
  • sofia
От темата с вицовете:

- Ей, днес цял ден не съм сядал!
- Какво прави?
- Ами, лежах...

# 70
Ха-ха Веси, хареса ми.

Аз откакто станах сутринта успях пак да дремна вече 😂
Уж гледах пресконференциите и някъде там съм заспала hahaha

Мари, кремът е много лесен и много вкусен. Ще потърся рецептата, обикновено си го поръчвам на мама 😊
Обаче има едно условие, без което наистина не става хубав - млякото трябва да е истиско, домашно и не разреждано 🙂

# 71
  • Бургас
Добро утро!
От няколко дни се събуждам около 4ч сутринта и се въртя по час-два и не мога да заспя. Голямо въртене, заспивам към 6-6.30 и после не ми се става. Луда работа.
Какво е това синьо нещо на екрана докато пиша, че ме дразни 🤔

# 72
Чукни на него и ще се махне.
Вече сме можели за добявяме хаштаг в отговора
(така и не разбрах за какво се използва тази простотия)

# 73
  • дядовата ръкавичка
Smile Руми, и аз така с хаштага.

# 74
  • София
Ха-ха, и аз така, явно сме дъртички вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт