Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 117
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 45
Ем, такива изостанали малки порцийки ми развалят дзена в хладилника и веднага се доомитат. От мен, естетсвено. После ми е развален и дзена на кантара... Няма пълно щастие.

# 46
Мари, не вярвам, душко!

# 47
  • Canada
Щото кантара не казва цялата истина, Мари Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз в периода, в който бях супер мацка носех XS и тежах ... 68 кг Stuck Out Tongue Winking Eye

Ем, забравих да ти честитя кръщелника, здрав и щастлив да расте!

Отметнах и днешната тренировка, следва волна програма Grinning

# 48
Ох, периода, в който бях супер мацка ми е така далечен...когато бях 49 кила на 160 см. Сега съм само 10-тина килца отгоре. За моя ръст си е множко. И преди малко врътнах кекс, щото ми беше скучно. А има и крем-карамел.Rolling Eyes Ще се търкалям като мине карантината.

# 49
Аз пък нещо почнах да свалям. Не е умишленп, а  МсЧ протестира, защото тамъъън бях отгледала дупе 😂 На моята структура 2-3 кила веднага дават отражение,  за зло или за добро.

Ние още доизяждаме недлните ми гозби 😂 Повече няма да готвя така, то ми писна да ям едно и също.  Един бобец ще метна за утре... Ама малко 😁

# 50
Аз не вярвам на кантари. Каквото покаже огледалото и както ми стоят дрехите, това е достатъчно.

Мари, хапване на малки порцийки  на често може да е по-добре, отколкото обилно хранене 2 пъти дневно.

# 51
Аз му вярвам, то и на огледалото личи де;)
Много ми се яде тия дни, от къде го изкарах този апетит😁
В дъ бест форма бях допреди 3-5 години.
И сега ставам, ама със забележки;)
Много сте писали, сега ще се връщам да ви дочета.

# 52
  • Бургас
Емели,извинявай,че те пропуснах. Много е трогателно това с твоята приятелка от детството! ПОжелавам ти,да продължиш традицията и да се радвате заедно на сладки и кротки бебчета! Твой ред е! Пожелавам ти го от все сърце!

Руми,разкошни си ги направила! Браво!

Да взема и аз ли да замеся ядни?....по добре да си потрая още малко,че ще ме метнат през ден да им меся...Не,мерси съм!

За килограми няма да говоря!
Оммммммм…………………………………..

# 53
Повярвайте ми, не лъжа за остатъците. Най- добрата ми форма беше преди сватбата- 49 килограма на 160 см. и като абитуриентка- 47 кг.

# 54
  • при моите деца .....
И на мен не ми се говори за килограми....
Тъкмо бях преборила 5-6, доста см, но сега.....

Здрави да сме, ще ги преборя пак....
Почти не гледам новини...
Ограничила съм ги, но днес попаднах на вечерната емисия....
Говорят за недостиг на лекарства  - АБ - в Западна Европа....
Чак се замислих дали да не купя да имаме вкъщи, но какви?....
Та зле ми влияят негативните новини и ИП.

# 55
  • На брега на реката
Добро утро,

Чудни козунаци, Селесте. Браво на теб!

Пуснатото от Руми, го видях през ФБ на една приятелка. Страхотия! Ама що все тестени бре, това най се лепи на д-то.  Вероятно, ще го направя почивните дни!  Angry
Снощи, пак месих хляб, за да имам за сандвичите, които си нося. Не знам как да се спра, с това готвене и ядене! Не мога да се мотивирам да започна някакви тренировки у дома. Явно съм стадно животно и сама не ми се получава.

Хубав ден, момичета!

# 56
Добро утро, кулинарки 😂

Козункак веднъж съм правила, стана много хубав,  всички бяха изУмени от този ми порив, най-вече аз 😁 Но, не мисля,  че ще се хвана пак да правя. Не ми е любимата храна, а и голяма хамалогия. Поня тогава, че взичко беше в брашно, а бившия го меси, защото на мен не ми стигнаха силите 😂😂😂

Бубе, и аз съм така с домашното трениране - не успявам/не искам да се организирам. А две от дружките ми, примерно,  си тренират почти само в къщи от години...

Спорен да ви е денят, банда!

# 57
Добро утро!
Днес и утре не съм на работа и реших,че ще се мотам по градината,но 2ри април е решил друго -днес положението при нас е ето такова:
Скрит текст:
Руми,изключително апетитно изглежда. А и ми се вижда лесно. Днес може да пробвам да го сътворя.
Хубав ден ви желая!

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 18:28 от Анонимен

# 58
  • Ямбол
Добро утро.
При нас няма сняг, но е студено и духа гаден вятър.
Свършихме пелетите, минахме на дърва, но е по-голяма хамалогия.

Компютърът ми е на ремонт, сега съм с този на мъжа ми, че си имам необходимите програми. Ама пак не ми е много ОК.

Оф, остана ми още малко да подготвя за днес. Някой да не би да знае за онлайн редактор за писане на математически означения, че сега прехвърлям от Уорд в Тиймс и е бъгава работа.

Хайде - лек да е денят!

# 59
  • гр.София
Добро утро 🍀
Много сняг при нас, а ще трябва да пазаруваме, пак е празен хладилника!
Аз, правя всеки ден упражнения, не ми се правят, ама... почва да ме боли, кръст, гъз 😂
Тая седмица тестено няма, че положението е на зле, гледам я щерката едни бузки е заформила 😁 а пък синът се вайка, че му отслабнали мускулите, защото не тренирал качествено.
Днес ще правя гироси, стига да намеря питки де, иначе ще е на порция.
Мм, ме врънка от 2 седмици за крем карамел, обаче децата не го харесват, и ще трябва двамата да го ометем, и още се ослушвам 😁
Хубав ден от мен 🤗

Общи условия

Активация на акаунт