Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 110
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 30
Честит 1ви април!

# 31
Добър ден и от мен!

Хайде темата да е последна с ИП. Дано е по-спокоен месеца и ни донесе хубави новини!

Селесте, успех с градината!
МОН задължава РУО, а РУО нас. Би трябвало и обучения да има във всяко училище. На нас в петък в деня на обявяване на ИП ни обясниха каква ще е организацията, относно ДО и започнахме да работим.Колегите по ИТ съдействат, почти денонощно са на линия и така... Никой не те пита, можеш ли, не можеш ли! Ще се научиш и това е!

# 32
  • Euskal Herria
Дано априлската тема да е усмихната, здрава и цветна!

# 33
Селесте, страхотно изглеждат козунаците! И колко ли са вкусни...Yum
Не се научих да правя козунак, не че съм и опитвала. Висш пилотаж е, поне за мен. А обичам много да ям.Smiley
За Великден взимам готови. Не е същото, ама пак са вкусни.

# 34
Значи това надмина всичките ми очаквания. Толкова вкусно нещо не съм яла ... не знам от кога.

Външния вид не е на висота, както винаги. Явно ще трябва да си закупя малко посуда. Това трябваше да го опека във форма за кекс, която все още нямам 😁

Скрит текст:

Продуктите са 400-500 гр тесто (от универсалното в готв.тема) направено на малки топчета. 1 чаша нарязан бекон, 1 чаша нарязано пилешко, моцарела, малко чесън, черен пипер, магданоз, малко олио и 1 чаша сос алфредо. Има клип ще се опитам да дам линк, ако някой желае.

И понеже остана тесто направих още кренвиршки и питка с масло и сирене 😂

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 14:43 от rummi_pl

# 35
  • Бургас
Руми, давай клипа. Твоите рецепти явно ми се получават Simple Smile

Цвети, хлебопекарната замеси тестото, от мен само плънка и плитка.

# 36
# 37
Селесте, ако имаш/те претенции относно формата и дължината на козунаците- аз ще ги приема без възражения. Изглеждат много вкусно.
И защото имам отворен клип как се заплитат козунаци ти го пускам.
https://www.youtube.com/watch?v=Q6xohRzcBVw
Руми, ти сега искаш да ме довършиш, нали? И твоята манджичка изглежда много апетитно!

# 38
  • sofia
Леле, Руми, страхотно изглежда.... чак ми замириса през монитора!

Тази година пак ще се пробвам с козунак... и най-вероятно пак ще ядем сладък сбит хляб, ама здраве да е Sweat Smile

# 39
Тъкмо съм забъркала нова доза от тестото на Руми. Ще ми влезе в употреба. А на тази рецепта и на предното споделяне ѝ бях хвърлила око, но сега след личния опит няма да се колебая. Само да кажа, че тестото спокойно може да изкара във фризер 3 месеца. Предното го бях правила по Нова година и онзи ден направих последните мекици от него за закуска.

Хубав месец предстои, в кофти обстановка. Дано да е за последно!

# 40
  • Euskal Herria
За закуска правих мъфини с царевично брашно и сирене. Препоръчвам ги, рецептата е на Ваня Джорджевич.
Зачетох една книга, ще споделя отзиви, когато я приключа.

# 41
  • Canada
Благодаря за новата тема! Изпълнена с усмивки и положителни емоции да е!

Снега, моля, не го пращайте насам, имахме достатъчно Grinning

Рано, рано ме изпързаля моя водолей, голям е маймун Joy

# 42
  • Бургас
Селесте, ако имаш/те претенции относно формата и дължината...
Марѝ, у нас сме добри прасета, от малка знам храна да не хвърлям, а мм е бетер мен. Единият козунак замина вече, отделих малко и за свекърва ми, че мм ще мине след работа и след следобедната закуска  ще сме ни лук яли, ни лук мирисали.

Зачетох една книга, ще споделя отзиви, когато я приключа.
Аз ще започвам „Среднощно слънце” на Несбьо.

# 43
  • Бургас
Селесте, има да. Нововъведение е, заради сегашното положение, но и там се идка ел подпис, което не ми върши работа. Нищо не свърших днес.

# 44
Благодаря за темата и дано да я изпълним с добри новини!
Много благодаря за пожеланията, предадох ги и на моята приятелка и тя беше трогната. Казах ѝ, ако реши да се присъедини към форума, задължително да дойде и при нас, че сме много готини. Sunglasses
Забелязах нов ник, добре дошла на Боби!
Много харесвам Несбьо, препоръчвам книгите му на всеки фен на крими жанра.
Нищо тестено не ме блазни в последно време. Вчера направих безумно вкусен картофен гратин, мислех, че и за днес ще има, а остана само една малка порцийка.

Общи условия

Активация на акаунт