Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 456
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 380
  • На брега на реката
Добро утро,

При нас беше разкошно време. Топло и тихо, дано и днес е така.
Вчера ми дойде и масата, страхотна е. Браво на майстора. Добре, че миналата седмица си поръчах покривки и тишлайфери от Айко и вече са изпрани, изгладени и готови за употреба. Само чакаме да нахнат ИП и да се напълни къщата и около масата!

Ени, итересен аватар. 

Ети, къде си?

Руми, скрита лимонка си ти! Я, какви хубави неща правиш. Торти, козунаци, печива разни. Браво на теб. Има ли я рецептата за тортата в готварската?

Янче, да минава това главоболие и ще стискаме палци за  скенера.

Хубав ден, момичета!

# 1 381
  • на Мелмак
Добро утро!

Руми, мммм, много вкусно изглежда.
За първи път виждам 'жива' Куркума, хубава е Simple Smile

Бубе, привет! Много работа имам, времето рязко ми намалява за форума, но чинно съм си ви прочела Yum
Честито маса, ама една снимчица, ако може. Аз искам моята да я сменя, искам кръгла, разтегателна или овал, с 'пачи крак'. От масив. Гледам онлайн, масово са пдч и мдф, масива или са ми малки или големи. Гледам къде мога да си поръчам. Аз така наскоро се радвах на новите столове, които ми дойдоха. Загубила съм координати на фирмата от Троян, която ни прави спалнята и сега ме е яд Simple Smile
Времето и при нас вчера беше страхотно, но вечерта се раздуха, дано днес не вали.

Янче, паракофдал пия и нещо от рода на миграните за главоболие. Дано мине скоро!

Да ви се похваля, напоследък започнах да ставам късно, към 8.30 - 9.00ч.е с изключение на днес де. Събудих се в 4.20ч Scream
Завиждам, разбира се на ММ, че още спи Wink
Хубав ден, мацки!

Бубе, не забравяй снимката на страхотната ти кухня, с пожелания за много смях и веселие в нея Hug
Как е снахичката?
Ще се връщам да гледам на Ени аватара, нещо съм изпуснала Grinning

# 1 382
Добро утро!

Стоянова, честита да си!

Бубеее, честито,  скоро да я сефтосате!

И при нас беше много хубаво и топло вчера, дано да задържи!

Наспах се и аз, но взех един мелатонин снощи,  защото ми писна да се будя посред нощ...

Спорен ден, банда!

# 1 383
Добро утро.
Аз вчера цял ден не си подадох носа навън, защото имах много работа. Днес мрачничко изглежда.  Една от розите ми започва да цъфти. Столове ме чакат за тапициране, дано стигна тези дни.
Хубав и усмихнат ден.

# 1 384
Добро утро и от мен. Гледам прогнозата- дават дъждове, а тук сега изглежда много спокойно и приятно. Вчера се опитах да си купя крем за по- бързо хващане на тен, но ударих греда. Днес ще проверя в друг магазин.
По заръка на Ети отивам да гледам и аз аватара на Ени, ще си припомня и Рафаелото на Руми.

# 1 385
Добро утро!

Стоянова, честита да си!

Ени, супер аватар! Маската кърти! Smiley

Времето се очертава хубаво,дано!

# 1 386
  • Бургас
Добро утро!

Стоянова, здрава да си!

Рафаелото тъкмо ми дойде навреме с кафето. Колко му трябва на човек, една снимчица. Ако беше в хладилника, нямаше и да се сетя за нея.

Баничка пека за закуска, за обяд крем супа, за вечеря пържоли с картофки. Следобедно може и един кекс да забъркам. С две думи, ще се раздам днес Simple Smile

Напича слънчице, птичките пеят...хубав ден ще е. И вашият да е такъв!

# 1 387
Добро утро!
И при нас баница за закуска, още се пече.
На рожденичката Стоянова честито! Много положителни емоции и хубави моменти пожелавам!
Руми, верно скрита лимонка излезе ти. Впечатлена съм от вида на тортата, за вкуса не се съмнявам.
Ени, много си готина. Все красавици във вашата къща.
Бубе, честита нова маса. Само хубави поводи за събиране около нея да имате.
Болният все още спи. Мисля, че вече е добре, дано като стане потвърди, че е така.
При нас е валял дъжд, не съм чула и разбрала.

Хубав ден!

# 1 388
Добро утро 😊

Бубе, има я рецептата в готварската - Торта Рафаело. Много е лесна.
Честита маса, да е отрупана и заобиколена от хора 🙂

Ени, много хубава маска. Откъде е, подозирам че тийнките вкъщи много ще и се зарадват 😁

Вчера смених гумите на Гуфката, окъпах го, резервоара му е фул, а няма къде да го разходя 😁
Днес фризьор за голямата, утре зъбар зо мен - бррр

# 1 389
Аз се чудя какво да правя днес. Изистено, сготвено..библиотеки пренареждах, гардероби. Голяма скука и време не минава. Освен да чета и да гледам филми, но и това омръзва...

Бубе, честита маса! Много хубави поводи да имате на нея!

# 1 390
  • Бургас
Въъъххх, Руми, тортата е в устата ми направо....
Май ще я правя и аз. Сега ще погледна рецептата.
Бубе, честита маса! Скоро да се съберете на нея!
Ени, жесток аватар!
Куркума и аз не бях виждала. Честита да си Стоянова!

# 1 391
Цвети, купи си нещо, докато си лежиш на дивана.

# 1 392
Мари, купих си няколко книги. Спирам, че и без това нямам място вече.
По принцип много рядко пазарувам онлайн...

# 1 393
  • Бургас
Ени, яка маска, връщах сега да я търся. Ми тя Синеочка ти одрала кожата бре.

Нашите маски дойдоха, греда на квадрат. Котките са кучета, костенурките нинджи са некви самураи, моята едната е на чУреши, а на мм неговата му покрива цялото лице, някаква супер защита ще е това Joy И са без опция преглед, сещате се.

И едни маратонки чакам днес за Вики, дано поне те отговарят на снимка и описание.

Бубе, с повод и без повод да се събирате всички около масата. Кога чакахме бебето? Май?

Рей, да оздравява бързо момченцето ти!

# 1 394
Слесте, кой номер носи Вики?
Да ви кажа, че съм си ушила такава маска, която ми стига до под очите и обхваща всичко до ушите и под брадичката, за да не ме хване слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт