Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 452
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Бургас
Марѝ, 33-34.

# 1 396
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета!

Тези дни ще имаме годишнина и на другия ден, ще имам имен ден, та ще се съберем с големите деца.  Ние със сина, работим в едно и също предприятие и имаме контакти с едни и същи хора така, че с тях поне можем да се съберем. Жалко, че малките, не могат да си дойдат.

Масата е ПДЧ, но много ми хареса, защото ни я прави същия човек, който прави мебелите и цветово, се  връзва идеално.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 21:33 от Бубoлина

# 1 397
Привет!
Мерси за аватара,снощи го смених. 😃🤗
Ама Руми,това е филтър от снап чат,не е истинска маска. И аз бих се зарадвала на такава,но не знам къде има.
Селесте,после да покажеш маратонките. Аз трябва да взимам на Синеочка,но се ослушвам,че има два чифта,макар и не много хубави. 😃
Тя още спи,аз пия кафенце. Чудя се какво да готвя. 😣 Май чушки ще пълня,пък и повечко,да има и за утре.
Тортата ме изкуши,макар да не обичам кокос. 🙈😃

# 1 398
  • дядовата ръкавичка
Стоянова, добре дошла и честито на патерици!

Девойката ми днес е рожденичка. Става на 18. Да е здрава й пожелавам, че още борим някакви проблеми.
Коте засега не сме намерили, но търсим активно.

# 1 399
Ени, на малката снимка прилича на истинска 🙂

Бубе, нали знаеш че трябва да вардиш масата по кантовете. Не трябва да влиза вода там, че ще се раздуе. Иначе е единственият вариант, за да е в същите цветове. Хубава е 🙂

Айяла, честита да е, здрава и щастлива!

# 1 400
Ени, и на мен ми заприлича на истинска. Ефектна е.
Пия второ кафе, но този път на спокойствие. Арчи спи, ММ отиде на работа. Сутрин е лудница с тях.Smiley

# 1 401
Привет дружина славна!

За една седмица успях да приключа с данъчната сага. Наложи се да се поразходя насам натам и установих, че дънките ми стягат Imp Явно ежедневният федербал не е достатъчен. Това се оказа идеалната игра с физическа дистанция. Остава да намеря друг доброволец, че да се оттърва от перманентната мускулна треска.

И щерката се оказва без подходящи обувки и чорапи!!!, забележете. Поръчах ѝ от Декатлон маратонки, според мен са ѝ добре, тя твърди, че са големи, ще видим.

Настроението е едно такова никакво. Като гледам, с всеки изминат ден, как бъдещите ни „творчески” планове се отдалечават до степен на невъзможност. Ще е нужна нова пренастройка на планове и възможности, но перспективите хич не ми харесват. Остава да се надявам, че поговорката за отварящите се и затварящи се врати е вярна.

Честито на всички празнуващи! На щерката на Айяла желая: Здрав и щастлив живот сред пълнолетните!
Болните да оздравяват!
Честити нови придобивки. Всички са чудни!

Спокоен ден!

# 1 402
  • Бургас
Айяла, честита да е щерката! Много здрава и щастлива да е и съвсем скоро да сбори проблемите, които ви мъчат!

# 1 403
Здрава да е дъшерята на Айяла.
Бубе честита маса.

# 1 404
Айяла, честито да ти е момичето! Жива и здрава!

# 1 405
  • На брега на реката
Айала, честита да е щерката. Здрава, щастлива и успешна.

Руми, зная. Ще си я пазя.

# 1 406
  • София
Айяла честито ти рожденичка! Да бъде здрава, голяма късметлийка и много щастлива! С лекота да си гони целите и да ги постига!!

Благодаря на всички за пожеланията, много сте мили!

Ох тортата изглежда много хубава.. а как не трябва да се изкушавам със сладко, ама не мога.. обожавам сладко и всичко вредно. Grinning

# 1 407
  • югозапад, под "Марков камък"
Айяла, честита рожденичка, да е здрава!
Мисля, че и Козуначето на Белинда беше днес, да е здрав и той!
Не съм се мяркала от много време, дано сте добре всички!

Ени, много си хубава!

# 1 408
  • Euskal Herria
Честити да са рождениците!
Със здраве да си ползвате и новите придобивки, момичета!
Друго си е на свежа глава да си пиеш кафето и да четеш Simple Smile. Даже върнах и назад да прочета постовете от вчера.
Вчера  при нас обявиха план в четири фази за разхлабване на мерките, според който до края на юни трябва да се върнем към "новата нормалност".  Дано, дано!

# 1 409
  • на Мелмак
Честита рожденничка! Много здраве и щастие! Flowers Tulip

Бубе, много е хубава Simple Smile Със здраве и много весело да ви е около нея! Musical Score Cocktail

Янче, много е гот да не те боли главата, нали? Сетих се, че и магнезия ми е помагал против главобол.

Общи условия

Активация на акаунт