Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 449
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Euskal Herria
Друго си е, Ети. Направо светът е по-хубав. Simple Smile.
Бях решила да търся лекари, като се приберем за отпуската. Ама явно няма да е сега. Често ме боли главата, затова се чудех дали е от синузита, или е мигрена. Тук джипито не мисли, че е мигрена, трудно се диагностицирало.
Гледах този Център по главоболие: http://www.glavobolieto.bg/
Обаче нямам познат, който да ми даде отзиви за него, дали си струва да търся помощ там.

# 1 411
  • на Мелмак
Моята мигрена я диагностицираха след като се изключи тумор на мозъка, аневризма и всички видове изследвания, включително хормони, витамини, прегледи при кардиолог, очен, накрая невроложката ми изписа просто ей така хапчета за мигрена, въпреки че, на 40г не можело да се случи. Та сега с тях се лекувам. Grinning Но изследванията още ми държат влага, особено ЯМР и скенера.

# 1 412
  • Euskal Herria
Имам определена дата за томография, ама още е далеч.

# 1 413
  • на Мелмак
Тъкмо ще видиш, че всичко ти е на шест!

# 1 414
Айяла, да е здраво момичето ви! Безгрижно пълнолетие ѝ пожелвам.
И новодошлата рожденничка да е жива и здрава!
Селесте, исках да ти предложа едни кецове, но в сайта се оказаха само 36.5 номер.
Буб, масата е много хубава. Честито.
Моето главоболие почна да се мести по време на ову-то, а не преди цикъл...

# 1 415
Честити да са празнуващите, а новите придобивки да се ползват със здраве.
Трябва да изляза до магазин и аптека, но още не съм се навила, само отлагам. Със сигурност ще взема чадър, че като гледам какво е навън, само не е заваляло.

# 1 416
  • Бургас
Благодаря, Марѝ! Уредих я. Маратонките сме/са ги уцелили, купихме и едни официални, със съседката разменихме някой чифт и всичко е точно.

Паркът е пълен с хора на групички. Мисля, че от Щаба скоро ще ни плеснат пак зад врата.

# 1 417
Аз цъфнах без главобол,но очаквам като ми минава да ме боли.
Бубе,хубава маса! 🤗
Тъкмо си изнесох разсадите,то се заоблачи. 🙄 Пак ще разнасям. Трябва да сея краставици,моркови... Кога ще е не знам. 😃
Благодаря още веднъж! 🤗🌺
Айяла,честита рожденичка! 🎉🎂🤗

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 13:57 от Anyyyone

# 1 418
  • Бургас
Айяла, да ви е честита рожденичката!

Момичета, нещо ми стана на компа. Стои само на снимката, която е на десктопа и не ми дава,, Влез,,. Цъкам навсякъде, натискам разни клавиши, но без ефект. Как да го накарам да се оправи?
Няколко пъти го включвах и изключеах, тц, не ще!

# 1 419
  • София
Айала, да ти е честита пълнолетната щерка! Да се гордееш с нея!
Била съм в този център по главоболие! Обаче не се минава по каса, а и допълнителното здравно не го покрива. Повече от час продължи моя преглед. Доволна съм. Аз взимам и селен за главоболието, сама установих тази нужда при мен. Но най-важното е да се наспивам. Щом съм се наспала няма главоболие!
Имам си мили гости и съм Хепи! Лек ден!

# 1 420
  • Germany
Честита ти рожденичка, Айяла! Да е здрава и успешна!
Бяхме с мъжа ми на пазар и така се изнервих, че ме заболя главата. Като мухи без глави се мотат повечето, особено възрастните. Чудя се, дали с тия маски не им намалява притока на кислород и затова да са така ошеметени. Случайте при нас намаляват и започнаха да натискат за охлабване на мерките. Децата трябвало да се върнат поне за малко в училище преди лятната ваканция, най вероятно средата на юни. Децата от рискови групи и тези, които имат рискови членове на семейството са освободени, та моите няма да ходят. Притеснявам се най вече какво ще се случи от септември. Ако са прави, че ще има нова по сериозна вълна зимата, най късно октомври пак ще ни затворят... Омръзна ми да се притеснявам и да се страхувам! Искам да намерят лечение и да си върнем живота от преди.

# 1 421
  • някъде ... тук ...
Айяла, здрава да е пълнолетничката! Да знае какво иска и да постига целите си! Весел празник!

Поздравления и за другите - кой рожденик на патерица, кой - с нови придобивки!

# 1 422
Айала, честито и от мен на порасналото ти момиче! Да е здрава и успешна!

Аз съм на зъболекар по-късно днес, стискайте палци да почне да ме работи, че искам да се усмихвам;)

Мони, не се страхувай, аз така съм решила за себе си, от началото. Ако дойде, ще го мисля, сега само тровя себе си.

Детето, милото, живо се вълнува кога ще премахнат ИП и ще може ли да празнува рожден ден навън, а той е чак Юли.
Всеки с проблемите си;)

# 1 423
Айала, да е здраво и щастливо порастналото ти момиче!

Ени, много хубави маска и аватар, но... няма сила на света, която да ме накара да сложа маска. Само ако ни задължат на работа и няма мърдане ...

Бубе, най-после да видя снимки от дома ти след ремонта, много добре изглежда!

# 1 424
  • Canada
Добро утро!

Айяла, честита да е девойката! Здрава и успешна!

Бубе, мн свежо!

Очаквам всеки момент да ме викнат обратно на работа, директно в офиса, отказах да работя от вкъщи. С минус около 5 кг излизам от изолацията, можеха да изчакат до края на май да сваля още 5 Joy

Започват да се разхлабват мерките, но струва ми се че ще трябва да свикваме с нови правила и реалност и то за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт