Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 444
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 425
Браво Фонс, казах ли ти че първо на теб ще се обадят 🤗

# 1 426
И от мен браво на Фонс!
Идвам да кажа, че излязохме с ММ и минахме разстояние, което сигурно е равно на всичките ни излизания от 13 март до сега. Имам мускулна треска, но добре ми се отрази. Сега трябва да готвя.

# 1 427
Фонсе, браво.
Тути, днес си мислех за твоите зъбни проблеми. Стискам ти палци. Излизам да направя една обиколка и аз.

# 1 428
  • Бургас
Фонс, бравос!

Тук е лято направо. Чакам Вики да свърши с урока по математика и да ги изведа малко да покарат колело.

Руми, във фб ми излизат едни Wild art с изчанчени маски. По снимки имат подобни на тази от аватара на Ени. Аз вече вяра на снимки и уговорки нямам Wink

# 1 429
Айяла, честита ти пълнолетна дъщеря! Да е здрава!
Фонсе, честито и на теб, това показва, че си ценен кадър за тях.
Днес пак карахо колело, 12 км, като на връщане имаше доста силен насрещен вятър и видях зор, чувствам се страхотно.
Искам да похваля сайта на аптеки Субра. Вчера след обед си поръчах крем, серум и витамини за коса, днес по обед бяха при мен. Много експедитивно действат.
сутринта закарахме колите на баня, отивам да си взимам моята. аправо не ми се излиза с маска в това топло време...уф.
Чао засега от мен.

# 1 430
И при нас беше много топло, но се смрачи.
Ох,зъби..имам още за правене, основно пломби. Не ме е страх от зъболекари, но заради короната ме е страх да ида. Не знам кой е минавал..вярно, че всичко се дезинфекцира, но все пак...

Фонс, супер!

# 1 431
Честито пълнолетие на щерката на Айала! Здраве, много пътешествия по света, верни приятели и много успехи й желая!
Фонс, браво и за работата, и за килограмите!
Аз пък съм оптимист, даже вече правя планове за догодина.
Бубе, столовете са много хубави.
Тути, стискам палци много скоро да се радваш на 24 каратова усмивка!
ММ е купил много хубаво веган мляко, става страхотно капучино с него. И само като мляко да се пие също е много вкусно. Препоръчвам.
Скрит текст:

# 1 432
Ем, как беше киното?

# 1 433
Определено беше ново изживяване. Хареса ми, че сами можехме да определим силата на звука, в нормалното кино обикновено ми идва твърде силен звукът, другото хубаво е, че никой не ти хрупа, шумоли или шушука на главата. Не ми хареса, че прожекцията беше много късно, започна в 00:30 и половината филм го гледах в полубудно състояние.

# 1 434
  • на Мелмак
Аууу, Фонс, минус 5кг! Бравос! Аз да казвам ли, че съм +3, но ги прибавих към старите, които имах да свалям. ММ се кефи, че има за щип, ама аз не съм съгласна.
За работата - супер!
Ем, звучи добре, само часа наистина е.... Grinning
Тути, как си?

# 1 435
Екстра съм🤗
С пломба, преди един час се прибрах, тъпо и упорито си чаках.
Докторът ме пита, семки ли яде, викам, не-от конец за зъби. И той - а, яж си семки, няма проблем, работим;)
Изчетка ме колко са ми поддържани зъбките, това понеже ходя често де;), да ме стимулира да продължавам.

Цвети, то вирусът е навсякъде, при лекарите, поне, със сигурност е дезинфекцирано, та не отлагай.

Фонс, браво и за двете постижения!
Аз не се ѝ съмнявах.

Ем, вие какво направихте със сватбата?

Домашните днес бяха подготвени че съм до късно, та поне вечеря не готвих. Ще мия чиниите и полягам, диванът ме зове:)

# 1 436
Фонс, честито и за двете новини!

Румка, пророк си, гледай ми и на мен, пък дано видиш нещо позитивно Simple Smile

Тути, като минат болка и всички неприятни усещания, голям кеф, нали?

Банда, пиша доста телеграфно и пропускам важни неща, не е умишлено. В момента толкова си мога. Ако дразня, скарайте ми се, няма да ви се разсърдя.

# 1 437
  • На брега на реката
Още веднъж, благодаря!

Лин, не досаждаш.  Включвай се по-често.

Фонсче, чудесни новини и резултати. Браво на теб.

Дано скоро и останалите момичета се похвалят, с покани за работа.

Ем, интересно звучи, ама верно много късно.

# 1 438
Лин, когато можеш тогава се включвай 😉
Не знам къде си и с какво се занимаваш, обаче нов месец - ново хубаво да се случи 🤗🍀😊

# 1 439
Руми, усети ме нещо, ето, че познаваш.
Дано с новия месец се случи и хубавото, каквото и да е то :

Общи условия

Активация на акаунт