Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 453
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 440
Румито, с тези самодивски коси, има заложби, сигурна съм;)
Така че, Лин, вЕрвай ѝ!

# 1 441
  • Germany
Момичета, дайте идея как да направя крем нишесте ванилия без нишесте? Големият има имен ден в събота и искам да му направя бисквитена торта, но нямам от българското нишесте ванилия, което обичат. Взех днес някакъв пудинг ванилия на д-р Йоткер, ама не знам дали ще стане с него. Идеи?
Фонс, браво и за работата и за килограмите!
Лин,  дано следващият ти месец е прекрасен!

# 1 442
Мони,онзи крем с брашно и жълтъци? Аз много го обичам. Според мен е много по-вкусен от нишестето.

# 1 443
Бисквитена торта правя точно с крем пудинг на д-р Йоткер. Никога не съм правила с чисто нишесте. Ето този

# 1 444
Момичета, благодаря ви!

# 1 445
  • Germany
Рире, точно такъв взех. Значи ще стане Simple Smile
Ени, дай рецепта за крема с брашно и жълтъци, моля.

# 1 446
Аз така го правя:
https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%BB%D0%B8%D1%8F
Само можеш да сложиш поне една лъжица брашно повече. И да го прецедиш,преди да го сипеш,за да не стане на бучки. 🤗

# 1 447
  • На брега на реката
Добро утро,

Много ми се спи. Така да ми се иска, да се върна отново в леглото...  Лошото е, че ще имам само един почивен ден.

Хубав ден, момичета!

# 1 448
Добро утро!

Лин 🤗

Айяла, честита да е пълнолетната девойка! Да е много здрава, успешна и щастлива!

Ем, наистина звучи много яко такъв тип кино,  но часа на започване е... извън моите възможности 😂

Фонс, браво бе, машина!
Сетих се за един виц:
Как се познава, че една жена е вещица?
1742: пускаш я във вода и не потъва
2020: Отслабва по време на карантина 😂

Във възторг съм пак от късата седмица. Да избутаме и днес и почивка.... Само дето го дават да вали и сигурно ще ми се наруши плана за айляк в градината, но пък съм измислила и 100 задачи на закрито 😂

Хубав ден, банда!

# 1 449
Добро утро и от мен. Прецаках си кафето.

# 1 450
Мари, не знам как си го прецакала, но знам кое кафе ободрява най-много - разлятото 😂

На зъбар съм сутринта и после ще се вясна на работа. Обещала съм на колегите кекс, ще взема да врътна един.
Хубав ден ☀️

# 1 451
Руми, като описаното кафе ме ободри към 5-6 часа след обяд миналата седица. Щерката си направи фрапе, сложи го на холната маса заедно с краката си и го скри с лапопа си. Първо я накарах тя да търка и минава с четка, а на другия ден аз трябваше да довърша започнатото, защото петната си стояха.
Днес в моето по погрешка сложих прясно мляко и стана лека напитна, а ми трябваше с уау ефект.

# 1 452
Добро утро!

Като си изпия кафето ще сложа едни макарони да се сварят. Много ми се хапват със сирене и захар. И едни кюфтета ще изпържа, но ще е по-късно. За вечеря.
Искам да си направя някакъв режим, да изключа сладкото, тестените неща.. но ето, макарони. Сериозно трябва да се взема в ръце. Окръглила съм се и не се харесвам. А бях такова слабичко и фино..

# 1 453
Мокро е от снощния дъжд, но сега има слънце и е много свежо. Дано така да си остане.

Домашна наденица за обяд и салата с мезета и бира за вечеря. Това са готварските планове за днес.

А това са обсъжданите автори, книги, филми и сериали от изминалия месец, които до сега не са били споменавани.
Скрит текст:
Препоръчани автори
Несбьо
Обсъждани книги
"Оцеляване" от Миа Шеридан
Обсъждани филми и сериали
"На един черпак разстояние" с невероятната Хелън Мирън; Gifted и After sunset; "Изкуплението Шоушенк"; Homeland – сериал

# 1 454
Привет и от мен.
Вчера нашите диванета са направили беля, която днес забелязахме. ОБидена съм им.
Котката ни предстои да роди тези дни и се притесняваме за нея. Направихме ѝ кашонче с меки постелки, на скрито място е. Надявам се да роди при нас, защото излиза за по няколко часа на ден. След като спре да кърми, ще я кастрираме. Първият ни опит, за съжаление, не се увенча с успех, мисля, бях споделяла тук, затова няма да се повтарям.
Ох, сега гледах клипчета, които госпожата по български е правила на децата. Така се умилих Heart .

Общи условия

Активация на акаунт