Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 113
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 455
Имам нужда от помощ. Зъболекарката иска да направи една терапия на ММ, обаче лекарството което е най-подходящо вече не се предлага в България.
Каза, че от Германия може да се вземе, но аз няма близки там.
Може ли някой да ми съдейства. Ще изпратя пари предварително.

# 1 456
  • Mediterraneo
Руми, пиши какво е, ще проверя дали го има при нас.

# 1 457
Тарти, ще ти пратя снимка на лични.

# 1 458
  • Бургас
В серевиза съм, чакам да ми оправят лаптопа, че нещо му стана вчера.
Дано не ме изненадат със сума!

Днес се видяхме с колегите на работа, много сме се затъжили всички! Даже и шефа! Дано скоро отворим!

# 1 459
  • Germany
Руми, прати ми го и мога да погледна дали го има при нас, но незнам в момента дали ще мога да ти го пратя.

# 1 460
Руми, погледни в онлайн аптеките, които доставят до България. Достатъчна е сканирана рецептата от зъболекарката.
Преди години съм използвала такава аптека от Чехия и от Израел.

# 1 461
  • Canada
Добро утро!

Лин, наминавай все пак Hug

Карзче, пожелавам да е скоро! И на теб, и на всички останали момичета!

Руми, стискам палци!

Але, освен вещица и рак! Все наопаки Joy

Наслаждавам се на оставащите ми сутрини със събуждане без аларма и лежерно пиене на кафе. Чакам да ме информират от кога съм на плантацията, предполагам че ще е от понеделник. Две кЕлешки вече ги извикаха от вчера за днес, мн не обичам така!

Посетихме тревния магазин, той досущ като аптека изглежда Joy

# 1 462
Руми, погледни в онлайн аптеките, които доставят до България.
Тази съм ползвала. Преди 2 години доставяха до България сега не знам.

# 1 463
Сега сядам на компа и ще погледна Hands V
Мони, ще ти пиша, ако не успея по друг начин

Hug

# 1 464
Fonce, а мирише ли? В магазина имам в предвид.

# 1 465
  • Canada
Тит, не, изобщо. Изненадах се колко е спретнато и подредено. На входа задължително проверяват и документ за самоличност.

# 1 466
Mомичета, чудя се дали месеци половина не съм живяла в паралелен свят! Днес за първи път стъпих в учреждение! По улиците си върви лайфа, ние под барикада по желание. Чак ревах...от безсилие.

# 1 467
Новинка, напоследък е така, да.
От няколко седмици хората си щъкат и карат постарому и аз го забелязах. Според мен, вече масово не се вярва, на това за което ни предупреждаваха.
За мен нищо не се е променило, понеже не съм спирала да работя. В останалото време пазим къщата и пазаруваме с ръкавици и маски. Най-потърпевша у нас, е дъщеря ми, снощи си поплака, я от хормоните, я от това, че не разбира живота, в този му вариант.
Почивните дни съм решила да ѝ дам цялото си внимание, пък дано я разведря.
Но новината, че няма да се връщат на училище, определено я събори. И дечицата имат нужда от техния си свят.

# 1 468
Да, и моето момиче беше съкрушено от новината.

# 1 469
  • някъде ... тук ...
Дребният тича до и в парка. Днес - 6.5 км преди 9.30. Става с мен - аз отивам на работа, той - да тича. На големият не му се тича. Седи вкъщи.
Това не пречи, да им е гадно, че до края на годината ще са дистанционно. А и големият още не знае как точно ще се явява на изпити.

Общи условия

Активация на акаунт