Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 458
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 350
Уау! Супер коса и цвят! 🤗🥰
Хапнахме и ние. Преди това се разходихме с дребната с тротинетката. Дожалява ми вече да гледа всички други деца навън с колела и тротинетки,само тя като затворник на оградата.

# 1 351
  • На брега на реката
Руми, страхотна. Честита прическа.

Поли,  радвам се да те видя. Много сладък Пепи. 😘

Прекрасни снимки, но на Ренко помощника ме спечели.😍

Люска, посмях се с твоите местещи се лалета. 😁

# 1 352
Добро утро!

Рей, бързо да минава и да не стига до АБ 🤗

Румиии, страхотна ти е косата 🥰🤩

Тарти, у вас бих живяла само на терасата 🥰

Спорен ден, банда!

# 1 353
Добро утро!

Руми, косата ти е страхотна!

Рей, дано се разминете с антибиотика!

Пепи е сладур! Как полива цветята само. Simple Smile

Рано кукнах, Арчи е виновен. Разходих го и сега седнах с кафето.

Али, ти си по-ранобудна. Но и си на работа,де.

# 1 354
Добро утро.
Забравих да се запиша. До сега почиствах тук- там, писах дълго писмо на приятелка, изпих си кафето за съжаление и минах на чай.

# 1 355
  • Euskal Herria
Добро утро!
Почти не съм спала. От вчера съм с такова главоболие... отрано взех хапче днес, дано подейства.

# 1 356
Мари, опитва се да помага баткото,но не му се отдава много възможност.Целодневно е на ДО,та за почти нищо няма време.Иначе като ми се наложи ме отменя за 5-10 минути.
Янче,що така главобол?Мен така упорито ме мъчи само като се възпали синузита.

# 1 357
  • Euskal Herria
Не знам, Ренко. Днес вече взех по-силното хапче, дано ме отпусне. Снощи само аналгин пих.

# 1 358
Янче, аз по съвет на невролог от преди 10 години пия по 2 аналгина.
Ренко, ДО и на моя син изяжда повечето време. Такова е.

# 1 359
  • Euskal Herria
Мари, то тук освен парацетамол рядко изписват друго. Или ибупрофен. Даже се учудих, че джипито ми изписа аналгин за главоболието. Че и схема на прием имам. Добре, че от България се зареждам с това, дето знам, че ми помага.

# 1 360
  • Mediterraneo
Янче, какво пиеш за силно главоболие? Аз имам мигренозни пристъпи с повръщане и буквално припадъци...Ацефеин и Седалгин ми помагат донякъде, но са ми от Бг. Аналгини разни имам покрай операцията на ММ и преди това дето го лекуваха.

# 1 361
Да се запиша и аз,че стана обяд. 🤗
Янче,да минава тая глава. И аз очаквам включване,че чакам МЦ и винаги ме боли.
Пия кафе аз:
Скрит текст:

# 1 362
  • Euskal Herria
От всичко досега най-ефикасен за мен се оказа Ибупром синус. Запасявам се с него от България.
Правиха ми скенер заради синузита, всичко се оказа капсуловано (кисти - както каза лекарката). Джипито отхвърля мигрената - като причина за главоболието, трудно се установявала. Ама като стане нетърпимо - нагрявки с лампа или възглавница, хапче, по възможност на тихо място и това е.
И си чакам датата за новия скенер. Simple Smile

# 1 363
  • Ямбол
Здравейте.

О, главоболието е гадно нещо. И моят мъж често се оплаква, но той е само на аналгин.

Днес съм с по-малко часове. Имам да проверявам и да готвя уроци за утре, но ще си почина първо, че нещо взе да ми писва.
Вчера имах сблъсък с оная, дето я чакаме да се пенсионира. Нещо взе да се прави и да заплашва и да проявява дребнавости, но не е познала. Първия път си замълчах, но вчера избухнах, та малко си разменихме реплики в пощата. Звъня ми, но не ѝ вдигнах, ай ще му се не знае, няма да я отразявам, да прави каквото ще, не ми дреме.
Та сега ще сляза в градинката да си погледна докъде са стигнали покълналите семена, вече някои са на 2-3 см. После ще си добавя още кофи и кофички с подправки на другата тераса.
В две саксии имам върбинка и нещо клюмат и не искат да цъфтят. Някои имат наченки на пъпки, но ако продължават така да ми се моткат, ще ги сваля долу в градината и на тяхно място ще сложа други. За първи път слагам върбена и нещо май не ми се получава. Другите цветя тръгнаха много добре.

# 1 364
И аз преди малко си нагледах присадената хортензия. Мисля, че ще я биде.
Янче, когато имам мигренозен пристъп- отивам в тиха и тъмна стая. Пия хапчета, налагам охлаждаща маска и се опитвам да се унеса. Дори и 5 минути да съм се унесла главоболието вече е една идея по- леко.

Общи условия

Активация на акаунт