Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 464
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 335
Искам и аз лалета, и малини;)
От тези дето се разхождат и гледат сами, ако може;)

Запалихте ме с тези снимки, усещам как ще купувам саксии и семенца този уикенд, пък дано нещо разцъфне;)

# 1 336
Вашите се разхождат, а моите са магически 😂 Няма ги няколко години и после се появяват 😁 Вчера имах две жълти, които, заклевам се, никога не съм виждала и със сигурност не съм слагала аз 😂 Ама пък са много красиви.

# 1 337
За парфюми от България, +1 за Нотино и Дъглас.

# 1 338
Синковеца си отглежда лалета в пясъчника 😁.Преди няколко дни,баща му реши да ме зарадва,като ми подари няколко,но баш от на детето цветята скъсало.Стигнаха до консенсус,че са ми от двамата 70:30,в полза на наследника 😂.Няма да забравя бамбука,дето го мъкнахме чак от Истанбул,който за нещастие се оказа от вида,които са стайни ли,декоративни ли 🤔.Мъчеше завалията да го завъди и него в пясъчника,но безславно замина на боклука есента 🤣.
А Ени като спомена,че Синеочка е поливала,се сетих за тази снимка 😍.На три и малко е гордия собственик на първата си лейка!

# 1 339
  • Mediterraneo
Аз цветя не мога да гледам, кактусите мрат при мен. ММ се грижи, имаме няколко саксии. Ето и моята тераса, добре, че е голяма, та да си прекарваме там времето.Останалата част не е за показване, пералнята, бойлера и на ММ инструментите са натрупани на едната страна.

# 1 340
Хехе сладурче! 😍 Малки градинарчета си имаме. Аз си спомням едно време като малка как все исках да ми оставят едно малко пространство и там си копаех самичка,садях си разни неща,голям кеф ми беше. 🤗
Тарт,супер е и твоето кътче! 🥰

# 1 341
  • София
Още час и приключеам работа,днес всичкото тъпанар се изсипа.
Сама с децата вкъщи работя,неочаквано добре минава до сега.

# 1 342
  • Бургас
Не е истина кога се записвам, тока ми спряха днес. Исках да има работа, нА ти работа; 4-ти контейнер оформям за деня, има още, а за капак и една от преводаческите агенции, с които работя, ще ми уплътни нощните часове. И с домашната на Вики сме до кривата круша. Там ме чака пирамида да лепя, ахахха, мен с двойката по геометрия...изобщо ударен понеделник.

Поръчах маски за всички ни, но ще разчитам на интуицията и вкуса на продавача. Навсякъде из сайтовете сложили примерни снимки, но изпращат каквото шият в момента, само съобразяват за момиче или момче е. Тръпна в очакване. Знаем само, че ще има с котета /много беше важно/, нинджи /компромисен вариант/ и цветя /много се харесвали, тъй рече продавачът/. Мъжът с едноцветната е най-лесен.
Ренко, проверих, където ме прати, но няма ни котка, ни колА, а ние сме с претенции Simple Smile

Приказни градинки и тераски видях. Много обичам лаленца, но за люляк мра. Вчера се надявах да наберем нейде по къра, но имаше храсти само по шосето и нямаше как да спрем. Абе другите шофьори бяха намерили начин, но моят и дума не дава да се обели за такава "глупост".

Тарти, фигура на бик ли се вижда от тераската?

# 1 343
О, Тарти, колко е хубаво. А съм сигурна, че и гледката от терасата си заслужава.
Ренко, как се справя баткото с бебето?
Самодейните разходки на лалетата при малините са ми много симпатични.
Аз почнах да готвя. За утре, забележете. Какво ще вечеряме още не се знае, но утре за обяд ще има свинско със зелен фасул.

# 1 344
Понеже Али попита, да дам отчет след прегледа при ЛЛ: Силно зачервено гърло без налепи. Засега ще се лекува без антибиотик, амо се влоши - аугментин.
Подхващаме бабините лекове. Компрес вече направих.

# 1 345
Като гледам всички тези красиви цветя и се изкушавам да си купя някое в саксийка. Но като знам, че ще умре след няколко седмици, се отказвам. Но съм решила да пробвам с кактус. Вижда ми се издръжлив..

А така ми се яде катък.. но ме мързи да ходя до магазина. Да правя, още повече. Освен да звънна на ММ и да му кажа да вземе..егати, днес ми е някакво уморено. Нищо не ми се прави.

# 1 346
  • София
Аз чистя,да се разтоваря малко.
Малко цветя има вкъщи,но аз и не обичам.

# 1 347
  • Mediterraneo

Тарти, фигура на бик ли се вижда от тераската?

Дааа. Аз гледката съм я показвала много пъти.
Скрит текст:

# 1 348
Нямам тераса, двор имам, но китки нямам. Ето една прическа от мен 😁
Ама се снимах сама, така че каквото видите. Свежо се получи, сложих още малко кичури.
😊
Много хубави собственици на лейки 🤗
Райче, бързо да мине
Здрасти, Поли, пораснали сте.

Лазаня вкъщи. Страхотна е (каза голямата) 😎

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 11:18 от rummi_pl

# 1 349
Гювечета у нас, даже вече хапнахме и измих чиниите;)
Дойде моето време за релакс.
Моите ходили на пазар, но не ми купили чипс, то нищо от това дето е за пазаруване не са купили де, ама то се очаква, като не готвиш, да не знаеш какво липсва;)

Руми, какво ѝ правиш на твоята коса, че расте така, ау, чудесна е.

Аз вчера смених и потъмних малко цвета, ама нещо май ме състарява, ще си върна русото другият път. То душата си го иска;)

Общи условия

Активация на акаунт