Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 465
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 320
Ще се хване,Хрис,моят и цъфна тази година,а беше една клечица,че и го чупихме,че не се виждаше почти.
Скрит текст:

Другите са големи,ще ги гледате в инста. 🤣🤗🌺

# 1 321
Ей такава детелинка като последната имам в офиса, никога не е имала цвят досега;)

# 1 322
Здравейте!
Пак ви изтървах. Прочетох само последните страници. Страхотни неща показвате. Аз от престаравена май унищожих едно-две от моите балконски цветя. Много исках да се покажат вече цветове и обилно сложих тор във водата и гледам, че на някои леко им пожълтяха листата. Пишман цветарка.
И да измрънкам, че синът ми е с гърлобол и хрема, в 3 часа е на преглед. Ужасно притеснено ми е. Самоуспокоявам се, че няма начин да е онова страшното, но все пак.
Хубава седмица!

# 1 323
Рей 🤗 Стискам палец, пиши после!

Ааа, ето, люляк не успях да завъдя. Първия път 4 сложих, после 2 и не и не. А казват, че е като плевел...

# 1 324
Ени, какъв е храста на третата снимка?
Али, заменям бял люляк за хортензия Simple Smile
Вярно е като плевел, една пръчка боднах а е станал много голям, и отстрани издънки има всяка година ги махам.

и един пораснал Пепи

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 11:45 от PolyV

# 1 325
Тути,трябва й слънце и водица на детелинката. Сега бучнах в тази саксия две грудки четирилистна,ако стане микса ще покажа. 😃
Поли,японски клен е това. По принцип обича шарена сянка,но аз нямам и е на слънце цял ден,от което му избледнява цвета. Има много сортове и с по-червен цвят,и с жълт. Потърси ако искаш в гугъл,ще ти излезнат. 🤗

# 1 326
  • гр.София
Страхотни цветя и градини видях, браво момичета Heart Eyes

# 1 327
Много искам японски клен. Мисля скоро да се сдобия с такъв.

# 1 328
  • Germany
Прекрасни снимки споделяте! Благодаря за цветното настроение в темата! Simple Smile

# 1 329
  • Euskal Herria
Много са ви хубави градинките, момичета!
Лека и успешна седмица на всички!

# 1 330
За малко да не го видя Пепи,ама той голям сладур! 🤗
Мойто помощниче в момента се разхожда с една малка лейчица и полива. 😃 Сутринта помага да мия чинии. А сега ми донесе подарък:

Одеве един гълъб кацнал на дувара и тя върви долу,той горе. Обръща той,обръща и тя. 🤣

# 1 331
Люска, Хрис, гледам и на двете лалетата са ви при малините. Случайност- не мисля!

# 1 332
Мари, моите са при малините от край време. На ММ баба му все там ги сееше, не знам дали е имало причина. А аз сега ги разсадих по пътеката и на други места. Нали говорихме с теб къде е изложен касиса. Ето тази цялата ограда дългата е с храстчета касис и ягоди. Сега разсадих там тези жълтите лаленца и онези тънките, ако се виждат.
Ени, и моята дребната много обича да полива с лейката.
Ей сега ходих до Темакс и си накупих най-накрая гладиоли и разни семенца летни цветя. може и да съм позакъсняла със сеенето, но нямах такива, а и бяха намалени много. Нямам търпение да се прибера от работа и да се помотая в градината.

# 1 333
Гладолите ги сложих и вече са поникнали,  обаче и по-късно съм ги слагала, та не е беля.
Аз си чакам гергините да избият, много ги харесвам. Крият ми щернята и се скъсват да цъфтят 🥰

# 1 334
  • София
Мари, моите лалета са си отишли при малините САМИ!!!
Нали това се оплаквам ... че се разхождат  Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт