Искам да кажа ... (169) през април 2020

• 65 472
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 1 305
Хелооу. Малко по късните часове,ама с ММ днес си наготвихме,сипахме си по ракийка,а като хапнахме си говорихме по фейстайм с нашите приятели от Плевен. После Синеочка заспа,а ние с него до преди малко си седяхме. 🥰😍
Да кажа за орхидеите-моите са три и хич не ми се занимава да ги кисна,за това на тънка,бавна струйка им сипвам по корите вода,до като не потече в чинийката. Това на 5-6 дни,че им беше сух въздуха от отоплението. Сега ги гледам и ако има влага в саксията,не сипвам. Ако ми се стори лекичка и с изсъхнали кори,без влага,сипвам. На усет карам,но са добре. Едната има три! бебета,кейки,които скоро ще пробвам да отделя и цвят очаквам от нея. Другата ми е от рд и си е окичена с цвят,а третата от 8-ми март изкарва нов цветонос. 🤗 Но,Тути,може да се пробваш да я пресадиш,защото на повечето им слагат едни дунапренени гъби вътре,които задържат влага и може да започне да гние. Ако искаш помощ,ще ти пратя клипче как се пресажда. 🤗 Стана дълго,амаа.. 😃
Такаа,друго какво четох? На Мари за хортензията не мога да помогна,не съм гледала такова. Но орхито ти е много красиво!
Ето моите двете:
Скрит текст:
Днес си поснимах и в градинката,но няма да ви отегчавам. 😃
На Лили са страхотни всичките! 😍 Тъмна петуния и аз бях купила,но загина,а другите 9 си бяха ок. Не знам защо така стана...
Не е лошо да заспивам,че Синеокото дяволче утре няма да има милост. 🤣🤣🤣
Лека и успешна нова седмица! 🤗🌺

# 1 306
Добро утро!

Чудни,  чудни цветя!

Аз от моята хортензия от кога се мъча да се оттърва и не  мога... Че зор и да я изкопая, огромна е. Режа до земи всяка есен и това чудо всяка пролет избива... Никога не съм я поливала 😂 Маре, да ти извадя? Явно моята е някаква неубивачка 😂😂😂

Всичките ми рози са напъпили 🥰 Вчера ги пръсках, обаче, защото имат въшки. Всяка пролет поимват. Само новите, които местихме нещо не изглеждат добре, ама кот - такова!

Тарти, радвам се за вас! Много страдат децата от тази изолация...

Моето и то е станало хипер а социално. А как рева вчера от един човке с резачка за дърва... Много го е страх от бръмчащи машини, че като писна на центъра на селото... Останах без ръце и без кръст докато заобиколим и се отдалечим достатъчно от бръм-бръм. Че и пуст тихалък на село, чува се от далеч 😂 Пък избягахме от дома,  че татко фрезова, което също е страшно 😂 После, като дойде време за косачката надух музиката вътре и танцувахме докато окосят.

Спорна седмица,  банда!

# 1 307
  • На брега на реката
Добро утро,

Прекрасни снимки видях, особено морето, показано от Селесте, ме прободе в сЕрдЦето. Cupid

2в1, благодаря за съвета,не го знаех! Kissing Heart

Моите орхидеи, ги поливам, когато им побелеят корените. Лятото на 10-14 дни, а зимата изкарват повече от 20 дни.  Слагам ги в банята, в голям леген и го пълня с вода. Киснат 20-30 минути и ги отцеждам. Случвало се е и повече време да откарат, нищо им няма.  Когато ми се занимава, ги пулвелизирам, много добре им се отразява.

Вчера, целия ден не седнах.  Е, бива ли така. Уж сме 2 души само, няма кой да ни разхвърля и уж подреждам и през седмицата, а то кво стана?!  Трябва нещо да измисля.

Хубава седмица, момичета!

# 1 308
Добро утро.
Благодаря за пожеланията още веднъж. Снощи празнувах онлайн с приятели. Чудесно се пплучи, не е като на живо, ама пак си е хубаво.
Цветята са ви чудесни, аз, както знаете,  имам доста.
Пожелавам ви прекрасен ден.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 309
Добро утро!
Ени, ти ме заитригува с тия кейки по орхидеите. Какво представляват? За първи път ги чувам. Моята няма гъба в саксията. Сигурна съм на 100%, щото я обърнахме 2 пъти на земята и всичко се разпиля.
Али, за сега съм пас за хортензията ти, но си запазвам правото, да знаеш. Тези дни, ще видя как е и ако не се е хванала ще измъкна нов стрък с повечко корени.
Лиляна, възхитих се на това, че знаеш наименованията на цветята. На мен никога не ми се е получавало. Най- много ми хареса синята петуния със звездите.

# 1 310
Момичета, от къде мога да си поръчам парфюм, така че да съм сигурна, че е истински?

# 1 311
  • Ямбол
Добро утро!

Хах, Маре, аз скоро ги научих някои наименования. Търся ги в Гугъл, на други им пише, като ги купувам, за някои питам цветарите в магазина. А вчера при поредното търсене научих, че съм имала в градинката си вечерна иглика, розова. При прекопаването доста неща махнах, обаче тази иглика все намира пак да изникне. Оставила съм я тази, която се е спасила, но не знаех че така се казва, а аз пия маслото ѝ, хаха.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 10:01 от Лилянa

# 1 312
Добро утро!
Съни, от Дъглас или Нотино, проверени са. Аз и парфимо съм ползвала за поръчки, понякога цените са по-добри.
Много цветна ни стана темата, одобрявам;)
Спокойна седмица!

# 1 313
Добро утро!

Много цветна темата, харесва ми! Красиви цветя имате, момичета.

Хубава седмица ви пожелавам!

# 1 314
  • дядовата ръкавичка
За първа година имам толкова лалета, много им се радвам. Като дечица са ми. Даже ги броя Blush, 47 Simple Smile

И аз се борих с листни въшки вчера. Миналата година така бяха нападнали касиса, че четири храста тази пролет изобщо не се разлистиха.

Ох, щерката след два дни става пълнолетна. Познайте какъв подарък иска .... коте Simple Smile. Не че си нямаме котана, но другарчето й изчезна и сега е самотна. Та търся софийско сладко коте.

Стейси, как сте?

# 1 315
Добро утро,

Леле Алечка направо ти завидях за хортензията неубивачка. Трети път садя и не и не става. Купих от Баумакс, изсъхна. После от фермерски пазар, и нея успях някак да я уморя. Преди седмица ходих до сортови семена и от там пак купих, децата успяха да я счупят, хем я бях оградила Sad
Значи ако пращаш на Мари, нареждам се и аз на опашка за хортензията.

Редактирам се: Айяла съседска котка роди, ако искаш като ги изведе майката мога да ти ги снимам.

# 1 316
  • София
Ето и малко лаленца от мен!
Никаква грижа не полагам, мама ги е садила ....
Само че се местят сами, защо са отишли и при малините ????

# 1 317
  • дядовата ръкавичка
О, тези не бих могла да преброя Grinning Прекрасни са!

Поли, снимай, моля Simple Smile

# 1 318
Айяла,може да влезеш в олх,раздел подарява се,има стотици котарачета,които търсят дом. 🤗 Това е хубав подарък.
Мари,след малко ще ти покажа нагледно бебетата кейки. 🌺
Лалетата ви сааааа 😍😍😍

# 1 319
Страхотни градинки ♥️ Много обичам лалета. Връщат ме в детството ми и двора на баба ♥️ на пролет беше пълно. Сега аз се опитвам да е пълно в новия двор. Друга година сякаш не съм им се радвала така дълго. Винаги нацъфтяваха и на следващото виждане вече бяха преминали.
Скрит текст:

Вчера засях и люляк и се надявам да се хване,че ми е мерак отдавна.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 22:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт