Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 705
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
За почитатели на Kinder Bueno - от днес в Билла

Сутринта дадох пари на съседка да ми купи.Сега ми ги върна,понеже нямали надпис,че участват в играта.
В нашият магазин Била са скрити в дъното на стелажа зад не промоционалните.

# 136
  • София
Оххх, само да стигна до Била и дано да има промоционални, че добре ми дойдоха. Хапвам си едно Буено и после лягам за 15-20 коремни преси, че да има баланс 😁

# 137
Оххх, само да стигна до Била и дано да има промоционални, че добре ми дойдоха. Хапвам си едно Буено и после лягам за 15-20 коремни преси, че да има баланс 😁

Малко е! Буеното имам предвид😀

# 138
  • Бургас
Всички тегления ли минаха на Happy/8mart?Гледах в сайта, но нещо се замотах с инфото.

# 139
  • София
Всички тегления ли минаха на Happy/8mart?Гледах в сайта, но нещо се замотах с инфото.

Здравей! Само първото теглене е минало, има и победители. Явно ще се очаква подновяване.

Има и това съобщение на сайта им:

Цитат
Скъпи клиенти,
Във връзка с извънредната ситуация в страната се налага да преустановим нашата специална инициатива, като при първа възможност отново ще подновим играта и участието в нея. Печелившите от първата седмица са обявени, като изпращането на наградите ще се изпълни в рамките на месец.

Нямаме в допълхерц.. поне на една малка награда се надявах, с 2 бележки бях. Като цяло ползвам витамините им от години.

Нямаме и в лидл.. ама там не съм се и надявала.

# 140
Охх, и аз хапвам Буено и регистрирам и кодовете естествено. Тук като чета и ми се дояжда, а не е като да не го обичам (и сладко по принцип). До Билата едва ли ще стигна, мин. седм ходих до Кауфланд и даже не бяха намалили Буеното, но не ми се занимаваше. Взимам от кварталния по 1-2 бройки, като ходя.

Игра за варненци: https://www.facebook.com/redhotpizza.varna/videos/210263663615302/

# 141
Здравейте! Да се похваля - избрали са ми ревюто от Бош! Много съм доволна, спечелих перилни препарати за една година!

# 142
Мейл ли ти пратиха или има публикувани някъде печелившите?

# 143
  • София
Ето какво ми отговориха от София мел.
Аз ги питах да изтрия ли и на ново да кача бележката

Здравейте,

Благодарим за информацията. Няма нужда да предприемате нищо - датата ще се показва коректно.
Поздрави,
екипът на София Мел

# 144
И моята бележка е коригирана с правилната дата

# 145
  • Бургас
Включих се в София мел с бележка от 14.03 Прие я без проблем.

# 146
Мейл ли ти пратиха или има публикувани някъде печелившите?

Изпратиха ми мейл, трябваше да се съглася да ми публикуват името във Фейсбук като публикуват печалившите.

# 147
  • Под Слънцето
Привет!
Някой попълни ли анкетата на толк-а за водата?
Колко точки ви начисли?
Обикновено като не посочват в мейла с линка, много се бавят с начисляването..

# 148
Аз не можах да повярвам,че в малкото ни квартално магазинче има от новата Ариана.Купих една,ама "опитай пак".И трябваше да си я изпия сама и то по-бързо,че ММ ми е ограничил разходите откъм покупки за игри😅

# 149
  • Варна
Привет!
Някой попълни ли анкетата на толк-а за водата?
Колко точки ви начисли?
Обикновено като не посочват в мейла с линка, много се бавят с начисляването..

Още нищо, попълних я преди час поне.

Общи условия

Активация на акаунт