Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 707
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 150
Може ли линка за играта на Ариел в магазини Елитис?

# 151
  • Велико Търново
Попитах в страницата на София мел, за това че в Кауфланд на касовата бележка не е изписано София мел, а те ми отговориха, че трябвало ясно да се вижда на касовата бележка, че брашното е София мел.

# 152
София мел откачиха. Кауфланд така са вкарали брашното в системите, а и не само те. Моята бележка е от Кауфланд и я регистрирах. Ядосах се.

# 153
Доста видове бири имат награди,  някой да е печелил от Пиринско комплект за излет?

# 154
Защо не направите снимка на брашното с касовата бележка? То как е там, виждам, че има за регистрация и после номер на бележката ли... Правите снимка с брашното и я пазете/ им я пратете във фб, като толкова знаят. Трябва да питаме на касите как им е вкарано в системата ли? Grinning

# 155
  • Велико Търново
Знаят, знаят кое как е вкарано в системата на кауфланд, не се притеснявайте! Кауфланд толкова добре извиват ръцете на доставчиците си ( производителите), че не е истина! едва ли от софия мел не са на ясно на цените на продуктите им в кауфланд, за да не зацепят че са 2кг на дадена цена.

# 156
  • Велико Търново
Пишете им за да разберат че има проблем. Ако трябва да го признаят по някакъв начин.

# 157
  • Бургас
На моята си пише София мел 2 кг

# 158
По-скоро се притесняват да не е друга марка, според мен. Но да искат снимка, а не да казват, че не може.

# 159
Моята бележка е от Кауфланд за 2 х 2 кг София Мел от края на миналия месец и при мен пише само брашно. Не съм питала никой, снимах им бележката с брашната и я изпратих. Ако я признаят - хубаво, ако - не, здраве да е. Върти ми се из главата, че преди пишеше марката, но тогава купувах по 1кг.

# 160
А дали може да се участва в София мел с две опаковки от 1 кг или трябва да е от 2 кг?

# 161
  • Велико Търново
4.1 Всеки участник трябва да е закупил поне 2 /два/ килограма брашно „София Мел“, независимо от разфасовката и вида на брашното. Покупката трябва да е ясно вписана в касовата бележка.

Разбирам, че може от по 1 кг. Моето е такова.

# 162
  • София
Може ли линка за играта на Ариел в магазини Елитис?

Линк към играта Blush
https://ariel.pg-promo.bg/game?id=23

# 163
# 164
Попитах в страницата на София мел, за това че в Кауфланд на касовата бележка не е изписано София мел, а те ми отговориха, че трябвало ясно да се вижда на касовата бележка, че брашното е София мел.

Същата работа е и на бележките от Лидл. Там  е изписано "Бяло пшенично брашно".

Общи условия

Активация на акаунт