Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 101
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!
Играта за ФД при мен хич не върви, с едни 15 лв съм си от началото още, после колкото и да регистрирах все нищо.
Връткам зайците и аз, но и там най- много 1000 са ми се падали, та ще има да си събирам сигурно година.

Чакам само Лайън и днешното теглене в Спаркса. Не излизам много много, иначе ми се искаше и в други игри да се включа...
Нищо, най - вече да сме здрави, пък ще имаме време и за игри!

# 16
  • София
Честита нова тема!
Аз май най- много късмет имам точно във фешън дейса. В другите игри едно голямо нищо, но здраве да е Simple Smile

# 17
Благодаря за темата. Здраве и късмет през новия месец. Участвах с 16 билета в MySparx за код от ozone.bg и нищо. Дано днес обявят късметлиите от mate kitchen.

# 18
Благодаря за новата тема! Късметлийски месец април. Аз май не участвам в нищо друго освен в играта на Лидл. От капачките за тефал, абсолютна греда.

# 19
Супер старт на месеца 😋

Супер!
Да се похваля с още 5 лв. от mysparx 🤗

# 20
Благодаря за темата.Матекитчен ще публикуват до довечера или в четвъртък.вчера им писах.

# 21
  • София

Леле ще получа удар!!! Играя от години за тоз' ваучер и все не печелех Grinning

# 22
Спечелилите код за озон, с колко билета участвахте?

# 23
  • София
Червилото от ДМ ще го доставят днес, но едва ли ще се завлека до Спийди в този сняг. Дано да е хубав цвят.
Иначе, само Лайън чакам.

# 24
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, благодаря за темата и едно въпросче, че е по-лесно така Simple Smile, това със зайците за колко време е или няма ограничение и може да натрупам колкото си искам и наведнъж да накупя ваучери?

# 25
  • Пловдив
Сефте да уцеля ваучер от Спаркса за съндей хабит:))
Честит първи април!
Пожелавам на всички най-вече здраве,другото все се нарежда:)

# 26
  • София
Спечелилите код за озон, с колко билета участвахте?
[/quote

С два.

# 27
  • София
Получих имейл от MyOptis да си пратя банкова сметка, за ваучера заявено февруари. Спират работа с куриерите.

# 28
Аз нещо се омотках с тия капачки.Имам няколко бели къде мога да участвам с тях?

# 29
  • varna
Аз участвах с 6 билета и не спечелих

Общи условия

Активация на акаунт