Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 727
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Аз пето буено не мога да намеря, исках да играя за чанти. По телефона ми казаха, че кодовете ми, нищо, че съм спечелила, пак участвали и занапред.

# 181
Някой питаше за Киндер Буено с кодове в Търново, аз си взех вчера от Била.

Иначе да се похваля с лаптоп Prestigio от инстаграм игра Kissing Face Надявам се на други награди от игрите с покупки, то взе, че ме изненада нещо дето изобщо не съм го очаквала.

# 182
  • Велико Търново
Някой питаше за Киндер Буено с кодове в Търново, аз си взех вчера от Била.
Аз питах. Мин. седмица намерих точно там, но бяха сложени отвътре на рафта, а отпред бяха сложени непромоциналните.

# 183
СПЕЧЕЛИ 550 000 МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ ОТ TUBORG OPEN 🎵
Търси символ или код под капачката на бутилка или кен Tuborg 500 мл. и играй за яки награди, които превръщат музиката у дома в истинско изживяване! Виж повече на www.tuborg.bg
#OpenToMoreNightsIn #OpenToMoreMusic

# 184
  • Пловдив
Добро утро!Разменям 2 кода от заайците по 5лв,за ебаг.Търся някой код за фешън дейс,или златни капачки.
От съндейхабит поръчах слушалки jbl тениска и чаша.

# 185
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Заявих ваучер от зайците на Citytel за 10 лева с идеята да си купя фитнес гривна.Оказа се , че не може да се използва когато има намаление на даден артикул.Добре,но факта е ,че в момента в сайта всичко има.Обадих се на посочения телефон и един господин ми каза, че не може нищо да се направи , че времената били такива и затова всичко е намалено.С една дума - гориш.Та да си знаете, ако решите да си заявявате ваучер.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 21:50 от Захарчето

# 186
  • София
Захарче, ваучерът за Citytel ли е или Storytel?

# 187
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За Citytel

# 188
И аз мислех да го взимам, но прочетох в сайта на сити че не важат ваучерите за неща на промоция и се отказах.Ще събирам за кафето.

# 189
И защо да не може да се ползва за намален продукт? Когато аз взех ваучер за Стор бг, го ползвах за козметика, част от която беше намалена.
Тези нарочно са измислили условие, което пречи на използването на ваучера.

# 190
Не всичко им е намалено,аз едни кейсове и протектори за таблета си харесах,едното намалено другото не.И им писах в чата им,не ме отразиха.Та им прочетох условията и разбрах и се отказах.Иначе да явно е с цел да се купи нещо голямо и ваучера да е отстъпката само.Гледам 3 ваучера са пуснали в зайците.

# 191
Може ли линк за ревю на Bosch....Благодаря предварително

# 192
И нашата награда от njoy се оказа Орео. Аз си мислех, че ще е Бош.
Скрит текст:

# 193
  • София
Излязоха печелившите от желираните бонбонки Simple Smile

https://nimm2-promo.bg/pobediteli/

# 194
Честито! Раницата хубава ли е?

Общи условия

Активация на акаунт