Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 732
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 195
Горе-долу става. Бях спечелила една от форума - една тънка, обикновена. Тази пó бива.

# 196
Бех с 4 бележки за бонбоните, с 2 бележки при витамините, с 20 кода в Киндер Буено ... и нищо.
Не стига че гледам да пазаря само 1-2 пъти седмично и да се включа във всички игри, и от никъде не печеля. Поне ми остава тръпката да се търся в списъците на печелившите Simple Smile

# 197
Може ли линк за ревю на Bosch....Благодаря предварително
https://www.bosch-home.bg/products/washers-dryers - избирате си модел и съответно четете ревюта за него.
В страницата Bosch Home във Фейсбук е публикувана играта и правилата.

# 198
Благодаря, че споделихте за бонбонките! Най-накрая една добра новина -  мъжът ми печели Smile

# 199
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не всичко им е намалено,аз едни кейсове и протектори за таблета си харесах,едното намалено другото не.И им писах в чата им,не ме отразиха.Та им прочетох условията и разбрах и се отказах.Иначе да явно е с цел да се купи нещо голямо и ваучера да е отстъпката само.Гледам 3 ваучера са пуснали в зайците.

Акобискаш да си ги поръчаш мога да ти дам моя код за отстъпка.

# 200
И мен е има при бонбоните.Е,аз имам и смарт часовник,но пък гривната ще е за ММ.

# 201
Ей, във форума пускат втора игра за тоалетна хартия. Laughing Сигурно пак няма да спечеля. Голям хит стана тая хартия. Smile

# 202
Идеално е даже🤣.И аз не спечелих от първата,но силно се надявам на втората....ще запасите свършват🤭

# 203
Захарче благодаря,но и ваучерите са ограничени,само 1 за една поръчка. Пълен фарс е този техния сайт.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 13:39 от лещичка

# 204
Може ли линк?
Ей, във форума пускат втора игра за тоалетна хартия. Laughing Сигурно пак няма да спечеля. Голям хит стана тая хартия. Smile

# 205
В първата страница на темата ще намериш линк към форумните игри.

# 206
Аз имам един въпрос.Да ви кажа само,че при Ариана има опция "опитай пак".Как ли е в играта на Шуменско?Дали е като Ариана или като Каменица,където нямаше празно.В смисъл или печелиш бира,или събираш символ барбекю?Подвеждащо е това,че първите 50 събрали 4 символа ще спечелят барбекю.

# 207
Аз имам един въпрос.Да ви кажа само,че при Ариана има опция "опитай пак".Как ли е в играта на Шуменско?Дали е като Ариана или като Каменица,където нямаше празно.В смисъл или печелиш бира,или събираш символ барбекю?Подвеждащо е това,че първите 50 събрали 4 символа ще спечелят барбекю.

Вчера ММ, купи 1 каса бира Шуменско (промоционална) и няма нито една печеливша капачка. Дори "опитай пак" не пише отвътре на капачката.

# 208
  • София
Току- що ми се обадиха от метро, че печеля ваучер за пазаруване от ФД.

# 209
  • при късмета

Вчера ММ, купи 1 каса бира Шуменско (промоционална) и няма нито една печеливша капачка. Дори "опитай пак" не пише отвътре на капачката.
На нито една от промоционалните бири, не пише "опитай пак" на непечелившите капачки. Или имаш символ (в Туборг явно и код) или нищо. Ама на едне каса да няма печеливша е съмнително.
Мъжа ми го тормозех с Пиринско като започнаха игрите, но излезе игра и на неговата бира та нея си пие. От Загорка ретро бирите са много на често бирите. На етикета пише 1 от 5, а от около 2 каси за месец имам 18 бири, което е почти още една. Но се вижда коя капачка има награда. От магазинчето което взимам по принцип са ни всичките награди, от там от където взимам наградите до сега на нито една бира не се падна. Сетих се да наклоня затворена бутилка и се вижда къде има и къде няма награда.

Общи условия

Активация на акаунт