Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 961
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 040
Това ли трябва да се въведе в играта на Нестле Фитнес?Попълни промо кода от задната страна на опаковката.

# 2 041
milena_dyakova86
Не.Трябва да има часовник на кутията и да пише за играта.

# 2 042
Ваучерите сега изчезват бързо, защото много хора имат бонуси от нивата. Нещата сигурно ще се нормализират, когато тези бонуси се изхарчат.

# 2 043
Да, аз споделям че ако имаш интерес и не ти се рискува може да пробваш тези от Джъмбо и след това да си решиш.
Иначе, ползвам метални сламки и са много удобни, не променят вкусът на напитката.

# 2 044
  • София
Аз тази нощ ставах за спорт депо. Ама нямаше. Ще стана и тази вечер и ако няма сигурно ще купя каквото съм харесала с мои пари и ще събирам зайци

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 21:44 от insane

# 2 045
  • оттам, откъдето започва България
Това ли трябва да се въведе в играта на Нестле Фитнес?Попълни промо кода от задната страна на опаковката.

Този код, който си снимала, е в долната част на кутията. Отзад на кутията има код с червен надпис.

Докато си затътря гъза до кухнята, вече са ти отговорили.

# 2 046
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И този код с L е партиден номер Grinning

# 2 047
Вместо ‘запис’, споделям какво открих в последно време (простете, ако не публикувате такъв тип, не доразбрах съвсем от описанието😇):

1. Душ-гелове от нова серия на Нивеа (след 9 минута и в описанието под клипа)
https://youtu.be/P0RhYOBfhDQ

2. Дънки Зара (след 12 минута и в описанието под клипа)
https://youtu.be/koxECdOufsE

3. Комплект продукти за коса на Morrocan oil и маски за лице
https://www.instagram.com/p/B_CZJjsDjw9/?igshid=5w9ewjcyyg4w

# 2 048
  • Разпиляна във въображението
Да, правилна беше, Ениуан.
Мириел, сигурна ли си? Провери си хубаво профила, виж там горе дето ги пише точките и натисни история на точките. Може да са там. На мен горе ми изписваше 200, а като влязох в историята си бяха там и после и горе ми стана 2700.
Ако не е така, пиши им. Отговарят бързо. Имах проблем с поръчката и ми помогнаха.

Да, още когато тук се спомена въпроса за начисляването в профилите го направих и не се появиха. Сигурна съм в думата. Писах им, а те ми отговориха как се влиза и регистрира за играта, въпреки че още в писмото им написах, че дори съм играла влязла в профила си. Както и да е. Следващия път ще си правя снимки Simple Smile

# 2 049
Сега ми донесоха поръчката от озон, този път много по-бързо от предния. Вътре имаше подарък две пакетчета дъвки на halls. Детето ми се зарадва повече на дъвките от колкото на нещата, които бяхме поръчали, но беше приятна изненада.

# 2 050
Въпрос за играта със зайците

Днес един приятел се регистрира от линка, който му дадох и завъртя колелото, но на мен не ми даде повторно завъртане. Същото се случи и когато споделих във фб. Изписа ми, че имам повторно завъртане, но нямах такова, а имаше оставащо време

# 2 051
  • София
Сега ми донесоха поръчката от озон, този път много по-бързо от предния. Вътре имаше подарък две пакетчета дъвки на halls. Детето ми се зарадва повече на дъвките от колкото на нещата, които бяхме поръчали, но беше приятна изненада.
Аз съм много доволна от Озон. Общо взето винаги слагат по нещо малко допълнително. Септември месец поръчвах от тях учебници за девойката - бяха сложили една тетрадка допълнително, друг път малка книжка или cd с филм. Избират спрямо съдържанието на поръчката. Миналият месец ни трябваше спешен подарък. Поръчахме сутринта 2 неща в две отделни поръчки за да ползваме различни кодове за намаление и следобед отидохме до офиса да си вземем поръчките. Бяха пакетирани заедно и пак имаше малък подарък, вече не помня какво точно. Обадиха се по тел когато нещата бяха при тях. Нямам търпение вече да събера достатъчно от зайците и да си взема ваучер за озон. Само дано да пуснат Simple Smile

# 2 052
  • София
Явно при мен е някаква дискриминация, защото имам сигурно 20 поръчки от озон и нищо допълнително като изключим една малка книга на празник

# 2 053
Въпрос за играта със зайците

Днес един приятел се регистрира от линка, който му дадох и завъртя колелото, но на мен не ми даде повторно завъртане. Същото се случи и когато споделих във фб. Изписа ми, че имам повторно завъртане, но нямах такова, а имаше оставащо време
След споделяне във Фейсбук и изписване на съобщението си рефрешни страницата. От ФБ дава само по веднъж на ден бонус.

# 2 054
Поне десетина приятели се регистрираха и въртят от моя линк и ми даде само едно допълнително въртене, при което се отказах да ги рекламирам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт