Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 834
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 055
Да се похваля и аз Simple Smile Снощи успях да се добера до ваучера за Ozoneот зайциите.

За тези, които не си виждат точките начислени в продилите - излезте и влезте отново. Тогава ще ги видите.

# 2 056
Ще видим какво ще ми сложат сега от Озон и дали въобще ще има подарък Simple Smile До сега все дискове са ми слагали, от форума разбрах, че има и други подаръци))
Ако някой има излишен ваучер за ФД, може да ми го изпрати... В момента нямам какво да предложа - имам още кодове за Спаркс (черни капачки - не ги отчита като златни)...

# 2 057
Не знам как ги виждате тези ваучери през нощта,  за озон , стор,  спорт депо ...аз понеже съм с бебе и през нощта се будя често, почти на всеки час проверявам и няма ваучери за нито едно от тези....🙄🤔

# 2 058
От озон имам 3 поръчки, в две имаше подарък единия беше диск с филма ах, тази Мери (явно им е изостанал), другия беше за 3 март една книга. Сега чакам четвърта поръчка, да видим дали ще има подарък.
От зайците се чудя дали да взема ваучер за доминос, понеже една потребителка каза, че ваучера бил за 2 лева, а не за 5.

# 2 059
За Озон нямаше нови ваучери, аз си поръчах без ваучер. Точно Озон чаках да се появи, но излезе Зоя и взех него. Може пък да ми харесат нещата. Питах за шоколадите дали стават за диабетици (писах на фирмата, не на магазина) и ми отговориха, че са подходящи; ако на майка ми й допаднат на вкус, може да си поръча още.

От филмите си спомням, че са ми пращали Време за мъже, а последният път беше Долу любовта Simple Smile Предполагам, че имат много дискове за пращане, защото повечето хора използват Интернет сега...

# 2 060
Извинявайте за невежеството, но каква е играта 'със зайците'? Simple Smile

# 2 061
Извинявайте за невежеството, но каква е играта 'със зайците'? Simple Smile

https://konkurs-bg.blogspot.com/2020/04/pechelete-nagradi-openpush.html?m=1

# 2 062
  • София
Здравейте! Минавам виртуално да Ви почерпя за моя рожден ден. Искам да пожелая на всички, които пишат и четат темата, да печелят мечтаните награди, да бъдат здрави и все така задружни! Щастлива нова седмица!

# 2 063
  • София; Дружбето
 И тази седмица Добро имат игра във Фейсбук https://www.facebook.com/Dobro.bg/photos/a.197056513644288/35523 … ype=3&theater

# 2 064
  • София
И аз днес чакам две пратки от Озон. Почти винаги е имало подаръци при мен - кодове за отстъпки в платформи, 3-4 малки книжки, сигурно към 5 филма досега. А поръчките ми винаги са от намаления и все около минимума за безплатна доставка. 2 пъти само сме ходили до офиса за нещо спешно и под цената за безплатна доставка. Много им се кефя. Почти само от тях пазарувам

# 2 065
  • Велико Търново
Снощи заспах на телефона докато писах един дълъг коментар тук, как нищо не съм печелила вече нз от кога.
Явно от мрънкането има резултат! Дори когато не е публикувано.
Току що ми се обадиха от радио НДжой че печеля раница, направо ми усмихнаха деня Simple Smile

# 2 066
Отново регистрирах златни капачки и нищо, явно няма да има валежи... А след като писах на ФД за уточняване размера на килима ( оказа се много малко килимче всъщност), много бързо се коригираха- увеличиха цените на всички големи килими. Пишат в заглавието едно, в описание друго, това се нарича подвеждаща реклама. И да каже човек, че е единичен случай, но не...
Наградите от радио нджой, всеки ден ли трябва човек да де регистрира или веднъж в седмицата?

# 2 067
Отвори правила и условия и прочети.

# 2 068
Аз пък изгубих желание да участвам в каквито и да е игри вече. Където и да играя не печеля, спечелих 2 пъти и от никъде нищо не ми дойде. Хората забравиха, че си получиха наградите, аз си чакам и чакам и нищо. Чудя се дали не е заради града откъдето съм, просто да не им се иска да пращат до тук

# 2 069
Пиши им, звъни им, тероризирай ги през ден, ако трябва.
Аз винаги си търся нещата. Вече ако много ми писне спирам.

Общи условия

Активация на акаунт