Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 796
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 070
Хахах. Аз една купа от кока кола паках три месеца след крайния срок. Споко.

# 2 071
Просто се изненадах, че и от двете игри нищо не дойде. Мислех, че поне едната ще си получа. Замислям се, че наистина до Шумен не им се праща

# 2 072
Не е заради града. Някои се бавят и ти ако не ги натиснеш съвсем забравят.

# 2 073
Ще им пиша за да ги попитам какво се случва, ако не пратят нищо, просто няма да участвам в бъдещите им игри и толкова

# 2 074
Момичета в колко часа регистрирате кодовете на Туборг? Аз нещо удрям на греда с 20 бири.

# 2 075
От store.bg никога повече няма да поръчам! Две седмици ме мотаха, три пъти ми сменяха поръчката и днес дойде без един артикул, който обаче седи като изпратен във фактурата. Куриерът не ми даде да видя пратката. Не знам има ли смисъл да пиша до КЗП? За Спорт Депо изобщо не ме отразиха.

# 2 076
Ако съм регистрирала дума в икеа в петък, кога ще си видя точките?

# 2 077
Подарявам код за 5% отстъпка за козметика в store.bg

# 2 078
Свързах колелото със зайците с играта и уж спечелих, но така и не разбрах какво Laughing

# 2 079
  • Под Слънцето
Тъй като не успях да събера кодове за ФД за онова яке и си останах с 95 лв, разменям ги за 2 ваучера за тефал.
А и якето вече не е налично, пък грам нищо не мога да си харесам..

# 2 080
Аз също се разочаровах ...
Днес си получих една малка наградa от Kotanyi от Instagram. Използват БГ пощи, пратката пристигна с препоръчано писмо без никакво закъснение, но .. беше отворена.
Отделно имам спечелена книга от Розали (също ползващи Бг поща), която чакам вече от месец, и нищо! Мислех, че се бави заради ИП, но вече се убедих, че щом адреса е забутан и особено на село, шанса пощата да си свърши работата е минимален Persevere
Вече направо нямам желание да участвам в игрите на Розали, а най-много се радвам, когато спечеля книга...

# 2 081
Ако съм регистрирала дума в икеа в петък, кога ще си видя точките?

Моите се появиха сега. Приели са ми и думата с малки букви Sunglasses

# 2 082
Днес си получих една малка наградa от Kotanyi от Instagram. Използват БГ пощи, пратката пристигна с препоръчано писмо без никакво закъснение, но .. беше отворена.
Отделно имам спечелена книга от Розали (също ползващи Бг поща), която чакам вече от месец, и нищо! Мислех, че се бави заради ИП, но вече се убедих, че щом адреса е забутан и особено на село, шанса пощата да си свърши работата е минимален Persevere
Вече направо нямам желание да участвам в игрите на Розали, а най-много се радвам, когато спечеля книга...

И според мен е заради населеното място. За първи път ми се случи печалба, където и да е и то от 2 места и от никое нищичко да не дойде. Хората от другите градове си ги получиха, при мен не идва нищо. Явно има дискриминация или сменят печелившите

# 2 083

И според мен е заради населеното място. За първи път ми се случи печалба, където и да е и то от 2 места и от никое нищичко да не дойде. Хората от другите градове си ги получиха, при мен не идва нищо. Явно има дискриминация или сменят печелившите
По-скоро проблема е в преносителя, според мен. Винаги давам адрес до офис в близкия град и не съм имала проблеми, но с организатори, които използват пощата нямаше как, адресирах до село и това е резултатът - само чакане и отворени пратки..

# 2 084
  • при късмета
Вместо да гадаете, просто се свържете с организатора и сигнализирайте, че не сте си получили пратките. Ако някъде има грешка при доставчика, само те могат да я намерят

Общи условия

Активация на акаунт