Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 697
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 145
Това кашикари и мен много ме съмнява.Не се съмнявам в искреността на потребитерлките,които споделиха,че печелят.Но нещо си ме съмнява в тази игра.

# 2 146
# 2 147
влизам за да предупредя, след измамата с маратонките на Адидас, сега ме заляха с линкове за лидъл - няма да слагам линка, но първо домейна свършва на "клауд", второ пише - да  се запишеш ще ти дадат  за 500 лв да пазаруваш от магазина им, заради ИП в момента. Не им вярвайте!!

# 2 148
  • Велико Търново
светкавична награда!!!

# 2 149
Спешен въпрос,че съм на път да направя някоя беля😂.Току що си получих смарт гривната от желираните бонбони.Как се зарежда това чудо?

# 2 150
  • Велико Търново
Спешен въпрос,че съм на път да направя някоя беля😂.Току що си получих смарт гривната от желираните бонбони.Как се зарежда това чудо?
Вади се от каишката дисплея.

# 2 151
Това го схванах.Ама после директно в адаптера за обикновените зарядни ли се слага?

# 2 152
  • София
В Икея вече има опция онлайн поръчките да се вземат безплатно от паркинга им между 11 и 15 ч. Трябва да се заяви при самата поръчка и не важи за вече направени. Подготвят нещата до три дни и пращат смс, когато може да се вземат.

# 2 153
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Отдавна следя темата, но за пръв път пиша и то с молба. Някоя има ли ваучер (от зайците например) за Емаг? Имам за размяна един ваучер на Тефал от КК.
Или ако някой знае дали тези дни има ваучери при зайците и за какви точки, че сега проверявам и няма наличен.
Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 2 154
Сега си взех поръчката от Зоя - всичко е точно, доволна съм Simple Smile

Нощем какви ваучери пускат? Сега нямам зайци, но ми е любопитно.

# 2 155
  • София
Ей това с ИКЕА и вземането от място е супер. Сега вече с кеф ще си използвам точките. Много ми липсва времето прекарано там.

# 2 156
  • Велико Търново
Това го схванах.Ама после директно в адаптера за обикновените зарядни ли се слага?
Някои се включват директно към зарядно, други с адаптери. Твоята не зная каква е.

# 2 157
Dannyny,благодаря😘.Huawei band 4.

# 2 158
  • София/Търново
Имам ваучер за размяна 10 лв от ФД. Пишете на лични.

# 2 159
Някой знае ли какво се правят точките в Tesserum?

Общи условия

Активация на акаунт