Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 714
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 130
Tesserum е приложение за рег на касови бележки, имат и страница във фб. Последно знам, че имаше парични награди (пробвах го за мн кратко, четох отрицателни отзиви, че наградите са малки или изобщо ги няма, а не ми отчиташе всички снимки на бележките и се отказах). Бях започнала да рег към лотарията на НАП, че беше по-бързо, но те я приключиха. Grinning

# 2 131
  • София
На озон сега си мисля, че ако рядко поръчваш пращат по нещо. Защото се сещам, че ми пратиха на първата поръчка една малка книжка и това беше. Категорично не зависи от цената- по Коледа направих поръчки и то няколко за по 200 лв. и нищо не ми пратиха. Сега покрай извънредното се утрепах да поръчвам пъзели и пак нищо. Не, че е толкова от значение, ама друго си е жеста. А сега като знам, че при мен няма и ми стана тъпо, като редовен техен клиент. Ама здраве да е, харесвам ги много и имат много добри промоции, така че ще си пазарувам. Пък като няма подарък - няма.

# 2 132
Подарявам ваучер на ФД за 5 лв!

# 2 133
  • Пловдив
Писах на лични.

# 2 134
Писах на лични.
Със здраве да го използвате!

# 2 135
  • Пловдив
Писах на лични.
Със здраве да го използвате!
Благодаря!

# 2 136
  • София
И аз си търся ваучер за ФД - ако някой има излишен ще съм благодарна 🤗

# 2 137
И аз, ако някой има 5 лв, който няма да ползва. Само 15лв събрах, много съм разочарована от тази игра. То за нищо не стигат.

# 2 138
Преди малко видях че баща ми е спечелил ваучер за 20 лв от играта на Кауфланд със снимки на риба в Instagram #KauflandVkusnaRiba, не знам дали са обявени някъде, пратили са лично съобщение.
Честито ! В условията на играта пише ,че лично ще уведомяват .Не видях никъде под снимките отговорите от Кауфланд за десетимата печеливши. И аз съм с ваучер ,но дори под моята снимка не виждам  съобщение , че печеля . Имам само  личното съобщение от Кауфланд в месинджъра.

# 2 139
Подарявам код с 5% отстъпка за козметика от store.bg

# 2 140
Аз да попитам за ваучерите при зайците. Къде ви излизат новите ваучери? На основната страница или ги търсите по категории?

# 2 141
Разменям ваучер за 20 лв от secretzone.bg за ваучер от ФД Simple Smile

# 2 142
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

След няколкото поста по-горе за ИКЕА, влязох и аз за всеки случай и видях, че са начислени точките. Най-накрая, след две седмици сигурно Simple Smile
10 лв. може да ми глътне доставката, но така е супер - все едно съм с безплатна Simple Smile

И аз чакам металната от София мел. Ето за играта:
Скрит текст:
4.3 Регистрирането на касовите бележки на сайта е с начало 1-ви април 2020г., но самите касови бележки могат да бъдат с дата на издаване от 10-ти март 2020 г. до 30-ти април 2020 г.

4.4 Тегленето на наградите се извършва на два етапа:
- На 15-ти април 2020 г. в 12,00 ч.
- На 4-ти май 2020 г. в 12,00 ч.
Участниците, които не са били изтеглени на първата дата продължават участието си в Промоцията.

4.5 Имената на всички спечелили ще се публикуват на сайта съответно на 16-ти април 2020 г. и на 5-ти май 2020 г.

4.6 Всеки потребител потвърждава, че е съгласен да предостави свои лични данни в профила за регистриране на участието му в Промоцията.

4.7 Ако участникът е спечелил награда трябва в 30-дневен срок от публикуването на списъка със спечелилите награди да въведе своите лични данни в профила си на сайта.

# 2 143
Да се наредя и аз за ваучер за ФД. Ако някой има по голям ваучер, или няколко, разменям за буркан милка бухал-от първите, големи буркани.

# 2 144
Вчера стана дума за розали и влязох да проверя -хоп книга ☺️☺️.
Снощи в 4 часа нямаше никакви интересни ваучери при зайците.
 За кашикари нещо немога да разбера къде е уловката. Да ти  дават пари без да влагаш нищо

Общи условия

Активация на акаунт