Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 407
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 295
  • оттам, откъдето започва България
Преди да се включа в играта реших да попитам относно този раздел в играта на Фешън дейс:
РАЗДЕЛ 7. ОБВЪРЗАНИ С КАМПАНИЯТА ТАКСИ
 7.1 Всички задължения от данъчно или друго естество, свързани с кампанията, са отговорност на победителя.
7.2. При поискване от страна на спечелилия Организаторът ще му издаде служебна бележка или ще му съдейства по друг възможен начин с цел изпълнение на данъчните задължения на спечелилия.

Не помня някоя от вас дали е печелила от тях, но би ли споделила, ако има такава.

# 2 296
И аз го прочетох....и ме отказа да се включа в играта

# 2 297
Днес получих имейл от Арома, че поръчката ми при тях /от подаръчния ваучер за 20 лева/ от 29.03.2020 г. е обработена и изпратена по куриер /Спиди/ днес - 29.04.2020 г. Дали са ми и номер на товарителница /очаквана дата за доставка - утре, 30.04.2020 г./.
Може би сред Вас има заявили, но все още неполучили своите продукти и моята информация може да Ви послужи като ориентир.

# 2 298
  • София
Какво става с наградите от Буено?! Някой получи ли нещо - код, ваучер?!

# 2 299
Ще похваля Туборг - от една бутилка бира спечелих едно кенче, а от него - мешка. Обичам такива промоции.

Къде успя да смениш с новите кенове? От две седмици обикалям с две езичета и във всички наградни центрове са от старите опаковки!
Аз  проверих кой награден център посочен в сайта ми е удобен и днес отидох там и си взех директно от хладилника промоционално кенче, а на касата си дадох направо капачката. Никой нищо не ми каза , а иначе в хладилника имаше и от старите кенчета.

# 2 300
При поръчка във ФД, как качвате кодовете? С какъв знак ги разделяте?

# 2 301
  • София
При поръчка във ФД, как качвате кодовете? С какъв знак ги разделяте?

Един по един в полето за код и после бутона "потвърди", пак код, пак "потвърди" и така докато свършат кодовете Simple Smile
И аз чакам награда от киндер буено. Преди повече от 10 дни изпратих снимки на кодовете, но още не съм получила нищо.

# 2 302
Благодаря!

# 2 303
  • оттам, откъдето започва България
анемония, аз също се въздържам засега от участие. Искаше ми се някой, който е печелил от този сайт, да сподели.

Earth80, по-напред беше коментирано:
Скрит текст:
    5.4. Доставка на наградите
След изтегляне на спечелилите, те ще бъдат уведомявани по телефон за това. Спечелилите ще трябва да изпратят по имейл снимка на промоционалните опаковки, показващи регистрираните промоционални кодове, за верифициране и валидиране на участието си.
Наградите (т.е. ваучерите) ще бъдат доставени от Организатора до победителите чрез куриер или пощенска услуга на посочения от печелившия участник валиден и пълен адрес на територията на Република България. За избягване на всякакви съмнения доставки на награди до адреси извън територията на Република България НЕ се извършват.
Спечелилият участник ще трябва да изпрати на Организатора трите си имена, ЕГН, точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, както и да уточни в съгласие с него подробностите по получаването и организацията. Доставките ще бъдат осъществени в рамките на 6-8 седмици, считано от датата, на която валидираният победител е изпратил пълен адрес за доставка и след като са съгласувани всички детайли по получаването на наградата. Доставките ще бъдат осъществявани в работни дни, от 9:00 до 18:00 часа. Спечелилият участник удостоверява получаването на наградата с подписа си. Организаторът и Възложителят не носят отговорност и не са задължени да доставят награда в случай на неизпратен адрес в рамките на 10 календарни дни, след като спечелилият е уведомен за наградата; при подаден непълен или грешен адрес; ако адресът е извън територията на Република България; или в случаите, когато спечелилият наградата не може да бъде открит на адреса и на телефонния номер за връзка при 2 независими опита за доставка.            

Забравих да споделя, че от ИКЕА са ми писали на ел. поща, че поръчката ми от играта с думите е изпратена.

# 2 304
  • Велико Търново
Ма ко, с въпрос за данъците. На ММ е подадена информация за две игри, като пише, че данъкът е внесен. Той трябва ли да подава нещо? Миналата година гледам го е подавал в Приложение 6 с код 602, сега кода на наградата е 822 и липсва в това приложение.

# 2 305
Двата кода за Foodpanda за по 10 лв са подарени. Имам още един за 15 лв отстъпка при минимална поръчка от 30 лв. отново за Foodpanda. Трябват ми още 10-15лв за Fashion days за поръчка, ако някои има и няма да ги ползва да ми пише.

# 2 306
аз идвам също да се похваля с награда от Туборг - колонка. Исках мешка или шапка, но и това става. Някой знае ли дали са като на  Морени?

# 2 307
  • София
Благодаря, didka®. Пропуснала съм коментара. Точно 6 седмици са днес от моето потвърждение. Дано да си спазят сроковете 😊

# 2 308
  • София
Аз пък да се оплача от Ариана- сигурно над 30 бири вече и едно голямо нищо. Не знам къде са ги сложили тези 1 000 000 награди

# 2 309
  • при късмета
Ма ко, с въпрос за данъците. На ММ е подадена информация за две игри, като пише, че данъкът е внесен. Той трябва ли да подава нещо? Миналата година гледам го е подавал в Приложение 6 с код 602, сега кода на наградата е 822 и липсва в това приложение.
Нищо няма да подава, точно защото в приложението вече липсва възможност за това.

Получавам много ЛС за данъците, та пак да кажа. НИЩО НЕ ПОДАВАТЕ, НИЩО НЕ ПЛАЩАТЕ.
Ако организатор не е внесъл данъка, то той не може да бъде начислен на вас от НАП. Ако физическото лице ще си плаща данъка за негова сметка, то го плаща на организатора, а НЕ в НАП, в момента на получаване на наградата, а не на годишно приключване.

Тъпото, вземи помогни малко и отговаряй на хората, като си такъв капацитет

Общи условия

Активация на акаунт