Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 418
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Момичета , имам код от черна капачка от Кока Кола , ако на някой му трябва мога да го подаря

Моля за мен Simple Smile

# 2 281
  • при късмета
Значи от тесерум все са наобратно. За 2019 закона ги задължава да удържат данък, независимо от сумата, защото наградите са кеш, а за тях няма необлагаем минимум, те не го правят. А за 2018 като изобщо не трябваше да удържат, го правеха на всяко левче.
Не знаех за промените, изтрих приложението още преди да свърши 2018 г.

# 2 282
Ето какво е обявено в сайта им tesserum.bg :

# 2 283
Явно всички сме писали едно и също в анкетата. За store.bg не ми се занимаваше да се оплаквам, че щеше да стане дълго. Вероятно персонала е малко и е необучен, избрани предимно идиоти, ама така се губят клиенти.
Fashion Days вчера поръчах, днес са изпратили обувките, много са бързи. Но засега не бързам да ги хваля, чак като си получа нещата ще кажа.
Ще похваля Туборг - от една бутилка бира спечелих едно кенче, а от него - мешка. Обичам такива промоции.

# 2 284
Аз пък регистрирах една камара кодове на Туборг и нищо, дори шапка или раница няма.. голям карък съм тея дни. 🤷🏻♀

# 2 285
Коя е играта с книги от розали?

# 2 286
Чудя се този верификационен код от Openpush, който ми е дошъл в съобщение какъв е. Може би, че съм попълнила анкета им?

# 2 287
Как разбирате статуса на поръчката си във ФД?На моята пише статус:доставка

# 2 288
Ще похваля Туборг - от една бутилка бира спечелих едно кенче, а от него - мешка. Обичам такива промоции.

Къде успя да смениш с новите кенове? От две седмици обикалям с две езичета и във всички наградни центрове са от старите опаковки!

# 2 289
  • Лясковец
Вие засега колко пари 💵 имате в Tesserum? Ние само 1 лев от 48 бележки 😂
От близо 400 бележки 7 лева.И още преди да ме упрекнете от къде са,бях ги регистрирала за играта на нап,но се оказа че мога да ги регистрирам и в тасериум.Миналия месец спечелих малко над 1000 точки и бях на 26 място по точки.Според това на кое място си в класацията толкова пъти името ти участва в техленето за месечната награда,в случая 26 пъти,а спечели човек с 3-4 участия.

# 2 290
Пишеш коментари в определени статии игри
Коя е играта с книги от розали?

# 2 291
  • Пеликания
Поради невъзможност да се свържем с потребителя Marsia11, се наложи да бъдe изтеглен нов печеливш, който ще получи специалната кутия на Maliva.
Това e:

Криси`

Честито!

Очакваме Криси` да се свържe с нас на e-mail: games@neg.bg като напишe потребителското си име, електронната поща, с която e регистрирана във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

# 2 292
Момичета , тези от вас които са спечелили от форумната на Кенар , пристигна ли ви наградата

# 2 293
От Кенар нямам още нищо. И аз си чакам супер "специалните" ръкавици 😂 Дано поне са дебели, че от сегашните ми пари на ръцете, няма голяма полза от тях.
Еvhen, от малък квартален магазин в малък град си взех промо кен. Бяха наредени стари и нови в хладилника, а продавачката бе нова и ми даде да си избера. Другите от този магазин винаги ми пробутват стари бири, независимо от коя промоция.

# 2 294
Игра във фейсбук.
https://www.facebook.com/2369947453330890/posts/2657926231199676/
Аз вече спечелих от Milton и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт