Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 410
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 265
# 2 266
# 2 267
Книгата ми от розали дойде много са бързи. Харесва ми.
 Ла рош позе са пуснали пак мострички в аптечната мрежа +ваучер за 5 лв. Тоя път ще пропусна

# 2 268
Може ли някой, който няма да си използва ваучера от Кока Кола за Фешън Дейс да ми го подари. Ще съм много благодарна. Пишете на лично.

# 2 269
  • София/Търново
Моят код за ФФ е разменен.
Малко офф. Такива драми имам с нета, че не е истина. Едно е уред да се счупи...

# 2 270
Вчера получих точките от анкетата около час, след като я бях попълнила.
Според мен, самата анкета е по-ценна, защото можеше да им се напишат разни неща. Например поне двама души тук се оплакаха от ваучерите - за тортите и за един от другите магазини. Сега е моментът да се изпрати фийдбек.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 14:04 от pppqqq

# 2 271
И аз писах препоръка какви ваучери искам. Дойдоха преди малко моите точки.

# 2 272
Книгата ми от розали дойде много са бързи. Харесва ми.

Имаш късмет. Аз чаках над месец, и сега получавам моите, след като им писах. Извиниха се, разбира се, а и все пак е ИП. Дано пак да имаме късмет в игрите им и да са все така бързи.

# 2 273
Вие засега колко пари 💵 имате в Tesserum? Ние само 1 лев от 48 бележки 😂

# 2 274
  • София
И моите дойдоха, но след като им писах. Обясних каква грешка съм допуснала. А и двата пъти разбира се отговорих еднакво, така че не е било трудно да оправят нещата. Минах психологическата граница от 150К. Ще си връткам пък дано след 13.05 да се отпушат нещата и да има нещо интересно. То и сега се целя във ваучерите по 50лв, но да видим кога.

# 2 275
  • при късмета
В анкетата писах, че освен ваучерите е хубаво да има гифт карти. Така поне може да ги харчиш за каквото искаш, което на момента може да не ти идва на ум.
В препоръките ги упрекнах за вдигането на броя зайци за всички ваучери и за неспазеното им обещание да се върнат по-нормални стойности
90ст. имаш, не 1лв

# 2 276
И аз тъкмо я видях и попълних.Оплаках се от бавната игра и от дискриманацията,че почти всичко е предимно за София."Поисках " си ваучери за няколко големи вериги магазини и за детски стоки и помрънках,че пускат много малко бройки ваучери.Не че съм събрала за зоя още де,но наистина е демотивиращо да няма нищо заслужаващо си вече седмица.

# 2 277
  • Велико Търново
И аз писах за това, че повечето ваучери са за София и че е добре да помислят за хората в малките градове. Също така се оплаках, че ваучерите са малко като брой и трябва да се дебнем, за да вземем. Точки нямам, ама и да не дойдат все тая. Важното е да ни чуят

# 2 278
90ст. имаш, не 1лв
[/quote]

Ако са спечелени от регистрация на касова бележка, направена след 19.02.2019 г., печалбата е точно толкова, колкото е спечелено, без удръжка от 10 %. Казвам го от личен опит.
През 2018 г. удържаха предварително по 10 % и м. март-м.април 2019 г. издаваха служебна бележка за изплатените суми и предварително удържания данък.
От м. февруари 2019 г. колкото пари си спечелил, толкова и получаваш като паричен превод по Еконт, без никакви удръжки. И през 2019 г., и от началото на настоящата 2020 г. имам спечелени и получени суми, без удръжки. Друг е въпросът, че откакто въведоха тези точки, не съм печелила парична сума. Последно спечелих 2 лв. през м. февруари 2020 г. А почти всеки ден регистрирам по няколко бележки.
Някой питаше за какво са тези точки - натрупват се за месеца и накрая се прави теглене за по-голяма парична сума /напр. 500 лв. - за м. март 2020 г./, като броят натрупани точки увеличава шансовете да бъдеш изтеглен. Не съм се интересувала за този месец дали пак ще има такава награда, вероятно във фейсбук страницата им ще пише.

# 2 279
Момичета , имам код от черна капачка от Кока Кола , ако на някой му трябва мога да го подаря

П.п. Подарен !

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 14:50 от Animimi90

Общи условия

Активация на акаунт