Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 498
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 250
Зайците не се получават веднага, а в срок до 48 ч. Така са написали Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 14:15 от Tatti

# 2 251
  • Пловдив
От Тефал аз си взех 2 тигана - единия за палачинки, заради който регистрирах кодовете и другия - един бял, дълбок, 28 см.
Белият е уникален, скоро ще сменя всички налични вкъщи с такива.
Скрит текст:
А Тефал отдавна не са това, което бяха Sad Имам един 15 годишен тиган за палачинки - ползвам си го редовно и не е мръднал. Другият за палачинки го сменям горе-долу 1 път годишно Rolling Eyes (вкъщи се готви като за в казарма, та затова са ми необходими 2 тигана за палачинките).

# 2 252
И на мен са ми дали зайците, също попълних почти веднага, като пуснаха поста (има 3 часа) и Петя ме беше изпреварила да сподели за линка. Simple Smile Харесайте страницата им във фб и си проверявайте информацията. Точките не ги дават автоматично все пак, нормално да не е на секундата.

ПП Ще си получите точките, коректни са. Дано вземат и мненията предвид и наистина подобрят платформата.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 22:53 от Yellow Rose

# 2 253
  • Бургас
На мен ми ги отчете веднага.

# 2 254
  • Велико Търново
Ако някоя от вас има ненужен код за ФД, моля ви пишете. Чак сега се сетих, че съм стоножка...

# 2 255
  • София
Грешката е моя. Отворих линка от тук и той е "счупен" - има проблем с единият отговор. Сега го отворих през ФБ и видях разликата, но може би пак няма да ми отчете, защото вече веднъж си дадох имейла. Утре ще им пиша.
Хайде изхарчих кодовете за ФД. Голям зор беше за мен. Моят стил на пазаруване и избор на артикули не се вмества във ФД. Но пък си сбъднах мечтата от поне няколко години да си взема нов хубав часовник. Все отлагах, защото не е нещо от първа необходимост. И пак ми отне 3 дена докато изчета характеристики и т.н. Взех си и едни високи кецове - дано да си заслужават.

А ето и придобивките от Тефал. Обаче тия магазини си слагат цените както им дойде на акъл. Миксера го взех за 39лв, а ужким след края на промоцията щял да бъди 55. Пасаторът беше за 59лв намален от 84-85, а сега е 65лв. Както и да е. Доволна съм.

# 2 256
И аз съм си харесала същия пасатор, но бях заявила ваучер за Зора. Гледам, че ще се набутам с 5лв, ако не и повече, ако не отида скоро да си го взема.
https://zora.bg/product/hb453138-hbl

# 2 257
  • София
Ами не губи време, защото виждаш как се движат цените. Аз преди Великден изорах земята да ги купя като бяха с голямото намаление. Сега още са на някакво оферта, но тогава беше момента. Все едно миксерът ми е излезнал без пари. А и трябваше да ползвам по един ваучер за всеки артикул. Провери ли в Зора как е?! То и в условията на  играта пише да се провери предварително какви са условията за ползване във всеки магазин

# 2 258
Охоо, още два дена важи отстъпката. Утре ще им звъня да питам дали работят, имат ли го наличен и мога ли да си ползвам ваучера да го взема.

# 2 259
Ох цели 8 седмици отговарях правилно на играта на Mate Kitchen и получих едно голямо нищо тази година ми е на карък нищо не спечелих 😩
и аз в същия отбор. Явно ни чака някоя голяма награда Blush

Дано надявам се да е така. Пожелавам късмет на всички.

# 2 260
Момичета, не мога да прочета всички теми, искам да питам за -spam281- платиха ли на някой, или не?

# 2 261
Темата за Билла се коментира, но децата нещо ме ръчкат и имам питане, не намерих да е отговорено. Някой знае ли кой са номерата на картите с AR и видео, ако правилно съм разбрала правилата за участие в играта Simple Smile Картите с AR които аз изнамерих са с номера 12, 19, 48, 51, 87, 96, 110, 125, 140 и има още една. За видеото не съм записвала номерата.

# 2 262
  • София
Темата за Билла се коментира, но децата нещо ме ръчкат и имам питане, не намерих да е отговорено. Някой знае ли кой са номерата на картите с AR и видео, ако правилно съм разбрала правилата за участие в играта Simple Smile Картите с AR които аз изнамерих са с номера 12, 19, 48, 51, 87, 96, 110, 125, 140 и има още една. За видеото не съм записвала номерата.
Видеостикерите не участват в играта. Само ар - 10 -те броя са нужни да се сканират за участие.

# 2 263
  • Разпиляна във въображението
И аз вчера оползотворих ваучера от Тефал. Надявах се за два и да взема нещо по-голямо, но след като бяха 40 лв. вече беше все едно. Взех тиган за палачинки. Смятам един с покритие от тефлон да замине за боклука.

# 2 264
Игра на Радио Енерджи и 100 грама сладки във фейсбук: https://www.facebook.com/radioENERGY.bg/photos/a.285374884188/10 … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт