Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 582
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Под Слънцето
спаркс-а мноо беден бе.. скука .
ай да слагат некви яки и щури награди и да ги мятаме
че изтрещявам само да обикалям по задачи с колата
искам и да е весело

# 2 221

Ето една нова игра на Марети в инстаграм. Има доста коментари, ще бъде като да спечелиш от тотото.

# 2 222
И аз чакам нещо вълнуващо в Спаркс, с кодовете не ми провървя, а доста кола изпих. В марети имам участие, но наградите не са нещо Уау. София мел ме разочароваха, не спечелих даже кутия, а се запасих солидно. Бира в нас не се пие, но аудио система е уникална! Зайците ми все още не стигат за нищо свястно, дава ми все по100-200,максимум 500.Успех на всички.

# 2 223
  • София
Как да си изтрия профила в Уинбет? Мога ли сама или трябва да пиша в чата?

# 2 224
Силвети,
Много благодаря за припомнянето за кода за ФД! Купих си дамска самобръсначка Philips BRL140 за 2,99 лева.

Между другото валидността на кодовте е удължена!

# 2 225
Как да си изтрия профила в Уинбет? Мога ли сама или трябва да пиша в чата?

Пиши им имейл support@win-spam271- от мейла ,с който си регистрирана,че искаш да го деактивираш и каква е причината

# 2 226
Ох цели 8 седмици отговарях правилно на играта на Mate Kitchen и получих едно голямо нищо тази година ми е на карък нищо не спечелих 😩

# 2 227
Аудио системата от Туборг.... :beer
Уникална е... Heart
Честито, наистина е много хубава!
Благодаря ти 😉

# 2 228
Здравейте! Искам да попитам идват ли ви наградите от прингълс ? На нас нищо още не е дошло.

# 2 229
Ох цели 8 седмици отговарях правилно на играта на Mate Kitchen и получих едно голямо нищо тази година ми е на карък нищо не спечелих 😩
и аз в същия отбор. Явно ни чака някоя голяма награда Blush

# 2 230
Здравейте! Искам да попитам идват ли ви наградите от прингълс ? На нас нищо още не е дошло.

Не.

# 2 231
Аз също не съм си получила наградата от Pringles.

# 2 232
След смешната награда от днес ми звъннаха и от Технополис, където помолих да донесат един сет от 109 лв, който беше още по смешен  от млякото, не бях виждала толкова малък тиган 😂😂😂 жената ми каза, че сигурно е за запръжки и добре че съм с маска, да си се хиля на воля . Отказах да го взема, но си взех три тигана 😉  Благодарско на Колата 🍀🌈

# 2 233
След смешната награда от днес ми звъннаха и от Технополис, където помолих да донесат един сет от 109 лв, който беше още по смешен  от млякото, не бях виждала толкова малък тиган 😂😂😂 жената ми каза, че сигурно е за запръжки и добре че съм с маска, да си се хиля на воля . Отказах да го взема, но си взех три тигана 😉  Благодарско на Колата 🍀🌈
Онлайн ли поръчахте? Аз имам ваучер за Техномаркет, но при тях няма опция да го ползвам онлайн. Поне аз не съм разбрала, ако са разрешили.

# 2 234
Въпросче към спечелилите от Прингълс - В колко часа регистрирахте кода? Пазите ли печелившите кенчета?

Общи условия

Активация на акаунт