Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 578
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 235
Въпросче към спечелилите от Прингълс - В колко часа регистрирахте кода? Пазите ли печелившите кенчета?
Аз регистрирах към 13:30 следобяд, кенчето го пазя. За всеки случай. 😋

# 2 236
Анкета на openpush (зайците) - дават 500 заека, но по-важното е, че можете да споделите мнение: https://docs.google.com/forms/d/1Wqf0hRja53khLDVWCgTGZ4ADLoa9ncb … aV-JvQNKtRKo1hXPg

# 2 237
  • Пловдив
https://docs.google.com/forms/d/1Wqf0hRja53khLDVWCgTGZ4ADLoa9ncb … it_requested=true  анкета на зайците За препоръки, при попълване дава 500 заека.

# 2 238
  • Лясковец
След смешната награда от днес ми звъннаха и от Технополис, където помолих да донесат един сет от 109 лв, който беше още по смешен  от млякото, не бях виждала толкова малък тиган 😂😂😂 жената ми каза, че сигурно е за запръжки и добре че съм с маска, да си се хиля на воля . Отказах да го взема, но си взех три тигана 😉  Благодарско на Колата 🍀🌈
Онлайн ли поръчахте? Аз имам ваучер за Техномаркет, но при тях няма опция да го ползвам онлайн. Поне аз не съм разбрала, ако са разрешили.
На мен ми е голяма мъка с този ваучер,оказа се,че не мога да ида до техен магазин в близък областен град докато не падне карантината.Ако я удължат губя.

# 2 239
Ако някой няма да си ползва ваучерите за Тефал, да ме има предвид Simple Smile Разменям Фитнес гривна за тях, че не успях да спечеля нито един, а имам нужда от доста неща.

# 2 240
https://docs.google.com/forms/d/1Wqf0hRja53khLDVWCgTGZ4ADLoa9ncb … it_requested=true  анкета на зайците За препоръки, при попълване дава 500 заека.
Кога ги дават и на кого?

# 2 241
На мен ми е голяма мъка с този ваучер,оказа се,че не мога да ида до техен магазин в близък областен град докато не падне карантината.Ако я удължат губя.
[/quote]
Защо не поръчате на някого, който ви е близък, да ви вземе това което искате като му изпратите ваучера на вайбър , месенджър или мейл и като падне положението ще си вземете нещата. Какво искате да си купите може да изберете и в сайта на магазина. И това е вариант за да не се притеснявате!

# 2 242
В сайта на Техномаркет не виждам голям избор от тигани, а в магазините преди имаше сравнително голям избор. Това е причината да не съм поръчала на приятел да ми напазарува. Наблизо нямам работещ магазин и ще чакам края на извънредното положение.

# 2 243
Предполагам, че повечето от вас имат такива имейли, но все пак публикувам офертата на Комсед. Simple Smile

# 2 244
  • Бургас
Здравейте! Искам да попитам идват ли ви наградите от прингълс ? На нас нищо още не е дошло.
От Интерлогистика вчера са звънели на ММ, че има пратка от тях, но какво ще е чак в петък ще разбера. Той има и топка и малка награда.

# 2 245
Ако някой харесва Фаберлик да знае,че сега имат промоция.Регистрираш се и поръчваш с 20%намаление.Отделно при поръчка от 100лв,плащаш 50лв.Дефакто поръчваш за 100лв,а плащаш 30лв.

# 2 246
Кога ги дават и на кого?

Май на нея за всеки попълнен

# 2 247
  • София

Май на нея за всеки попълнен

Не знам дали е сарказъм от твоя страна, но все пак да кажа, може да има и други, които се чудят. Има го като пост във фейсбук, споделям го тук:

Здравейте приятели,

Както знаете, платформата openpush е създадена за Вас, за да направи живота Ви по-лесен ☺️ Разбира се тя има да извърви много дълъг път, както и ние с нея. Подготвихме една анкета, където можете да дадете мнението си за платформата, какво ви харесва, какво не, както и да дадете предложение за нейното развитие 📝 Обратната връзка е много важна за нас, така че може да сте сигурни, че ще прочетем и вземем предвид всеки един отговор.

Също така всеки попълнил анкетата ще получи 500 Златни Заека, 🐰 затова въведете имейла, от който сте регистриран/а в openpush, в анкетата. Наградата може да се получи само веднъж на акаунт. Имате три дни, за да участвате.

Линкът към анкетата: https://docs.google.com/forms/d/1Wqf0hRja53khLDVWCgTGZ4ADLoa9ncb … naY8o2y1EMHLXh7XQ

Според мен темата е с цел да си пишем и да си помагаме - да споделяме игри.. печеливши, че все някой пропуска нещо, а не да се прецакваме или да гледаме да сме на кяр от друг.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:26 от Stoyanova.A

# 2 248
  • Бургас
Ако въртите зайците, цъкате на линка и попълвате анкетата. Много е лесна.

# 2 249
Малко офф.
Ако някой е решил да си взима тиган на Тефал от ваучерите, препоръчвам от серията Talent Pro. Вярно, че вместо 2-3 тигана ще вземете един, но си заслужава според мен като качество. От по-евтините серии бързо ми се скапват тиганите. Последният ме изкара 6 месеца, като още на първо ползване успях да го скапя с готвене само на гъби. От по-скъпите им серии имам 2 тигана над 10 годишни.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:42 от Merelenda

Общи условия

Активация на акаунт