Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 591
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 205
  • оттам, откъдето започва България
bubulina_baby, видя ли, че не е от града. Simple Smile

boat, честито! Видях, че на 27-ми са изтеглили печелившите, но мен естествено ме няма.

За да не се отпускам в игрите, една малка награда от игра във Фейсбук:
Скрит текст:

# 2 206
И аз искам ваучер за ФД, шегувам се Simple Smile
Как едно мляко, тия от Мегле се излагат, аз имам СМС за пратка и предположих, че са те. Даже го бях разпределила на кой ще дам кутия с мляко, а то каква смешна ситуация. По този начин си правят лоша реклама. Да дават една награда на 1 печеливш, ама да е хубава, да те зярадват. Резил.

# 2 207
Ей хора звъннали са от Метро на ММ, че печели награда от Кола оптигрил.Аз видях печелившите, ама то пишеше само номер на фактура(а фактурата отдавна изхвърлена)Бях 100% сигурна, че не сме ние.
Имам въпрос към Ма ко, ако е удобно. Това означава ли че те ще си платят данака? Извинявай за тъпия въпрос.Следя всичките постове и благодаря за информацията на човешки език.

"Във връзка с данъчното облагане на предметни награди, които не са с незначителна стойност по смисъла на §1, т. 62 от Допълнителните разпоредби на ЗДДФЛ, наградата в настоящата Промоция подлежи на облагане с окончателен данък по реда на ЗДДФЛ. В изпълнение на задължението си по ЗДДФЛ Организаторът е длъжен да посочи имената на печелившия, неговото ЕГН и постоянен адрес в справката по  чл. 73, ал. 1, т.2 от ЗДДФЛ за изплатените през годината доходи и удържан данък.  Печелившият Участник има правото да поиска от Организатора на Играта да му бъде издадена служебна бележка по чл. 45, ал. 7 ЗДДФЛ за стойността на спечелената награда.Основание за обработване на име , ЕГН и постоянен адрес е законово задължение във връзка с деклариране на предоставената на Печелившия Награда, съгласно чл. 6, т. 1, буква в от ОРЗД във връзка с чл. 73 от Закон за данъците върху доходите на физическите лица."

# 2 208
  • при късмета
Не, не означава. Ясно са написали, че ще го декларират и внесат, както са длъжни по закон. За това кой ще го поеме нищо ясно не са написали. Чети по-нататък в правилата.
Или пък да са го уточнили с мъжа ти при разговора, пита ли го

# 2 209
Да, пратено е на 22 април, а пристига днес. Явно е имало забавяне при приемане и предаване по градовете

# 2 210
Момичета, да Ви попитам тези, които са получили продукт на "Чисто"- коя фирма е подател на пратката? Нямам още никакво известие от Спиди, а дадох техен офис за доставка...Има ли и неполучили продукти на "Чисто"?
"Чисто" не са ли от Арома? Снощи влязох в сайта им и пишеше, че онлайн-магазинът им не работи, защото имали твърде много поръчки за обработване. Та има вероятност и със забавяне да се изпращат пратките

# 2 211
Разменям престилка от matekitchen спечелена днес+код за 25лв от фешън дейс срещу код за Тефал.
Тука стана като пазар направо Simple Smile

# 2 212
Подарявам ваучер за 5 лв на ФД
Подарен

# 2 213
Здравейте, 
Някой дали получи материали за следващ период от Домакински панел?
Аз съм в София и още не съм. Сега поне винаги има някой вкъщи да го приеме, че иначе все ми остават известие и ходя до пощ. клон.

# 2 214
Да си кажа и аз, разменям 30 лева за Спорт Депо плюс още нещо за ваучер за Тефал.

# 2 215
Не забравяйте, че можете да използвате еднократно и до края на месеца код SPRING10 във Fashion Days. Аз го използвах успешно с ваучерите от Колата.
Да се похваля, че с първия Туборг спечелих кенче, а от кенчето имам код, който не знам кога да регистрирам. Жалко, че нямат слушалки тази година. Моите ги счупих и си ги нося, увити с тиксо. Тези на Морени са ми малки за главата и си стоят неизползвани.

# 2 216
Аудио системата от Туборг.... :beer
Уникална е... Heart

# 2 217
Не забравяйте, че можете да използвате еднократно и до края на месеца код SPRING10 във Fashion Days. Аз го използвах успешно с ваучерите от Колата.

Къде се пише този код? Не можах да го подкарам.

# 2 218
Качвам примерна снимка, по телефон може би изглежда различно от компютър:

Но май не важи за всички стоки, може би за пролетните.
Колата бяха пуснали седмични игри за ранички след края на кампанията със Спорт Депо. Дано и сега се сетят.

# 2 219
  • при късмета
Аудио системата от Туборг.... :beer
Уникална е... Heart
Честито, наистина е много хубава!

Общи условия

Активация на акаунт