Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 635
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 190
Ами Спаркс - от кога не са пускали нова игра? Питаха какви награди биха били полезни през ИП - писахме пъзели, книги, четци... И пак нищо не правят...

# 2 191
Току що на ММ му доставиха още два пакета Орео от радио N-Joy.
Аз дори не знаех за тази награда, опитвам се да намерия печелившите от тази игра, но не успявам...

Подарявам 5 лв за ФД, ако някой има нужда.

Ако може за мен, ще съм благодарна.

# 2 192
Не ми се искаше да спамя допълнително, но тъй като получих много лични съобщения ще го напиша и тук - кода е подарен на първия ми писал потребител.
Със здраве да се ползва!

# 2 193
Може ли някой, който няма да си използва ваучера от КК за ФД да ми го подари. Ще съм много благодарна. Пишете на лично.

# 2 194
Момичета, да Ви попитам тези, които са получили продукт на "Чисто"- коя фирма е подател на пратката? Нямам още никакво известие от Спиди, а дадох техен офис за доставка...Има ли и неполучили продукти на "Чисто"?

# 2 195
И аз днес се зачудих за играта на Виза. Вчера пазарувах хранителни стоки от магазин, който на касовата бележка се води смесен. Не знам дали участвам в тегленето. Ще търся форма за контакти да питам.

# 2 196
Здравейте, нещо съм пропуснала играта на Икеа, не я намирам още  ли е активна🙄

# 2 197
Имам два кода от Foodpanda за  по 10 лв отстъпка при минимална поръчка от 25 лв валидни до 07.05.2020г. Двата кода не могат да се ползват в една поръчка. Разменям ги за ваучери на Fashion days, не ми достигат да си направя поръчка за нова чанта, така и не успях да събера необходимите ваучери. Надявам се че взаимно ще си помогнем и ненужното ще влезе в употреба. Ако получа необходимите ваучери като подарък от хора, които нямат нужда от моите аз ще ги подаря на други, които ги желаят и ще напиша тук. Ако има желаещи за размяна или ако не им трябва ваучер и го подаряват да ми пишат.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 14:15 от rosicapi

# 2 198
Момичета, да Ви попитам тези, които са получили продукт на "Чисто"- коя фирма е подател на пратката? Нямам още никакво известие от Спиди, а дадох техен офис за доставка...Има ли и неполучили продукти на "Чисто"?
"Арома козметикс" е подателя.Виж първо по тел.дали имаш пратка -да не се разкарваш напразно.В четвъртък имах известие , получих препарата в събота по обед( на адрес със Спиди).
Играта на Икеа приключи !

# 2 199
Играта на ИКЕА приключи

# 2 200
  • при късмета
Като стана дума за Тесерум, само да ви светна, че ви удържат данъци, а вероятно не ги внасят. За 2018 и паричните награди под 30лв. се считаха с незначителна стойност, а те си удържаха данък. Издаваха служебни бележки само на поискалите, обаче, а не на всички. Миналата година съм подала цели 10лв. от тях като доход (голям спор беше дали изобщо трябва да ги подавам, ама и те възприемат колкото тъпото), но в справката за изплатени доходи, така и не се появиха. Единствените, които липсваха от справката, спрямо служебните бележки, които съм приложила в декларацията. Даже в данъчната ми казаха, че тази бележка за 1лв. данък, даже удържан, изобщо не трябва да я подавам, но нарочно го направих. След като мина срока на фирмите да подадат тази информация и в моята справка не се появи, сигнализирах в НАП, че все пак данъци са ми удържали, по служебната бележка в декларацията. Не съм го правила писмено, а при инспектор в офис, до централата нямах път иначе и писмено щях да го входирам. Затова и нямам представа дали са ги проверявали и какви са резултатите от евентуална проверка.
Но щом за 2018 удържаха данъка и не го внасяха в НАП, като издаваха документи, за 2019 като на печелившите нищо не издават и изобщо няма как да засекат на кого и колко са изплатили, си мисля, че само ги удържат данъците и си остават в техния джоб.
Ако през 2019 имате изплатени суми от тях и не ви излизат в справката, може да сигнализирате. В закона има и друга промяна от миналата година, освен необлагаемия минимум и с коя декларация се декларират, а именно, че парична награда дори да е под 100лв. е облагаема, коментирали сме го.

# 2 201
Здравейте, 
Някой дали получи материали за следващ период от Домакински панел?

# 2 202
Имам чувството, че едните , от които чаках награда четат. Днес наобяд пристигна пакета. Много макар и с дългото чакане съм доволна.

# 2 203
Току що получих СМС от Matekitchen, печеля престилка.

# 2 204
Здравейте, 
Някой дали получи материали за следващ период от Домакински панел?
Не съм запозната с този панел, но от доста време чета ,че го коментирате. Препоръка ли се иска за да се включиш ? Как става може ли да обясните? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт