Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 620
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
При вас излиза ли къде да се регистрирате в играта на Нестле Фитнес? Четох правилата, тук трябва да е https://www.nestle-cereals.com/bg/bg/fit-new-habits, но като дам на "участвай", нищо не става.
Излиза ми това на мен:
ВЪВЕДИ КОДА СИ
Новите ти навици те очакват!

Ти си съвсем близо до това да разбереш дали си един от късметлиите, които ще спечелят Смарт Часовник FitBit Versa Lite Edition. Моля, въведи кода, който откриеш на гърба на опаковката.

Код
Напишете кода

Пробвай.

Като напишеш кода отдолу има опция : "УЧАСТВАЙТЕ!"
Благодаря ти! В Хром нищо не излизаше, но пробвах от Мозила и е ОК. Simple Smile

# 106
Да се похваля и аз, спечелох ваупер 40 лв от тефал, но пише до 19.05 да се използва...Сега в това положение, работи ли въобще Технополис? Колко ваучера можеха да се използват наведнъж?

# 107
  • София
Да се похваля и аз, спечелох ваупер 40 лв от тефал, но пише до 19.05 да се използва...Сега в това положение, работи ли въобще Технополис? Колко ваучера можеха да се използват наведнъж?
Работи си Технополис.

# 108
Голям карък съм - 24 кода и няма ваучер на Тефал.

# 109
Играта на Ариана е с хубави награди, само на бира ще минем

# 110
А на Нестле Фитнес кое е кода? Или е промоционална обозначена кутията?

# 111

Това е от сайта, значи са промоционални

# 112
А на Нестле Фитнес кое е кода? Или е промоционална обозначена кутията?
Да, кутията е обозначена, но моето Нестле Фитнес е без игра за сега.

# 113
Удобно ли е някои, който вече си е ползвал ваучера от Тефал да ми пише на ЛС, за да не спамя тук...
Искам просто да го попитам нещо

# 114

Честито!
Не знам дали работи, но се обадете поне да можете онлайн да поръчате и платите с тях (в сайта им пише, че не може...аз също бях спечелила ваучери от тях), или да ви удължат срока.

# 115
Участвам в колата вече с 18 кода и без ваучер. Днес си преброих картончетата с кодове от престиж и те са 14. Отказвам се от тях. Бирите имат хубави награди но мъжко покрай този вирус взе,че мина на ракия, категоричен е,че не иска 🍺!!! Надявам се единствено на Марети... Успешен месец❤️❤️❤️🐞🐞🐞🍀🍀🍀

# 116
Благодаря, че споделихте за играта на София мел!
Купих пакет от Кауфланд, но на касовия бон пише само - Брашно тип 500 2 кг.
Дано да ми го признаят, след работа ще регистрирам.
Зайците започнаха да ме дразнят много, от няколко дни ми се падат само 100 или 200 заека.
Късметлийски месец!

# 117
С малка награда съм от Допелхерц. Ако има печеливши от темата - Честито!

Голямата награда - летен семеен уикенд в хотел Перелик Пампорово***** печели Полина П. от Плевен.

По-долу можете да видите и останалите печеливши. Нямаме право да публикуваме пълните имена публично, затова виждате само първо име и първа буква от фамилията.

МОЛИМ ВСИЧКИ ДА ПРОВЕРЯВАТ ЕЛЕКТРОННИТЕ СИ ПОЩИ И ДА ОТГОВОРЯТ НА ИЗПРАТЕНОТО ПИСМО ОТ НАС В РАМКИТЕ НА 5 ДНИ ОТ ПОЛУЧАВАНЕТО МУ!

Ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. печелят:
1. Емилиян Е.
2. Николай М.
3. Юлиана С.
4. Ваня И.
5. Мариела К.

Комплект продукти Допелхерц® Лакто-Про Пробиотик
и Допелхерц® Имуноактив печелят:
1. Петя Т.
2. Виолета Р.
3. Стефани К.
4. Martin P.
5. Радостина В.
6. Цветелина К.
7. Йордан Ч.
8. Теодора Л.
9. Георги К.
10. Снежана С.
11. Златин Е.
12. Христо Ц.
13. Валя П.
14. Ана Р.
15. ЕМИЛИЯН Б.
16. Симона М.
17. Мартин Д.
18. Станислава Г.
19. Пламен Р.
20. Стефан Б.
21. д-р Николен С.
22. Кремена Г.
23. Бисер К.
24. Лена П.
25. Вихър З.
26. Красимира Б.
27. Вероника З.
28. Добри Д.
29. Стефан С.
30. Камелия К.

Комплект продукти Допелхерц® Детокс Комплекс
и Допелхерц® Витамин С 600 + витамин D печелят:
1. Илияна Т.
2. Димитрина Б.
3. Оля К.
4. Любка К.
5. Соня Д.
6. Косара Н.
7. Павел В.
8. Мая Г-И
9. Емилия Ц.
10. Мартин И.
11. Галя В.
12. Антоний Т.
13. Нина Ч.
14. Николай С.
15. Теодора Ц.
16. Мирослава Б.
17. Марилена И.
18. Анета С.
19. Веселин С.
20. Мария К.
21. Деница Д.
22. Маргарита А.
23. Валентин В.
24. Елена М.
25. Силвия Г.
26. Евтим С.
27. Ваня С.
28. Теодора Т.
29. Веселка В.
30. Мая А.

# 118
Здравейте момичета и момчета. Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Надявам се, че сте здрави. Честито на всички за наградите!

Регистрирах касова бележка в София мел, избрах си датата 22.03., но след като проверих в Моите бележки излиза дата 21.03.
Нещо не им е наред с календара.
При вас така ли е?

# 119
  • Велико Търново
Здравейте момичета и момчета. Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Надявам се, че сте здрави. Честито на всички за наградите!

Регистрирах касова бележка в София мел, избрах си датата 22.03., но след като проверих в Моите бележки излиза дата 21.03.
Нещо не им е наред с календара.
При вас така ли е?
Да, сега видях. И при мен е така. Бележката ми е от 26.03, а в моите бележки датата е 25.03. Някъде в календара на системата може би не е отразено, че февруари е с 29 дни.

Общи условия

Активация на акаунт