Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 139 690
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Сега проверих и при мен вместо 23.03 пише дава 22.03. Пак им писах във фейсбук. Вчера ми отговориха. Така че са любезни и отговарят.

# 121
Благодаря ви за отговорите! Ще чакаме да видим какво ще кажат.

# 122
И при мен бележката ее от 1 април, а излиза 31,03

# 123
Игра на мерси без покупка
https://merci-promo.bg/

# 124
От днес има нова #игра на #КокаКола в #Метро - явно не е отменена: https://www.metro.bg/games/coca-cola

Какво стана с хаштага - тъкмо мислех да пробвам нещо?... А, видях как става...Обаче не работи...

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 11:04 от pppqqq

# 125
  • Димитровград
Спечелих тениска в понеделника на кока- кола и вчера ми се обадиха да избера отбор и номер. Тези, които получихте вече тениски, отговарят ли си номерата?

# 126
  • Велико Търново
Няма ме в лидл и допелхерц. Но докато си правех сега кафе ми се обади една много мила девойка от Кармела- спечелила съм гривна от игра с кутия- от тези със сребърните плочки на червено конче, ще я гравират с име. Мисля, че мама ще и се зарадва доста 😊
Да ви питам, май за пръв път се регистрирах в томболата на лидл за ваучерите с мнението. Обявяват ли ги някъде и къде? На сайта не открих нито къде да попълня фийдбек по принцип, нито къде са печелившите.

# 127
  • Благоевград
Игра с покупка на Jamieson - https://igra.jamieson.bg/# , мисля че не е споделяна. Simple Smile

# 128
Спечелих тениска в понеделника на кока- кола и вчера ми се обадиха да избера отбор и номер. Тези, които получихте вече тениски, отговарят ли си номерата?
Да, отговарят. Моята тениска е на Манчестър Юнайтед и е Адидас.
Имам едно стекче от метро със златни капачки. С една капачка изгорях, не ми я отчете. Писах им, поискаха снимка, но до там. Остана ми кофти чувство и се чудя кога да ги регистрирам.

# 129
  • София
Само на мен ли ми забива колелото със зайците днес?! Сутринта врътнах и сега вече 5 пъти опитвам да го заредя и нищо. А всички други бутони на страницата функционират

# 130
Аз току що регистрирах 3 златни капачки  и все "сори"... Sad Явно този път въобще не ми върви в играта им с кодове...
Чудя се, няма ли да има нова игра в Спаркс- нали уж затова питаха какви награди са подходящи, за когато си стоим вкъщи?

# 131
  • Пловдив
Само на мен ли ми забива колелото със зайците днес?! Сутринта врътнах и сега вече 5 пъти опитвам да го заредя и нищо. А всички други бутони на страницата функционират

При мен е ок, току що спечелих 100 заека😁

# 132
# 133
  • София
За почитатели на Kinder Bueno - от днес в Билла

# 134
За почитатели на Kinder Bueno - от днес в Билла

Сутринта дадох пари на съседка да ми купи.Сега ми ги върна,понеже нямали надпис,че участват в играта.

Общи условия

Активация на акаунт