Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 122
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 240
Earth80, да, и аз в началото доста им писах във фб за проблемите - отговарят бързо, стараят се да правят ъпдейти и да подобряват приложението. Допадна ми отношението, иначе щях да се откажа.

# 241
От Njoy кал се свързват със спечелилите или ги обявяват?

# 242
Благодаря, на който сподели за играта на Озон с пъзелите. С ваучер съм. 😊
Имам един коледен списък с книги, от който ми оставаха да закупя още 8 и смятах да го направя на намаленията за 24 май, но сега ще използвам да си взема още няколко. ❤️ Много обичам такива награди!

Каква е играта? Blush

# 243
Свърши,беше във фейса.Доста малко хора се включиха.За съжаление най-оригиналните идеи не бяха наградени.Но то си е техен избор така или иначе.
Скрит текст:
Моята поръчка от арома дойде за 11 дена,не знам колко работни бяха.Седя на заявена,обработена и изпратена като статус.Сега е получена.Сайта им ги актуализира.

# 244
В новата тема да се запиша и аз, с шапка от Туборг 😉

# 245
От Njoy кал се свързват със спечелилите или ги обявяват?
По телефона.

# 246
В колко часа горе-долу я спечели?

# 247
В колко часа горе-долу я спечели?
Сутринта около 7 часа, докато пиех кафе

# 248
  • Пловдив
Доста видове бири имат награди,  някой да е печелил от Пиринско комплект за излет?
Вкъщи пием доста бира и то точно Пиринско. От миналата година съм и се заканила на раницата, но само бири печеля.
Не съм се отказала, обаче

# 249
# 250
  • Вестерос
Аз пък съм много разочарована от озон.
Да ме извинявате, ама победителите не са изпълни всички условия.
За първа награда не виждам даже пъзел, за втора няма хранителни продукти.
Определено не бяха най-колоритните снимки и снимки с някакъв замисъл. Пуснали са рандъма и така са ги избрали.
🙄

# 251
Аз затова още в началото се разколебах дали да се включа, защото в предната им игра избраха снимките по някакъв техен си критерий. Предполагам, че просто избират най-редовните си клиенти, в което няма лошо (те са писали, че е избор, а не томбола), но тъй като не съм от тях, не виждам смисъл да участвам.

# 252
  • Вестерос
Аз съм доста редовен техен клиент, но реално си пазаря от сайта. Писах им ЛС, да не ви показвам какви глупости ми писаха Озон. Както и да е, да са живи и здрави всички и определено ще преосмисля мнението за тях...

# 253
  • софия
Включих се в София мел, може би поне още веднъж ще го направя!

# 254
  • София
Може ли линк към томбола на София мел. Нищо не открих на страницата им, а по-назад в темата сигурно съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт