Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 128
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Ако някой търси Ариана на промоция - в билла има по 79 ст. Друг е въпроса, че не се печели особено от нея. Иначе днес ни доставиха и шапката, и колонката от Туборг, доста са хубави. А относно билла играта, гледах във фейсбук, че споделяха някои, че са махнали приложението и са инсталирали наново и било ОК. Не знам дали е така, не пречи да се опита

# 1 876
Днес ходих до Еконт да си взема нещата от ФД. Няма да връщам нищо, всичко е ок. Направи ми впечатление, че нещата идват от Е Маг, а там са обявени на по-висока цена - странно.
Имам още няколко капачки, сигурно ще стане като с тези на Тефал - ще ги регистрирам в последния момент и няма да спечелят нищо...

Те постоянно си менят цените и промоциите. Един път може да е по-евтино в emag - другия път в fd.

# 1 877
Здравейте, получих фитнес гривната от smilegummi но не мога да я сдвоя с телефона ми.
Изписва сдвояване неуспешно.
Някой наясно ли е с тези джаджи? Аз ли не правя нещо както трябва или съм оцелила късата клечка и моята не става за нищо?

# 1 878
Най-накрая ми дойде наградата от Йоткер във фб. Трябваше да дойде преди Великден, но не били получили имейла с данните им. Писах им ги после в чата във Фейсбук. Все пак, наградата ми харесва, доста неща са сложили - различни кречета, аромати, формата и поша.

А за играта на Икеа - май само аз не я схващам и не намирам никакви букви Grinning Къде трябва да са?

# 1 879
Здравейте, получих фитнес гривната от smilegummi но не мога да я сдвоя с телефона ми.
Изписва сдвояване неуспешно.
Някой наясно ли е с тези джаджи? Аз ли не правя нещо както трябва или съм оцелила късата клечка и моята не става за нищо?
Ако телефона ти не е Huawei има няколко стъпки за актуализиране на приложението на гривната, за да се сдвоят. Ще ти пратя снимки на лични.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 22:13 от Vesi2015

# 1 880
  • Под Слънцето
Ако някой  има нужда от -10% кодове на Филипс  / 1 код важи за 1 покупка в Технополис/
- кредити за Помагало-то,   13 лв отстъпка на сайта на  astratex ..
пишете ми да ги раздам.
Имам и разни други подаръци за Рд-то, ама не съм прегледала всички пощи, че съм на легло тези дни.

# 1 881
Да споделя и аз. Получих имейл, че печеля награда от играта на радио Njoy и Oreo. Не пише каква е наградата, дали продукти или раница, но каквото и да е. Очаквам с нетърпение. 🥳

Ще ти проваля изненадада, ето тук можеш да видиш, какво печелиш Laughing

# 1 882
Здравейте, бързам да ви се похваля, че наградите в  Кашикари са съвсем реални. Още не мога да повярвам, но аз спечелих 900 лв. и вече са при мен Simple Smile

# 1 883
Да споделя и аз. Получих имейл, че печеля награда от играта на радио Njoy и Oreo. Не пише каква е наградата, дали продукти или раница, но каквото и да е. Очаквам с нетърпение. 🥳

Къде тук? И аз имам мейл и не знам какво очаквам.

# 1 884
В сайта на радио NJOY са публикували всички печеливши, включително последната седмица.

# 1 885
  • при късмета
Топси, честит рожден ден на патерица! Бързо да оздравяваш и много късмет!

# 1 886
Аз съм с друго мнение за това измислено приложение, на което дори няма да му напиша името. Три дни подред намирам банкнота със 7 съвпадащи цифри. И трите дни ми излизаше съобщение, че наградата видиш ли, вече била спечелена. Абсурдното е, че изписва час в който е спечелена наградата. И трите пъти часът беше 18:04 и съответната дата за деня. А в правилата пише, че сменят цифрите в 18:30. Днес се отказах напълно да се занимавам, когато изчаках да ги сменят в 18:30, открих банкнота със 7 съвпадащи цифри, регистрирах в 19:15 и отново ми изписа, че е спечелена в 18:04.
Имам и скрийншоти, но не ми се занимава с тях. Извинявам се за дългия пост!

# 1 887
  • Велико Търново
И на мен ми се струва измишльотина.

# 1 888
Снощи получих съобщение на вайбър - днес от 9.54 до 10.54 да очаквам препарата от Чисто.Да, ама вече е 21.30 и ни вест , ни кост от Спиди...в проследяване на пратката пише : "Предикт".Някой знае ли, какво означава това ? Благодаря!

# 1 889

Къде тук? И аз имам мейл и не знам какво очаквам.

Забравих линка✌️, ако не си го намерила вече, ето, заповядай http://www.njoy.bg/bg/news/view/24264/oreo_predizvikatelstvo_po_ … X_y6W6vxvdLou8gnM

Общи условия

Активация на акаунт