Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 121
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 965
Ей, много ви мързи да обикаляте в Икеа, ей. Аз вече и поръчка си пуснах ама пак обиколих да ви я намеря. Joy
SINNLIG

# 1 966
Някой писа по-напред, че е имало ваучер за Спорт Депо. Нощес всички ще дебнем нещо))
Аз пък се отказвах да вкарвам моето и на майка ми ЕГН-та, защото не намаляват цените на ваучерите. При такива цени едва ли ще можем да съберем за повече от 5 ваучера на профил, така че няма смисъл Simple Smile

# 1 967
Може ли страничен  въпрос....не можах да се ориентирасм мога ли да си поръчам масичка (12 лв) за провинцията тежи ли много ...доставят ли мебели ... И май не доставят до офис на куриер ...
Извинете предварително за оффа .

# 1 968
Някой писа по-напред, че е имало ваучер за Спорт Депо. Нощес всички ще дебнем нещо))
Аз пък се отказвах да вкарвам моето и на майка ми ЕГН-та, защото не намаляват цените на ваучерите. При такива цени едва ли ще можем да съберем за повече от 5 ваучера на профил, така че няма смисъл Simple Smile

Тази нощ нямаше Спорт депо.
Техномаркет имаше, Озон и 10 лв за ебаг.
Стор.бг вече два пъти виждам сутрин към 7.
Не мога да им схвана логиката. Фантастико например непрекъснато през деня изчезва и после пак има. Техномаркет например пък само нощес се появява. Joy

# 1 969
Може ли страничен  въпрос....не можах да се ориентирасм мога ли да си поръчам масичка (12 лв) за провинцията тежи ли много ...доставят ли мебели ... И май не доставят до офис на куриер ...
Извинете предварително за оффа .

Доставят. В самия сайт може да провериш горе-долу колко излиза. При нас няма офиси на куриерски фирми по принцип, само куриери до адрес. От Икея ни доставиха с Интерлогистика и не беше някаква огромна цена

# 1 970
Благодаря.  Отдавна се каня да си поръчам тази масичка..сега с играта ще си взема и други дреболии.

# 1 971
Момичета, домакинските дневници получихте ли? Питам, че тук имам голям проблем с пощенската станция и като нищо не са ме известили...

# 1 972
# 1 973
Момичета, домакинските дневници получихте ли? Питам, че тук имам голям проблем с пощенската станция и като нищо не са ме известили...
Не съм. Добре че напомни. Предния път ги бяха върнали даже и после като се обадих ми ги пратиха наново.

# 1 974
Търся кодове от златни капачки или кодове за ФД! Мога да предложа кодове от Прингълс.

# 1 975
  • Разпиляна във въображението
Обиколих ИКЕА и не видях думата за днес.

# 1 976
Обиколих ИКЕА и не видях думата за днес.
SINNLIG

# 1 977
В три часа проверявах има ли за ваучери на колелото - имаше ваучер на Технополис за 180 000 (50лв) и такъв на Зоя за 125 000 (30 лв). Взех Зоя и сега го употребих без никакъв проблем.
Понеже се надявах на Озон, в крайна сметка си направих поръчка без ваучер Simple Smile

Този ваучер беше взет с много бонуси - тези от сребърното ниво, въвеждането на името, плюс 3000 зайци от играта с анаграмите, плюс още 5000, които ми се паднаха през последната седмица. След около два месеца се събера подобно число...

# 1 978
  • оттам, откъдето започва България
Тази дума на ИКЕА не беше ли за вчера?

Ваучерът на Зоя беше активен докъм 07:00 ч. сутринта и после изчезна. Все още събирам Animal Rabbit2 за него.

# 1 979
  • София
Само дето за Спорт депо нямаше ваучер, язък ми за събуждането.

Общи условия

Активация на акаунт