Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 122
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 950
А на мен не ми прилага кода SPRING10, пише ми, че не съм изпълнила всички условия за прилагането му...

# 1 951
  • София
Взех си ваучер за Зоя.бг от зайците и го използвах без проблем ☺️ Заявих получаване от смесен магазин и така е с безплатна доставка 😚

Пак да помоля ако имате излишни ваучери за Fashiondays да ми пишете на лични 😚

Опитвам да поръчам от Зоя, въвеждам кода но сумата не се променя🤔Нещо май не правя както трябва?

Горе над продуктите в поръчката трябва да излиза надпис ☺️ Вижте там какво пише за кода Simple Smile Аз имах проблем преди време с друг код 😚
Нищо не пише, как разрешите проблема?

Пишете на имейла на Open push Simple Smile Те съдействат Simple Smile

# 1 952
А на мен не ми прилага кода SPRING10, пише ми, че не съм изпълнила всички условия за прилагането му...
Вероятно важи за пролетни стоки, на мен ми го прие вчера за едни обувки, но не съм вкарвала ваучери на Кола, защото се опитвам да събера още малко, преди да поръчам.

# 1 953
  • София
И аз имам 2*5 лв за ФД и още няколко капачки имам да пробвам.Вероятно няма да ги използвам ваучерите.Ако някой се интересува.

# 1 954
  • Бургас
Надявам се,че някой ще се включи за моето питане,по назад в темата!

Днес си дадох поръчките с ваучерите от Нестле и Удобни. Ще чакам доставката да видим дали съм уцелила правилните номера на обущата! Дано!

# 1 955
Вчера получих блутут слушалки от ozone.bg с безплатна доставка  купени с ваучер от зайците и кабела за зареждане не работеше.Добре,че имах друг мой.
От Cafemag.bg пак с ваучер от зайците получих 150 пакетчета мед по 15 гр и безплатна доставка.

# 1 956
Озон също ли се появява в 3 часа през нощта? Simple Smile

# 1 957
Ако иска някой от събиращите стикери от Била, да обменим AR кодове на лично съобщение, защото трудно се събират и десетте. Става да се скандират и снимани.

# 1 958
Озон също ли се появява в 3 часа през нощта? Simple Smile

Да, тази нощ го имаше Laughing

# 1 959
А освен колелото, играете ли играта на зайцете? Има ли смисъл според вас?

Много малко зайци се печелят, за мен няма...

# 1 960
  • у нас
Момичета, има си тема за стикерите. Пишете там.

# 1 961
Има ли ваучер за store.bg през нощта?

# 1 962
# 1 963
То като сме почнали,и аз да питам.За спорт депо  има ли всяка вечер?Мисля да си направя аларма,а аз стана ли в 3-4ч повече не спя.А не спя ли 8ч,на другия ден не съм човек😀.И така,да знам дали си струва

# 1 964
Някой знае ли думата на IKEA днес?

Общи условия

Активация на акаунт