Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 127
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Някой връщал ли е стока на ФД, купена частично с ваучери от Кока-Кола? Вчера се свързах с едно момче от горещата им линия и доколкото разбрах връщат парите, а ваучерите "освобождават". Но ме предупреди, че ако са еднократни е възможно да не мога да ги ползвам за друга поръчка. А на ваучерите пише точно "еднократни".

# 1 936
  • Бургас
Тази сутрин се събудих в 3-3. 15 и си завъртях зайците. Сетих се да погледна какви ваучери има и хоп, гледам Техномаркет и Озон. Взех си Техномаркета.
Сега ваучера ми е в Портфейл. Пише да избера магазин, но къде се показват магазините.
Някое от тези ли трябва да натисна?
Пишеше, че на място в магазина, пред Управителя, трябва да се изка кода и те да си го проверят. Така ли е наистина или може и преди това да си изискам кода?
За първи път ще използвам ваучер от зайците!

# 1 937
  • Под Слънцето
Привет!
Остана още 1 код за -10% от Филипс при покупка онлайн в  Технополис. Важи до 21 май.
Другите подаръци ги раздадох.
Ако някой има излишни ФД кодчета и няма да ги ползва, ще се радвам да ми помогне.
Благодаря!

# 1 938

Доволно от колата !

# 1 939
Да си ги ползваш със здраве😀.Както и всички останали спечели ваучери.Ако не спечеля до понеделник,ще ми трябва един ваучер за 5лв.Ще се реванширам с каквото кажете и имам.

# 1 940
А освен колелото, играете ли играта на зайцете? Има ли смисъл според вас?

# 1 941
  • Пловдив
Само да попитам за ваучерите на озон в зайците, в коя категория ги пускат - книги и подаръци или?

# 1 942
Да си ги ползваш със здраве😀.Както и всички останали спечели ваучери.Ако не спечеля до понеделник,ще ми трябва един ваучер за 5лв.Ще се реванширам с каквото кажете и имам.
Благодаря от 8коли се паднаха 3 ваучера,  направо си беше чист късмет ,от друго като не печеля поне това, в живота винаги има реванш.
Само да кажа че буено бях с 50кода и едно голямо нищо.

# 1 943
  • Пловдив
Взех си ваучер за Зоя.бг от зайците и го използвах без проблем ☺️ Заявих получаване от смесен магазин и така е с безплатна доставка 😚

Пак да помоля ако имате излишни ваучери за Fashiondays да ми пишете на лични 😚

Опитвам да поръчам от Зоя, въвеждам кода но сумата не се променя🤔Нещо май не правя както трябва?

# 1 944
Само да попитам за ваучерите на озон в зайците, в коя категория ги пускат - книги и подаръци или?
Не. В Онлайн магазини.

# 1 945
  • София
Взех си ваучер за Зоя.бг от зайците и го използвах без проблем ☺️ Заявих получаване от смесен магазин и така е с безплатна доставка 😚

Опитвам да поръчам от Зоя, въвеждам кода но сумата не се променя🤔Нещо май не правя както трябва?

Горе над продуктите в поръчката трябва да излиза надпис ☺️ Вижте там какво пише за кода Simple Smile Аз имах проблем преди време с друг код 😚

# 1 946
  • Пловдив

Горе над продуктите в поръчката трябва да излиза надпис ☺️ Вижте там какво пише за кода Simple Smile Аз имах проблем преди време с друг код 😚
Нищо не пише, как разрешите проблема?

# 1 947
Преди малко с черна капачка ми пусна 5 лв за ФД. От няколко дни купувам златни и нищо, а сега с черна изненада. И да попитам дамите с награди от Буено, кога горе долу ще изпращат ваучерите?

# 1 948
Във Fashiondays има код за 10% отстъпка до края на месеца - SPRING10 , но не зная дали може да се комбинира с ваучерите от Спаркса.

# 1 949
  • оттам, откъдето започва България
Раздел 5 от Правилата на Буено: Спечелилият участник ще трябва да изпрати на Организатора трите си имена, ЕГН, точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, както и да уточни в съгласие с него подробностите по получаването и организацията. Доставките ще бъдат осъществени в рамките на 6-8 седмици, считано от датата, на която валидираният победител е изпратил пълен адрес за доставка и след като са съгласувани всички детайли по получаването на наградата. Доставките ще бъдат осъществявани в работни дни, от 9:00 до 18:00 часа. Спечелилият участник удостоверява получаването на наградата с подписа си. Организаторът и Възложителят не носят отговорност и не са задължени да доставят награда в случай на неизпратен адрес в рамките на 10 календарни дни, след като спечелилият е уведомен за наградата; при подаден непълен или грешен адрес; ако адресът е извън територията на Република България; или в случаите, когато спечелилият наградата не може да бъде открит на адреса и на телефонния номер за връзка при 2 независими опита за доставка.

Общи условия

Активация на акаунт