Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 959
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 115
Получих си продуктите от store.bg. Бяха много точни.Имали и други като мен ,които не са си получили продукта от играта на Чисто.

# 2 116
  • Вестерос
Забравих да ви се похваля, онзи ден реших да изхвърлям касови бележки, които ги събирах за тесерума, но от месеци не бях снимала и реших все пак да ги наснимам и ми даде 20 лв Grinning

insane , от озон има много поръчки над 20 са сигурно, един път ми изпратиха комикс за Айрън Мен и един път ми пратиха миньонче фигурка като за по-голямо лего, мисля, че два пъти ми бяха пращали диск с филм. Това е като подарък от тях. Мислех си, че след като си взех от тях електронен четец ще пратят нещо, но нищо.

Когато сложат подарък в мейла с поръчката винаги пише "подарък", поне при мен беше така.

Toзи офис на НАП, от който подвеждат да не е в Добрич или Силистра? Последните още работят по стари закони, примерно в съда, та може и из офисите хаха. А в Добрич си имат свои си закони Grinning

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 21:55 от Tiffany А

# 2 117
Момичета правя поръчка на икеа ,но не мога да разбера къде се въвеждат( точките да гинобменя ).

# 2 118
В момента гледам документалния филм на НВО - "Макмилиони" - точно за измами с игри; гледайте го - вероятно схемата е аналогична..

# 2 119
  • Вестерос
Момичета правя поръчка на икеа ,но не мога да разбера къде се въвеждат( точките да гинобменя ).
Накрая преди поръчката имаше нещо от сорта обмени точки

# 2 120
Подарен!

Момичета подарявам ваучер за 10лв. от ФД!

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 22:30 от Fancyy

# 2 121
  • София
Да, правилна беше, Ениуан.
Мириел, сигурна ли си? Провери си хубаво профила, виж там горе дето ги пише точките и натисни история на точките. Може да са там. На мен горе ми изписваше 200, а като влязох в историята си бяха там и после и горе ми стана 2700.
Ако не е така, пиши им. Отговарят бързо. Имах проблем с поръчката и ми помогнаха.

Да, още когато тук се спомена въпроса за начисляването в профилите го направих и не се появиха. Сигурна съм в думата. Писах им, а те ми отговориха как се влиза и регистрира за играта, въпреки че още в писмото им написах, че дори съм играла влязла в профила си. Както и да е. Следващия път ще си правя снимки Simple Smile

Може ли на лични да ми пратите какво са ми написали?Аз изобщо не успявам да си вляза в профила.Начислили са ми точките/получих мейл/,но не мога да ги похарча Grinning Grinning Grinning

# 2 122
  • София
Може ли за мен? Simple Smile

# 2 123
Може ли за мен? Simple Smile
Може! Grinning

# 2 124
Тази игра за ваучери на FD дали няма да я удължат? Не съм единствената, която има още да събира, пък и не вярвам да са раздали всички ваучери. Не ми е удобно да моля за.ваучери, предпочитам да спечеля. Ще се разбере предполагам утре.
Морени дали няма да се сетят да пуснат някоя игра?

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 22:39 от Анонимен

# 2 125
Благодаря Tiffani ,успях да завърша порръчката 😁,сега ще чакам ...не много търпеливо ...

# 2 126
Ще си почакаме, от днес  ИКЕА вдигнаха срока на доставката от 10 на 15 работни дни.

# 2 127
Тъкмо днес си мислих за Тесерум. И аз не бях регистрирала доста време. Та след 20-тина бележки днес ми даде само точки и се зачудих да не би да махнали паричните награди и да са само тези точки, но очевидно не са. 😁

За протокола никога не са ми пращали подарък с поръчка от Озон. Може да зависи и от сумата, но последния път беше около 60 лв... можеше да пуснат нещо да зарадват душицата ми. 😁

Жалко, че свърши играта с фешън дейс и кока кола. Вчера мъжът ми купил малки спрайтове...можеше да ги регистрирам и да събера сума, с която да си купя поне нещо дребно. 😂

След 1 месец ми се обадиха и за червилата на Ейвън. Щели да ги пуснат с бг пощи, защото не работили с куриери.

# 2 128
  • Бургас
Какъв е този ТЕСЕРУМ ?

От ОЗОН и аз съм получавала подаръци.Комикси предимно. Но,само с поръчка на книги. Когато съм поръчвала игри за ПС4 не е имало подарък.

Още не съм се задействала с активацията на ваучера за Техномаркет от ЗАЙЦИТЕ. Не ми е останало време да им пиша.

Кога ще изпращат металните кутии от СОФИЯ МЕЛ? А кога бяха другите тегления? Нещо загубих следите на игрите.

# 2 129
  • при късмета

Жалко, че свърши играта с фешън дейс и кока кола. Вчера мъжът ми купил малки спрайтове...можеше да ги регистрирам и да събера сума, с която да си купя поне нещо дребно. 😂

Имаш още около час да регистрираш кодове за ФД. До днес е играта

Общи условия

Активация на акаунт