Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 400
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 310
Поради невъзможност да се свържем с потребителя Marsia11, се наложи да бъдe изтеглен нов печеливш, който ще получи специалната кутия на Maliva.
Това e:

Криси`

Честито!

Очакваме Криси` да се свържe с нас на e-mail: games@neg.bg като напишe потребителското си име, електронната поща, с която e регистрирана във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

Йее, тук видях първо. Супер, много се радвам Simple Smile
Днес ми донесоха и наградата от Помбер във фб - кашон с мечета Simple Smile Децата се зарадваха Simple Smile

# 2 311
И аз търся ваучер за Фешън Дейс - ако някой има излишен и няма да го ползва, ще  се радвам да пишем на лични. Hug

Имам и следните кодове ако някой иска размяна:
- 15% отстъпка за Спорт Депо за ненамалени артикули при поръчка над 50 лв (предполагам може да се комбинира и с ваучер от колелото със зайците)
- 20% отстъпка за MyProtein.bg
- 15% отстъпка за Foodpanda

# 2 312
В този ред на мисли, един закъснял отговор:

Здравейте,

От 2019 НЕ ДЪЛЖИТЕ ДАНЪК върху предметна награда, заради промяната в закона от 01.01.2019. Но ние сме длъжни да уведомим НАП кои са печелившите и да платим данъка, и той е платен. Служебни бележки се издават само при поискване, като в тях пише, че данъка е платен. Бележката Трябва да е свободен текст, тъй като след промяната на закона, не е публикувана нова бланка на бележка.

Посочена сте като получател от 2019, а не от 2018, защото явно това е била коледна промоция с крайна дата януари 2019.

Поздрави,
екипът на София Мел

Сега, понеже съм нагла писах в НАП, че служителите им от нац.телефон и съотв.им офис са много запознати с промените. Писах и че си искам обратно парите и те да намерят начин как да стане това. Просто ей така, да не ми е скучно 😂🙊👹

# 2 313
аз идвам също да се похваля с награда от Туборг - колонка. Исках мешка или шапка, но и това става. Някой знае ли дали са като на  Морени?
Имам я и нея, същата е като снимката в сайта, китайска е, няма нищо общо с тази на Морени,  но свири много яко

# 2 314
  • Велико Търново
Ма ко, благодаря много ! 🤗

# 2 315
# 2 316
Здравейте, момичета!
Преди малко отворихме кен на туборг и след регистрацията на кода ми даде "този код е регистриран" Случвало ли се е на някои от вас? А и няма координати за обратна връзка....

# 2 317
  • при късмета
Боби, има ред и конкретни документи за връщане на сума от НАП. Искането се подава на място, като се описват сумата и основанията за връщането. Във всяко деловодство ти дават формулярите, които ти трябват. Подаваш го, имаше някакъв срок, мисля, че седмица, за да го прегледа инспектор и счетоводител и те уведомяват за резултата. В искането трябва да е посочена и банкова сметка, защото от НАП само и единствено по този начин превеждат пари.
И още един съвет, не питай твоята приятелка в НАП как да ти върнат парите, че ще вземе да пита същото "компетентно лице". Счетоводител ще ти свърши по-добра работа, пък предполагам, че и сама ще се справиш.
Само не разбрах защо си недоволна от служителите от нац. телефон, като ти бяха казали, че нищо не трябва да плащаш

# 2 318
Здравейте, имам въпрос за София мел. На касовата ми бележка пише само, че е брашно тип 500 СО
Тоест от София мел има само Со
Трябва ли да им снимам бележките заедно с брашното или трябва те да ми поискат такава? Прие ми регистрацията в момента на регистриране.
Благодаря предварително! Може да е казано вече, ама аз чак днес реших да участвам, а играта е отдавна и не помня какво е писано.

# 2 319
Krem112 в условията пише, че трябва да се снима и брашното, ако не е изписана марката на касовия бон.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 23:27 от Vesi2015

# 2 320
Благодаря много, аз прочетох правилата и преди да ви пиша и сега, но никъде не видях къде да пратя снимка, може ли някой да помогне (помня, че купувалите от Кауфланд имаха подобен казус и пращаха някъде снимки).

# 2 321
  • при късмета
Където пращаш снимката на касовия бон. Снимаш ги заедно и брашното и касовата бележка.

# 2 322
Благодаря! Значи отново ще я регистрирам, но ще снимам и брашното с нея.

# 2 323

Фешън дейс Wink

# 2 324
Благодаря! Значи отново ще я регистрирам, но ще снимам и брашното с нея.
Първо си влез в профила и от твоите бележки си изтрий вече регистрираната и след това качи новата. Иначе номера  ще съвпада и да не вземат да ти я дисквалифицират.

Общи условия

Активация на акаунт