Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 085
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Лясковец
Да са им честити двете колелета на семейство Качеви.

# 2 431
https://www.burgasko.bg/ Наградите са 55 GO PRO КАМЕРИ 22 надуваеми лодки ,тези награди ще се теглят на седмица и за тях ще се участва с 10 кода . По-малките награди са 240 плажни чадъра 460 плажни кърпи и 460 хладилни чанти с музикална система за тях са нужни 3 кода и веднага разбираш дали печелиш.

# 2 432
# 2 433
  • БГ
Здравейте, имам въпрос относно играта на Visa. Право за участие в играта дава само плащане с карта на участващите банки и трябва да е  от хранителен магазин на стойност над 30 лв.? Няма нужда от регистриране на касови бележки.

# 2 434
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

# 2 435
Здравейте, имам въпрос относно играта на Visa. Право за участие в играта дава само плащане с карта на участващите банки и трябва да е  от хранителен магазин на стойност над 30 лв.? Няма нужда от регистриране на касови бележки.
В Промоцията участват карти Visa, издадени преди началната дата на Промоцията (15 април 2020 г.) от някоя от следните организации („Участващи карти“):

Алианц Банк България
Банка ДСК
Българо-Американска Кредитна Банка
Бяла Карта
Експресбанк
Инвестбанк АД
Обединена Българска Банка
ПроКредит банк
Първа инвестиционна банка
Райфайзенбанк България
Тексим Банк
УниКредит Булбанк
Централна Кооперативна Банка
Юробанк България АД
Айкарт                   
Всяко плащане над 30 лева в магазин или уебсайт за хранителни продукти, което направиш, може да ти донесе 50 или 1000 лева обратно по твоята карта. Не е необходимо да регистрираш плащането, за да участваш.

# 2 436
  • БГ
Благодаря Liliq Voinova, значи си участвам, но просто не ме теглят 😊.

# 2 437
Как ги нацелвате тези ваучери на зайците? Снощи почти не съм спала да дебна Joy и пак нищо не видях - но за Озон, ни за Стор.бг

# 2 438
  • Сливен
Как ги нацелвате тези ваучери на зайците? Снощи почти не съм спала да дебна Joy и пак нищо не видях - но за Озон, ни за Стор.бг

По-нагоре има линк към новата тема. Simple Smile

# 2 439
Понеже го видях, пиейки кафе. Ако прецените, че не е за тук, изтрийте поста. Списание "Ева"
https://online.flippingbook.com/view/221902/2/

# 2 440
Ее, Браво! Все повече пускат безплатни списания. Не, че много ми остава време да ги разглеждам, но се радвам!

# 2 441
  • у нас
Момичета, елате в новата тема Grinning Има линк по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт